Örebro.

Åker iväg på cup om ca två timmar med mina småtjejer. Första gången någonsin jag åker iväg på en turnering utan att själv få spela någonting alls. Vi bor på en skola en bit utanför centrum tillsammans med 15 andra lag, alla 91or och yngre. Får se hur bra humör man är på under måndagen. Kan tänka mig att denna helg kommer bli både rolig och påfrestande.

Har fortfarande lite saker att göra innan vi åker. Packa, fylla medecinväskan, städa undan på rummet, hitta kameraladdaren. Hade faktist planer på att göra allt det där redan igår, men det hände aldrig något riktigt.

Var fan kom snön ifrån? Det var ju vår igår! (Dagens rim, japp)

Nästa projekt.

Dags för nästa "uppdrag" och denna gången blir det att ta körkort. Så fort som möjligt och så smärtfritt som möjligt. Jag har kuggat på teorin en gång, då missade jag med 2 poäng och körningen går sådär. Har kört ett 10-tal gånger med pappa och ingen gång med körskolan. Med andra ord så gäller det att sätta fart nu.

Börjar lite lätt med att gå till körskolan imorrn och beställa ny teoritid, göra några pärmar och beställa en körtid.


Avslutande inlägget.

Detta blir sista inlägget till mitt första projekt, att sluta snusa.
Anser att jag numer kan räknas som en icke-snusare och det känns faktist riktigt bra. Suget efter nikotin kommer sällan och de gånger det blir som värst så är det endå inga problem att stå över. Jag klarade till och med första fyllan utan snus i helgen. Med andra ord; Mission complete.

Sparar pengar gör jag också. Unnade mig därför ett litet H&M paket som belöning för att jag varit så duktig. Duktig räcker inte, jag har varit benhård.Ett fall för Basil?

Jag har nu gjort en snabb röjning i mitt rum och som vanligt finns det vissa saker man undrar hur de hamnat där de ligger.

- 4 par okända jeans, varav 3 är killmodell.
- Snusdosa av märket ettan.
- My little pony film
- Innebandyklubba vinklad right
- Cd-skiva med "negerdunk"

Misstänker att åtminstone två par av jeansen är Albins, förhoppningsvis tre annars kanske man borde bli lite orolig. Snusdosan är ett mysterium, vad jag vet så snusar ingen av mina vänner ettan. Filmen måste innebära att mina små kusiner var här helgen som var och helt enkelt lånade min soffa*. Rightvinkeln gjorde mig något konfunderad, det måste vara någon av Puttes kompisar som använt mitt rum som gaderob. CD skivan måste vara någon som jävlas med mig. Det var varenda dålig låt som någonsin skrivits på den.

Det känns som om ett lås på dörren är dags att införskaffa för flytta tänker jag inte göra, bor billigt och bra.

* Min soffa kan mycket väl vara den skönaste man kan välja att sitta/sova i.

Närmare 50 än 47.5

Dagens skummaste händelse är inte det faktum att jag fick för mig att dra ut och köra milen bakfull och jävlig, nej.. det konstigaste som hänt idag var när febertermometern visade att jag faktist har ett par grader feber. Låter kanske inte som årets händelse, men jag hade planerat att vara hemma imorgon. Sjukanmäla mig och bara slappa hela dagen helt enkelt. Nu råkar jag ha feber på riktigt och helt plötsligt blev jag sugen på att gå till skolan. Hur fungerar jag egentligen?

Ingemar Stenmark

"Åk bättre själv, din jävel"
Svar på frågan om han var slut som
skidåkare efter en mindre lyckad insats.


Källa: Mats Samuelssons bok - Då stannade Sverige.
Historien om Björn Borg och Ingemar Stenmark.

Tåls att tänkas på.

Har jag tagit på mig för stora skor?

Amazon.

Tom höll igår i ännu en Amazonfest. Denna gång från 20 år. På något vänster slutade det med att Jag, Negern och Pernilla var där iallafall. Vet inte om jag kan räkna det som en av de roligaste kvällarna kanske. Förfesten var helt okej, bestod till största delen av skitsnack och teoriskapande.

