Dagen D.

FirreLagom degig och seg blev jag uppjagad imorse. Emelie stod för dagens planer och hade planerat in en liten utflykt. Jag fick inget veta förrän vi kommit en bit på väg. Målet med resan var Tropicarium och vi gick runt och kollade på massor av skitskumma och äckliga djur. Det var ungefär som bio, fast mer spännande. Ormarna var vidriga, långa och dessutom levande. Gåshud är en underdrift, det lär förekomma mardrömmar i flera veckor. Även aporna var lite skrämmande, och medans barnen sprang runt och tyckte att det var veckans höjdpunkt när aporna landade någonstans i närheten av huvudet på dem, så fegade jag och Emelie ut och tog kortaste vägen genom denna passage. Bild numero dos är dock tagen inne hos dessa krälande och relativt skumma djur.  Negern

Läste precis igenom texten och kom fram till att antalet positiva adjektiv är otroligt lågt. Det är aningen missvisande eftersom vi hade förbannat roligt. Det är snarare så att jag är livrädd eller åtminstone lite skrämd för de flesta djur som finns. Framförallt varelser utan ben.

Däremot firren som jag träffade (se bild1) blev en riktigt kär vän, personligen så tycker jag att det finns några slående likheter. Både han och jag är till exempel otroligt solbrända och har en fräsch kulör på huden. Det är bara Emelie som inte kan ta kort som folk.

Iallafall. Toppendag!
Tack Emelie.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits