Hey Kwanongoma!

Ett inlägg på allmän begäran ska härmed skrivas. (allmän begäran innebär Pernilla i detta fallet)
Harry Potter eller snarare GOF har idag blivit skådad på bio. Några kommentarer om den tänker jag inte ge, allt som behövs skrivas finns på
www.obeskrivlig.blogg.se .

Det som nu ljuder i mina öron är The Ark och främst från senaste albumet, blandat med pappas svordomar nerifrån. Han lägger nytt golv i köket och det låter inte som om det går fullkomligt lysande. Förhoppningsvis så blir resultatet bra iallafall.

Spanskaprov nästa vecka, det är hur mycket som helst som jag borde plugga på och jag har tänkt att försöka hinna med så mycket som möjligt denna gång.

Eftersom jag har mycket svårt att komma på om jag är riktigt bra på något överhuvudtaget så gör jag en liten lista på vad jag är dålig på istället:

1.  Ta mig upp ur sängen, det är ju så otroligt skönt att ligga kvar och snooza.
2.  Dribbla. Jag läser spelet som få andra och kan slå bra passningar titt som tätt, men dribbla är jag oduglig på.
3. Ordning. Behövs knappast kommenteras.
4. Spara pengar.
5. Säga nej till saker som intresserar mig, tiden används flitigt.
6.  Visa känslor.
7.  Teater.
8. Grammatik inom alla språk utom just svenskan. Jobbar dock på den, har aldrig gjort så mycket stenciler, löst böcker, kollat på film osv på engelska.
9. Smink.
10. Bestämma mig för saker.

Den bra listan är upp till andra att skriva, jag kommer för tillfället inte på något jag är riktigt stolt över när det gäller mig själv.

Tack för ordet, jag önskar Er välkommen åter!

Inför ev. frågetecken om rubriken så kan jag påpeka att det är en låt.


Dynga

Min engelska är verkligen körd i botten. Ska redovisa imorgon och har precis skrivit klart arbetet.
(Nej, det är inte så mart att börja med arbetet kvällen innan när man vet att det är ett ämne man har svårt för och Ja, jag försöker lära mig att planera)
Förhoppningsvis hinner jag träffa på Pernilla under förmiddagen så hon hinner titta igenom fanskapet, annars är risken stor att det blir ännu en frånvarotimme i mitt register.

I övrigt så är det Harry Potter och Thai som gäller imorgon. Ser fram emot en riktigt lyckad fredagkväll med andra ord.

Bulgarien-planering sker hos Josefina på lördag efter 17.00 och med tacobuffé. Förhoppningsvis så kommer vi fram till något vettigt och kan beställa resan redan under nästa vecka.

Hur mycket lönen ligger på den här månaden ska bli mycket spännande att se, jag har nämligen en hel del grejer som jag måste lägga pengarna på och räcker de inte så ligger jag risigt till.

Dags för att somna in några timmar nu. Så man är lite utvilad inför den mycket spännade Geografi-lektionen som äger rum det första som händer imorgon. Hmf.

Martes.

Dagens skolgång ska vi inte diskutera, den har legat på is. Enda gången jag ens satte min fot i byggnaden idag var runt fyratiden då veckans elevrådsmöte ägde rum.
Pernilla och jag började genast fiffla med skoltröjorna och andra smågrejer. Något vi helt glömde bort var dock succé-gruppen. Vad den biten innebär överlåter jag antingen till Pernilla att förklara eller så tar jag det själv vid ett senare tillfälle.

Antikdeckarna är slut för säsongen, det är ju så man kan gråta blod.

Körde hem från Pernilla idag, gick helt lysande fram tills att min käre far tyckte att jag skulle köra in bilen i garaget. Då parkerade jag, stängde av och gick ur. Parkering får pappa sköta själv än så länge. Kan sträcka mig till att ställa mig i en ruta när det inte är några bilar runt omkring, det är rena barnleken.

Pepparkaksdeg i all ära, men man blir jävulskt törstig.

Örebro imorgon, kan komma att bli kaosartat, det visar sig.

Telefoner.

Det ljuder Bjällerklang dygnet runt här hemma och det är inte för att pappa har kommit i julstämning och startat sitt årliga visslande av låten, nej det är för att Albin ändrat signalen på bärbara och det ringer konstant.

Höglund har precis utsett mig till världens ondaste geni. Detta efter han hört min senaste plan om hans kärleksliv.

Min käre lillebror fyller år idag. 14år. Om man säger att tiden går snabbt så ljuger man i hans fall. Han har vart precis likadan i snart 8 år, med skillnaden att han har fler tänder nu. När mognar småpojkar?

Fick en glad överrasskning igår när jag tömde brevlådan. Någon rolig jävel har skickat kattmat hem till mig. Just nu så genomförs en förundersökning om vem denna Någon kan vara. När jag fått klart för mig vem det är så kommer hämnden. Såhär långt har jag kommit:

- Det måste vara någon som vet om att jag hatar katter.
- Det måste vara någon som kan min adress.
- Det måste vara någon som kan hantera en dator.

Känns stadigt, den beskrivningen kan stämma in på hur många som helst.

Ska hjälpa pernilla med karaktärer till hennes bok under nästa vecka och jag har hur många bra ideer som helst. Inte på hela "människor" kanske, men iallafall hur de kan se ut och vad de kan ha för egenheter. Detta kan bli rysligt roligt!

Dags för lite handkräm, sudoku och vänner fram tills smörgåstårtan serveras!
Och kom ihåg: Den lättaste vägen är inte alltid rätt //Petra


Konsekvenser.

Allt man gör får tillslut konsekvenser, ibland lite större och ibland lite mindre. Det är något folk borde banka in i sina huvuden snarast. Har ägnat halva dagen åt att vara tjurig. Första helt lediga dagen på lovet och det jag helst hade velat göra är numer omöjligt; Dra ihop gamla 4an och bara snacka skit, äta lite och hyra en film. Varför?
Jo enbart för att alla inte förstår att allt innebär konsekvenser och att det även kan drabba medmänniskorna runtomkring.
Visst, men gör inte smarta saker rakt igenom hela livet... Vi är ju förfan inte mer än människor.
Men alla förtjänar en andra chans, efter den är man körd. Alla vet vad jag pratar om så själva grejen med att inte nämna namn är meningslös. Jag tycker ofta att Pernilla är löjligt långsint som inte har kommit över hela grejen, men när man sen tänker efter själv så förstår man. Aldrig att jag skulle förlåta om någon gjorde så mot mina vänner.
Men å andra sidan så måste jag säga att enda gången jag överhuvudtaget tänker på dessa saker är de gånger jag har tid över, sitter hemma och skulle vilja dra ihop mina närmaste/äldsta/bästa vänner och göra någonting ihop och det faktist inte går enbart för att Elin var tvungen att gå och vara människa.

Inte mycket att göra åt saken nu, gjort är gjort. Det bästa av situationen försöker jag ständigt få till, umgås med Elin de få gångerna hon är häromkring och med Pernilla i skolan och så ofta som tiden räcker till.

Helt enkelt så saknar jag den gamla tiden något enormt, det är ni tre som alltid finns runtomkring mig när jag behöver och jag hoppas ni förstår att jag finns här för er, även om jag vägrar ställa mig på någon sida i interna catfights.

Till slut, Pernillas blogg är alltid läsvärd och framförallt det senaste inlägget borde många försöka ta till sig.
www.obeskrivlig.blogg.se

Ciao! //P


hits