Väl där stötte man ihop med en hel del mer eller mindre kända människor. Hälften av alla Ica-stamkunder, innebandyfolk, gamla klasskompisar (!), fotbollsmänniskor, äldre syskon och så vidare. Salig blandning och många diskussioner blev det, tyvärr så är jag så gott som hjärndöd med alkohol i kroppen och får aldrig något vettigt sagt så det var ju inte helt givande heller.

Hela denna månads studiebidrag försvann som en vind och än en gång inser man det positiva med att jobba några timmar i månaden.

Det riktiga draget uteblev och jag står nog fast vid att de kvällar då det är från 18 är bra mycket roligare. 20års-gränsen är meningslös och förmodligen skulle även de äldre ha en mycket mer livlig kväll om de vågade sig dit en "vanlig" lördag.

Notis; Jag måste lära mig att sluta slå vad med människor på fyllan.


En sen torsdagnatts funderingar.

Klockan är nu förbenat mycket och jag har fortfarande skolarbeten som måste vara klara imorgon. Dumt av mig att sitta och läsa bloggar istället för att ta tag i geografin/spanskan/engelskan, men det är som vanligt.. det måste finnas en enorm tidspress på mig för att jag ska få något gjort överhuvudtaget.
Finner det inte nödvändigt att sitta uppe halva natten för att göra klart arbetena, fredagar är trotsallt de dagar då jag har mest håltimmar. Skriver en snabb kladd till min uppsats om Assuandammen nu inatt och sen får kudden besök av mitt ädla huvud än en gång.

På tal om detta ädla huvud så börjar mitt hår se för tarvligt ut. De slingor som från början var en kul grej riskerar att bli färgade redan imorgon och jag tror bestämt att det är dag för en tid hos frisören. Behöver tunna ur luggen lite så den går att få ur vägen när man verkligen vill. Snart är det vår och solens strålar vill smeka min panna!

Albin & Jag förundras ständigt över vilka glosor man kan få att plugga in. Man tycker att det borde vara viktigast att lära sig grunderna ordentligt, jag kan till exmpel inte fråga om vägen och förstå svaret.. Men här följer en liten lista på ord som jag faktist kan och förmodligen aldrig kommer ha någon användning för:

Desnutrición
- undernäring
Invernadero - växthus
Azulejos - Kakelplattor
Geranios - Pelargoner
fumarola - svavelkälla

Inte omöjligt att denna lista utvecklas mer vid ett senare tillfälle, det visar sig. Dessa 5 är för tillfället mina favoriter.

"kompisbok"

Precis som när man var liten. Rätt och slätt kopierad från www.playahead.com

Namn: Petra Åbrink
Födelsedag: 8 februari
Mobilsignal: Ljudlös
Syskon: Tyvärr
Längd: 173 stolta
Min idol: Ingemar Stenmark, grym individ.
Mamma kallar mig för: Idiot?
Stjärntecken: Vattuman
Ögonfärg: Pinsamt nog så kan jag inte svara på det.
Semestrar gör jag helst: På varm plats med vännerna.
Vikt: Lite lagom, orkar sällan bry mig.
Jag är kär i: Alla män med snygga ben.
Djur jag har/vill ha: Har en liten lat hund vid namn Larson.
Gör i min ensamhet: Läser, sover, badar & tränar.
Jag har hånglat med: Kille i björndräkt. ! .
Coca Cola eller Pepsi: Cola, inga diskussioner där inte.
Samlar på: Lönebesked och huvudbonader.
Om min dröm-tjej/kille vore ett djur, vore hon/han: Förmodligen Lejon.
Gör om helgerna: Tränar, Jobbar, Sover & Festar.
Om jag vann 1.000.000 kr skulle jag: Säga upp mig från jobbet, köpa bil och resa.
Om jag vore en björn skulle jag: Gå i ide under vinterhalvåret.
Det pinsammaste jag gjort: Däckat på serveringsjobb.
Artist: Lars Winnerbäck.
Djur:  Daggmask antagligen. (Rysligt internt)
Maträtt: Korvsoppa, Falukorv, grillat.
Film: Ice Age
Låt: Hey Kwanongoma - The Ark
Årstid: SOMMAREN!
Lag: Djurgårdens IF & Flens IB  :)

Albus

                                Albus


En bild säger mer än tusen ord heter det...


Psykiskt instabil.

