Tröskel

Nu börjar träningen ge något. Tog mig igenom hela Lida idag utan några större problem.
Mitt mål med solstugerundan i söndags kan räknas som fixat med tanke på att Lida är bra mycket längre.

Måste ta några snabba beslut snart vilket oroar mig som vanligt. På lördag kan jag välja mellan att spela match eller jobba. Tänker man någosånär som folk så bör jag jobba, men tänker man som jag eller vilken annan idrottsmänniska som helst så bör jag spela. Tungt.
Har redan bytt bort en tid den här veckan, ska jag verkligen byta en till? Känns dumt.

Dags att knoppa nu, relativt lång dag imorrn.
Lek lungt!

Slapp

Ja jag ska sova tidigt, nej jag gör inte det. Anledningen? Jag var så enormt nyfiken på vad lönen landade på. Kontoutrag lite lagom sent blev resultatet. En bit över 7000 blev det iallafall. Det är mer än vad jag någonsin ägt.

Det mina muskler går igenom nu är inte roligt. Träningsvärk är något man kan leva med för det går allt över mer eller mindre fort. Just nu är benen och armarna helt stumma, det finns ingen ork alls och det är bra mycket tyngre. Tycker undertecknad iallafall. Ska vila resten av veckan med undantag för imorgon då det är dags för fysträning och ett varv på Lida*. Kan bli spännande, eller nåt.

Annars är morgondagen relativt lugn. Två timmar geografi med Anne-Paj är det enda som tar upp tid och det räcker och blir över.

Kan hända att nån form av tränarmöte med Ola och Sanna blir hastigt inplanerat, men det visar sig. I vilket fall som helst ska jag tvinga mig igenom Lida, med eller utan sällskap av laget. Det kommer dock ske i mitt eget tempo som för tillfället är väldigt lungt.*En helvetisk lång motionsrunda, närmare milen.


hits