9111putte

Jag är trött, väldigt trött. Nattens sömn stannade på 3-4 timmar och efter det har jag jobbat och farit runt som en stolle. Trots att jag är helt ihjäl så måste jag få säga att jag är på ovanligt glatt humör. Det mesta är enkelt för tillfället. Alltid lugnt när jag kommer hem, Jimma har semester, familjen är sansad och jobbet går på rutin.

Skööönt.


Butter, Bitter, ..... Batter?

Jag är förbannad, trött och arg.

Måste människor finnas?

Idag har småsaker retat upp mig långt uppe över alperna. Innerst inne vet jag varför, men jag vet inte vad jag ska göra åt saken just nu. Hoppa framför postbilen och hoppas på att få skadestånd?
Jag behöver ett kapital för att kunna styra upp min vardag.

Nu ska jag plugga lite religion. Behöver bli klar med skiten.

Helgens nöje

Kanot

Helgen tillbringades i kanot på Båvens vatten tillsammans med Jimmas familj, syskon och deras respektive.
Hur trevligt som helst. Såhär i efterhand smärtar det i nacken och solbrännan hettar, men det var det värt.
Annorlunda och trevlig helg.

Jävla internet

Vårat internet fungerar ungefär varannan dag just nu. Jag är lika glad som en gråsugga.

Vill ni något så får ni ringa mig, jag tänker inte fylla på telefonen.

Äsch!

Jävla skitjobb vad tråkigt det är.

Hundvakt

Övermysigt att vara hundvakt?
Försökte somna medans odågan roade sig med att slicka på mina fötter.
Försökte fortsätta sova halv sju imorse när pälsbollen ylade i vardagsrummet och ville gå ut.

Härligt att vara ledig och hundvakt!

Nu flyr jag fältet och handlar lite skräp i Eskilstuna med sambo-Emelie.

Mmmmmacka

Varför blir man bara hungrig när det inte finns något hemma att äta?
Jag är hungrig som en halv varg och bör gå och handla lite, tyvärr så är jag också lat som en guldfisk och kommer mig inte riktigt för att gå iväg. Magen skriker och solen skiner, jag vet egentligen inte var mina problem sitter, men något fel är det. Kanske för att jag har lite för varma kläder på mig och inte riktigt orkar byta om ännu en gång. Tänkte satsa på mjukisdräkt idag, men ångrade mig och tog på mig jeans. Det var ju aningen för obekvämt med tanke på första alternativet och valde ett par knickers och en långärmad tröja. Nu sitter jag och tycker det är olidligt varmt i lägenheten, men jag vägrar att byta om en gång till, det är överkurs.

Mitt snus är också slut. Bör gå och köpa det också. Eller sluta helt. Svårt val.

Tunnbröd med leverpastej är jag sugen på.
Eller köttbullemacka.
Kanske baguette med kyckling & curryröra.
Räksnittar skulle också sitta fint.
Möjligtvis toast.

Mackor är livets höjdpunkt. Jag vill leva på mackor. Inte mackor med ost som luktar svett. Det är inga goda mackor.

The Others!

Otroligt sug efter innebandy, det måste man erkänna. Ska även erkännas att jag är ledig till på torsdag.

Dags att äta frukost och tappa upp ett bad. Sen måste jag förflytta mig hem till Larson, hundskrället är ensam hemma hos mamma & pappa eftersom de är ute och kryssar på Östersjön. Med andra ord så blev jag hundvakt i några dagar. Sedan måste jag plugga några timmar, vill erkänna att jag börjar få ont i magen över hur förbenat dålig jag är på att ta tag i saker. Nu har jag inget val. Så gott som.

Får ta med mig klubba och boll hem till familjen, mitt gamla rum står i princip tomt. Kan man skjuta en stund iallafall.


En liten sammanfattning

Peace & Love var klockrent, vi bodde i det fruktade das kampf. Vilket i princip innebär att vi hade ett träd med toalettpapper i och inte släppte in många i vår gemenskap. Det var Flen, och en ytterst liten del av Stockholm, mot världen. Fylleslag är en bra sammanfattning för helgen. Människor som var mer utförliga och snabba med deras resumé är Pernilla, Posse och John.  