Jag vet inte riktigt om jag kommit in i en ny fas av sluta-snusandet eller om detta bara är galet.
Känner ytterst sällan något nikotinsug längre, max en gång per dag kanske. Det stora problemet nu är mitt psyke. Har vart utan i över två veckor och helt plötsligt kommer tankar som "vad spelar det för roll?" "Jag kan likagärna ta en nu om det gör mig glad" osv. Det fysiska är inga problem, det är dessa ideer som får mig att vara ute på hal is. Det var nära igår kväll. Stod med dosan öppen, bestämde mig dock för att först bada och om jag fortfarande tyckte det var värt det efteråt så skulle jag ta en då.
Slutade med att jag somnade i badet och släpade mig upp och slocknade direkt. Som tur var kanske.


Måndagen timme för timme.

07.00 Uppstigning, väskpackning, juciedrickning, låtebyte på mp3n
08.00 Idrott, smålagspel 90 minuter.
09.45 Idrottspsykologi. Mental träning.
10.05 Pluggande till Naturkunskapen (Vi hade fått för oss att vi skulle redovisa)
10.50 Naturkunskap.
11.30 Lunchrast. Mat med Sp3 grabbsen och sedan en sväng till jobbet för att kolla scheman.
12.30 Naturkunskap.
13.00 Pluggande till Elevdemokrati-kursen, snabb möte med rektorn å elevrådets vägnar.
13.40 Elevdemokrati.
14.50 Special Idrott A, fysträning.
16.30 Jobb.
17.30 Rast.
17.45 Jobb.
19.45 Damlagsmöte.
20.45 träning.
22.30 Dusch.
23.00 Middag

Känns det som om mina dagar är givande?


Mjuk pepparkaka


Åh, farmors mjuka pepparkaka är det godaste någon någonsin har gjort.
Det går inte att förklara och jag tänker inte ens försöka.

VÅR!

Japp, nu är det vår. Trots kylan, blåsten och nön på marken så har det säkraste vårtecknet av alla nu anlänt och slagit till stenhårt. Den årliga slängen av pollenallergi känns inte helt kanon att den startat, men det är iallafall ett säkert tecken. Vaknade fem inatt av att det kändes som att andas genom sugrör och var tvungen att gå upp och stänga fönstret, dricka vatten och rota reda på astmamedecinen. Det har knappast blivit bättre under dagen heller, förutom halsen har jag nu även rinnande & kliande ögon och näsa. 
Det jag senaste veckan tolkat som en lätt förkylning kan inte vara mycket annat än allergi. 
Får ägna en stund av morgondagen åt att uppsöka läkare och ordna nytt recept. 
Förra året åt jag pollenmedecin i olika former för över 2000 spänn och mådde ändå skit. 
Kan se fram emot att ha ett liknande år nu om inte farbror doktorn vill ge mig den spruta som han alltid vägrat att ge mig tidigare år. Matchen på onsdag ligger dessutom illa till ifall inte detta är löst då.  

ICA - Flen

Kom precis hem från jobbet nu och såg att Pernilla lämnat förslag på några kunder som hon ville att jag skulle nämna. Är inte helt 100 på om jag får göra det, men just nu är det snarare att jag inte orkar skriva något långt inlägg som sätter käppar i hjulet. Deras alias släpper jag nu så hinner ni klura lite på dessa individer och kanske besöka ICA Kvantum här i Flen för att se om ni känner igen dem.
Bajsparet, äcklige engelsmannen, elefantmannen, skitzo-finnen och sengångaren. Det är våra största original tror jag.

Kund och gissningslek.

Detta inlägg tillägnas den man som idag stod med huvudet begravt i ICA's 10kr-låda. En och en halv timme fann denne individ att prylarna var intressanta. Några frågor fick arma jag som stod i närheten och larmade hårfärg*, dessa kommer här:

- Vilket material är de'hära i?
- Hur mycket är det på den hära?
- Är det här hästhår do?
- Va ä det hära?

Svaren dyker upp senare, bästa gissning angående vad denne gubbe frågade om för varor belönas med ett omnämnande och möjligtvis ett tack.

*Hur man gör detta finns i tidigare inlägg.


Skruf

Skruf


Nu är suget inte att leka med.
Jag skulle utan att känna mig skyldig ta en Skruf nu ifall jag hade tillgång till en sådan dosa.
Tyvärr så har jag en generaldosa som ligger och skräpar i skofacket på innebandy-väskan.
Det är farligt.

Kaffebröd.

Jag, Albin och Pernilla sitter ute i en av min familjs sommarstugor. Hungern börjar tryta och vi har gnällt en bra stund. Albin och jag beger oss in i stugan för att söka föda. När vi rotat igenom halva köket sliter Albin upp ett skåp och det enda vi får ur oss är varsitt ord av glädje;

"Bullar" - Vrålar jag med årets basröst.
"Gifflar"  - Ylar Albin & låter som en liten, liten flicka.


Telefonförsäljare.

Det ringde precis en skrämmande hurtig människa från IOGT (och de övriga bokstäverna som jag alltid glömmer) Antagligen skulle hon sälja något eller liknande, det har ingen betydelse.
Hon sa att hon ringde från Umeå men pratade den bredaste Stockholmsdialekten jag hört på länge.
Ljög hon eller är det verkligen så att en inbiten Stockholmare har flyttat norrut?
Alla mina fördomar fick sig en rejäl svängom och är fortfarande i uppror.
Ogillar när yttre omständigheter får mig att snöa in på meningslösa funderingar.

Vuxentest.

Jag blev utmanad av min käre vän Pernilla och nu är det upp till bevis. Är man vuxen?

Jobb
(1p) - Slavar i kassan på Ica.
Visitkort (1p) - Nej men jag har tagit emot från andra.
Konferens (1p) - Nepp.
Bor hos föräldrar (-2p) - Ja, och det borde vara + poäng. Ekonomiskt! 
Vara sambo (1p) - Inte en chans.
Vara förlovad (1p) - No way.
Vara gift (2p) - Hahaha nej, det är förövrigt min största mardröm just nu. Att vakna upp en morgon och vara en gift kattägare.
Skild (3p) - Nej.
Äga villa (2p) - Nej, men jag äger ett rum, en toalett och två gaderober.
Ha en bil (1p kombi + 1p) - Tyvärr.
Hund (1p) - Larson räknar jag som min eftersom jag hade avgörande rösten vid köpet.
Lån (1p) - Någon enstaka gång när det tryter, men endast av nära och kära. Räknar det som ett nej.
Gemensam ekonomi (1p) - Nej, aldrig.
Pensionsspara (1p) - Näpp.
Storhandla (1p) - Endast inför jul och straxt innan innebandysäsongen börjar. Nej även på denna.
ICA-kundkort (1p) - Självfallet.
Använda rabattkuponger (2p) - De gånger jag har några, självfallet! 
Äga hushållsassistent (1p) - Nej men jag har en mixer, en hamburgegrill, en riskokare och ett toastgärn.
Äga diskmaskin (1p) - Pappa är vår diskamskin, men honom äger jag ju inte.
Dubbelsäng (2p) - Nej, men det är högprioriterat på ska-ha-listan.
Ha julgran på julen (2p) - Japp, en egen på rummet och en i vardagsrummet.
Gråa hår (1p) - Nej, alla andra färger har jag men inte grått.
Celluliter (1p) - Nepp :D
Prenumerera på morgontidning (1p) - Njäe, EK står iof i mitt namn, men jag betalar inte.
Lösa sudoko (1p) - Ja och jag är grym!
Välja att inte svara i telefon (2p) - Alltid, jag avskyr telefoner!
Putsa förnster (1p) - Regelbundet, vilket innebär mina fönster på rummet när de börjar se allt för jävliga ut.
Svampplockning (2p) - Det går bort helt. Hatar allt som har med svamp att göra och det inkluderar alla former av svamp mellan tårna och badsvampar!
Långfärdsskridskor (1p) - Jag har provat, men jag kan bara svänga åt ett håll.
Parmiddag (1p) - Med vem skulle det vara? haha.
Vinprovning (1p) - Avskyr vin.
Danskurs (1p) - Med dansens moder Sonja Waern som granne så har jag fått stålsätta mig för att slippa danskurser och jag har lyckats.  
Partaja till gamla 70-talshits. (1p) - Det blir inte bättre än 70/80-tal, antagligen för att man inte var med själv och han tröttna på låtarna redan då.
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej,
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - 4-5 ggr i veckan. Räknar det som ett halft.
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Oftast gör jag faktist det.
Spela Bingolotto (1p) - Endast uppesittarkvällarna 23e December.
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Haha nej.
Ha höftproblem (1p) - Enbart rygg.
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - Nej nej, men runt 13.00 kan jag mycket väl finnas där.
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Ständigt.