Paintball med jobbet var rysligt roligt. Man blev taggad som få och kulorna gick åt, hade inte folk hoppat av så man kunde sno deras så hade jag fått lägga en halv förmögenhet på kulor. Bäst var helt klart lillebror Magnusson. Kan inte påstå att jag var någon stjärna, men jag lyckades iallafall bli såpass övertaggad att jag slängde mig rätt in i en rot med smalbenet och går fortfarande runt med ett massivt blåmärke.

Datorn har lämnats iväg och kommit tillbaka. Den låter inte längre som en helikopter och det är ju ruggigt skönt. Anledningen till oljudet var smått pinsamt tyckte mamma. Burken var dammig. Det var allt.


Update

Jag har lämnat bort min dator, sitter hemma hos Emelies föräldrar nu.Ingen uppdatering att vänta på ett par dagar!

Paintball nu!

Nu ska jag traska mot Ica och möta upp mina kära kollegor, förhoppningsvis behöver jag inte köra och kan, förutom att skjuta folk, ägna kvällen åt att sörpla lite öl. Vore toppen.
Var och handlade med familjen idag, jeans för bror var tanken. Jag fick med mig en mysig cardigan i världens skönaste material, dock svindyr och tre par FD trosor. Skööönt.

iallafall. Nu ska jag måla hela världen i gälla färger. Jag är väl den enda som kommer ha blåmärken i flera veckor efteråt kan jag tänka.


Sjung en sång för mig!

Dagens jobbdag är avklarad. Vaknade 13 minuter innan jag började och stämplade in två minuter tidigare än jag hade behövt. Nu efter några timmar har jag vaknat till liv och ska slänga mig in i tvättkonstens djungel. För mig är det snarare en liten dunge eftersom jag har hittat på egna regler. Sortera är att spilla tid och likaså mäta upp tvättmedel och dylikt, det blir lika rent iallafall och än så länge har jag inte lyckats missfärga något.
Jag ska även laga mat, eftersom magen kurrar, och ta en promenad, eftersom jag klättrar lite på väggarna just nu.

Imorgon är det paintball med jobbarkompisarna som gäller. Behöver jag tala om att jag är övertaggad?


Dåligt humör och trälig kväll

Jag är en jävel på att klaga och skulle kunna skriva ett ruggigt långt inlägg nu, men det gör jag inte.
Istället tänker jag bädda rent i sängen så det bara är att krypa ner bland rena sängkläder när jag kommer hem inatt. Dessutom vet jag att jag är ledig på måndag och då tänker jag fördriva tiden med vettiga saker. Det är alltid under dagar då jag inte har gjort ett dyft som jag blir tjurig på kvällen. Sambandet är tydligt.

Iallafall. Alla som ska till Amazon ikväll kan räkna med att få betala i gaderoben.

Livet är en fest

Jag fick förfrågan om jag kunde ordna gaderobspersonal till festligheterna på Amazon ikväll och eftersom det är pengar till innebandylaget och jag inte hade någonting att göra så sa jag att det gick fint. Jag tänker alltså ägna min lediga lördagkväll åt att stå i en gaderob och ta emot jackor.

Jag hade kunnat följa med Albin till Stockholm och gått på fotboll. Nej jag ska hänga upp jackor.

Jag hade kunnat följa med Jimma till Nyköping och sett Sirqus Alfon, Säkert! & Salem. Nej jag ska hänga upp jackor.

Jag hade kunnat åka till Eskilstuna och druckit margaritas med Elin, Josefina & David. Men, nej jag ska hänga upp jackor.


Jag erkänner. Jag är bitter.

Bäst i världen

Jag har nu skickat in ett arbete i religionen och har bara två kvar, hur skönt som helst. Däremot ska jag slänga mig in i kapitlen om Kristendom, Judendom och Islam nu. Den största och mest omfattande delen av kursen.
Jag är förvisso inne i ett rätt skönt flow nu, men det är dags att äta och jag börjar känna mig olidligt trött.

Förövrigt så försov jag mig en timme imorse och vaknade inte när Isak försökte ringa och väcka mig. Det slutade med att han fick ringa Jimma, som fick ringa Emelie, som fick gå upp och skaka liv i mig för att jag skulle ta mig iväg till jobbet. En timme sen och lagom seg så kom jag iallafall igång. Därmed fick jag också sluta klockan tre idag istället för två. Jag kan vara världens tröttaste människa.

Problemet med musik.