0-15 p "INTE gammal"
16-25 p " börjar barka ditåt..."
Över 25p "Nu är du där."

Och jag fick... ta daaa..

16 poäng. Det är bara de gråa håren och celluliterna som saknas, sen kan jag investera i min första rullator!

Dispyter och upphittande.

Google, min hjälte i vinterkylan. Tveksamt om det finns någon annan plats med svar på så många frågor.
Ska man vara djävulskt källkritisk så existerar förmodligen ett antal bibliotek och liknande som är bättre, men smidigare? No way.

Hittade min spanskabok idag, den har varit spårlöst försvunnen sedan straxt innan höstlovet. Den låg i mitt skåp i skolan. I undre facket, det är ju inte konstigt att den har klassats som borta.
hade en dispyt med Percy (Mr. SPid - gympalärare och hurtbulle) angående min tid för studier.
Varje månad lämnar vi in en träningsdagbok där vi noga har fyllt i träningar och antal pluggtimmar. Han var förbannad för att jag snittade på 40 minuter i veckan och började mala på något om "ohållbar situation [...]" . Jag hade förstått honom om mina resultat var dåliga i något ämne och jag lade ner såpass lite tid på läxor, men så är inte fallet och jag kan inte förstå vilken del av hjärnan han tänkt med. Somliga har lätt att lära, andra inte.

Första veckan avklarad.

Jag tar tacksamt emot alla former av fanfarer, trumvirvlar, di-di-di-di-ti- nynnande* och gratulationer.
Den tuffaste delen av min kamp är avslutad. En vecka utan nikotin och jag flyter som på moln. Anledningen till varför jag klarade det nu är troligen inte alltför komplicerad; jag tror att eftersom det var Jag som ville sluta & inte utomstående som tjatade på mig så var det bra mycket lättare än om jag skulle gått in med halvdan vilja. Sju dagar är avklarade, nästa delmål är 14 och det lär komma kämpiga stunder även nästa vecka.


* För er som är värdelösa på att gissa nynanser så är detta "Jag mötte Lassie"

Ge mig solen!

Dubbla strumpor, underställ, långbyxor, linne, t-shirt, cardigan, jacka, halsduk, vantar, mössa och fodrade vinterskor. Detta är vad som krävs för att åtminstone ha en chans att inte frysa utomhus*. Skulle du mot förmodan orka dra på dig alla dessa plagg så ser du ut som en michelingubbe när du är ute i snön och traskar och känner dig som en kakelugn så fort du kliver över tröskeln hemma. Detta skapar vissa problem för många under vinterhalvåret, jag tar studerande som exempel eftersom det känns mest logiskt. Man har två valmöjligheter 1 - ta på dig alla dessa plagg, gå till skolan och känn dig varm. Räkna med att svettas resten av dagen. 2 - Ta på dig de kläder du vill gå runt i inomhus under dagen och stå ut med kylan under tiden du tar dig till och hem från skolan. Räkna med att vara stelfrusen och på dåligt humör. 
På detta problem finns massor med lösningar, man kan exempelvis lära sig att klä sig efter väder och vara lite smart när man står i gaderoben och överväger. Man kan även se till att ta körkort och endast behöva förflytta sig utomhus de korta sträckorna mellan bilen och huset. Min ide är dock lite med kreativ om än något önsketänkande. 1a veckan i Mars så är alla lediga, då är den officiella snöröjningsveckan. 
hela familjer, gator, kvarter och städer ger sig ut i naturen och bekämpar vårat vidriga klimat. Hur man vill göra detta avgör man själv, fantasin får flöda fritt. Eld, hårtork, varmvatten, salt etc etc. Under lördagen och söndagen har vi Sveriges största folkfest och alla umgås friskt. Kanske bör nationaldagen (som jag anser att den endå inte har någon "riktig" historisk bakrund) flyttas till någon av dessa sista dagar och på detta viset slipper jag, och många med mig, den deprission som följer med allt för utdragna vintrar. 
 