Vi lyssnar på en jättedålig radiokanal just nu, bara massor av sunkig R'n'B & Hippe Hopp som jag avskyr.
Jag vet inte riktigt om jag vill stänga av, har släpat runt Emelie och handlat i runt en timme och hon kanske tycker att kanalen är bra... Vad göra?

Jag kanske bara kan sänka lite så jag slipper tugga fradga och bita sönder mitt eget öra.

Äh, det får stå på så får jag fokusera på hur jävla bra det kommer låta imorgon när Jag och Isak ska sjunga fredagslåten i högtalarsystemet på jobbet istället. Vi har taggat hela veckan.



Update; Jag orkar inte, jag byter. Förlåt Emelie...

Hallå!

Mamma, Mamma, Mamma... Vart kommer allt snor ifrån?

Slitvargen har talat.

Måste få redogöra för min jobbdag. Tiden jag skulle infinna mig på jobbet var 07-14, skön tid redan från början. Vid tolv traskade Jag, Isak, Eva och Hennu iväg och käkade Thaimat. Efter det fick jag vackert lomma iväg till Coop med en massa papper och inspektera deras fruktavdelning. Det tog sin lilla tid och så mycket mer blev det inte gjort denna eftermiddag. Dunderskönt.

Nu ska jag och Emelie släpa oss iväg med Jimmas hyreskontrakt, tigga en ny räkning på lägenheten (Våran är spårlöst försvunnen, jag misstänker att Albin ätit upp den) och sedan ska vi handla grillgrejer för kvällen. MYS!

Hälsning till hufvudstaden!

ET

P&L - inblick

D4D3D2

En helg i Borlänge kan sluta hur som helst. En kväll i Borlänge slutar alltid på samma sätt...

D5D6

Lediga dagen

Jag har jagat upp mig själv, gjort mig iordning och traskat hem till mina föräldrar. Tanken var att jag skulle jaga upp lillebror så han inte missar tandläkaren om en halvtimme. Huset stod tomt och istället fick jag börja ringa runt till hans vänner för att jaga upp honom. Landade tillslut hos Dacke där han låg och sov. Nu hoppas jag att han är på väg hem, annars ligger han illa till. Om jag struntat i en sovmorgon för att få iväg honom och kolla tänderna, då ska han tamefan dit också. Resten av dagen ska jag sörpla litervis med kaffe och plugga religion tills hjärnan blöder. Framåt kvällen kör jag säsongens första innebandyträning vilket är på tiden, ett uppehåll på två veckor varje vår räcker utmärkt för min del, jag blir knas utan att springa runt efter en boll. Förkylningen hänger dock i så det får bära eller brista, halsen har iallafall gett med sig. 

Vart har ungen tagit vägen? Så här lång tid tar det inte ens att gå hem från där han är och Putte åker dessutom moppe. Ett redigt slag i magen ska han ha.

Ångrade mig.

Åh, det hälls upp en cola zero just nu. Uppdateringen får vänta.

Skavsår på tal om allt.

Vaknade imorse av att karln ringde och sjukanmälde sig, feber och satan. Min kära hals låg också i farozonen och det var inte långt ifrån att jag ringde in och avstod från att dela vattenmeloner idag. Men sniken som man är så drog jag mig iväg framåt tolv. Ytterst spännande dag, var nog längesedan jag kände mig så svag. Darrig av att lyfta en gråback med gurka, med andra ord gav jag mig aldrig in i banandjungeln där allt väger ton.

Iallafall. Väl hemma så har jag vikt kläder i snart en timme och gaderoben ser riktigt smaklig ut. Får se hur länge det håller sig. Däremot har jag glömt att leta efter passerkortet, det bör göras snarast. Håller tummarna för att halsen ska vara fit innan imorgon kväll så jag kan träna lite fotboll utan att dö på riktigt. Dö lär jag dock göra iallafall, med min kondition så seglar jag mot marken efter uppvärmningen.

Nu ska jag räkna på hur mycket Al är skyldig mig efter helgen.


Home sweet home.

Väl hemma efter en mindre mysig hemresa från årets festivalhöjdare i Borlänge. Med en snarkande, rödvinsluktande individ i baksätet så kändes resan oerhört lång. Men hem kom vi.
Nu ska det ätas lasange och uppdatera minnet med bilderna från kameran. Snart nog delar jag med mig här, det är en liten fråga om energi.

hits