*Möjligheten att du fryser endå finns fortfarande och den är ganska stor.


Turkiskt ordspråk.

 
Både rosor och törnen växer på samma buske.

I djupet av axlarnas dolda muskler

Jag vaknade imorse av en hemsk värk i ena axeln och trodde att jag helt sonika sovit på nåt knasigt sätt. Om det vore så väl! Årets träningsvärk har infunnit sig och det har skett i muskler jag inte trodde fanns. Uppenbarligen så existerade dem och det får jag sota för idag.
Att tvingas gå "skotkärra" och köra fyspass på en och samma dag är inte att rekommendera. Inte nog med att man får träningsvärk, har man ruggigt töntiga handleder så kan man räkna med en nedsatt rörelseförmåga i dessa.
Töntiga handleder kan låta som ett konstigt uttryck, men har man sett mina så förstår man.
Jag är ingen liten och späd människa, snarare motsatsen.. Med mina närmare 175cm över jorden och ett antal kilo muskler inlindade i skönt fett så är jag ingen liten söt småtjej, utan snarare en bjässe som bara ser allmänt larvig ut i pipptofsar (Dålig liknelse, för vem ser egentligen inte fjollig ut i pippitofsar?) . Dock så har jag fått de tanigaste handlederna någonsin. Armhävningar är som att spela ett instrument, kör jag i takt så kan man få knakandet att låta ganska musikaliskt.
Med andra ord, en träningsvärk som heter duga och leder som smärtar nästan oförskämt mycket.
Nu ska jag krypa ner i Elins soffa, dricka lite jucie, läsa tidning, tycka synd om mig själv  och bara ta det lungt.

Konsten att trycka in ett äpple i munnen vid rätt tillfälle.

Hade jag haft en dosa här i närheten så hade jag tagit en nu. Suget är ofantligt.
Dock så kommer de och går lite titt som tätt, antagligen är det värsta över redan när detta inlägget är färdigskrivet.
För att snabbt komma på andra tnkar när det värsta uget kommer så har jag lite smågrejer jag gör.
Är jag hemma så borstar jag tänderna.
I skolan eller på väg någonstans så tar jag ett tuggummi eller en frukt.
Det fungerar även att slänga ner någon man hatar i snön och trycka ansiktet fullt med iskall snö på männikan, det gör att man släpper ur sig lite aggressioner.
Allt som får en att tänka på annat fungerar, jag har även städat, lagat mat, sprungit, pluggat, hoppat rep, duschat osv och suget går över relativt fort.
 
Dags för middag!

Vågen.

Jag härdar ut. Fortfarande inte tappat greppet. Nu är det dock riktigt jävulskt tungt.
Sömnen inatt var sådär, vaknade upp med jämna mellanrum och var klarvaken. Suget direkt på morgonen var överkomligt, självfallet fanns den där Jag-slänger-mig-med-huvet-före-in-i-en-massiv-vägg-om-jag-inte-får-en-snus-snart - känslan. Men den kan jag stå emot. Värre blev det när jag och Elin satt i matsalen i skolan och Gustav fick för sig att han är rolig och tröck upp en generaldosa i ansiktet på mig och garvade. Jag har inget emot Gustav som person, men jag har ju aldrig ansett honom som varesig smart eller bra med folk och det ströks under idag. Jag hade kunnat slå ihjäl honom just då, inte för att jag absolut kände att snuset var mer lockande än det var sekunden innan han kom in i bilden, utan för att skona övriga av jordens befolkning. Den humör-vågen gick över relativt fort och snart nog var jag mig själv igen.
Detta är ett ständigt pendlande mellan ilska, glädje, sorg och frutration.
Humörvågorna går i slow-motion.

Suger!

Första dagen utan mitt älskade gift, har längtat efter att få stoppa upp en luftig general under läppen konstant från när jag vaknade 07.00 fram till nu. Dock trodde jag att jag skulle få det svårare än såhär. Det känns inte helt överjävligt trotsallt och det har egentligen inte varit några större problem med att låta bli att ta en prilla. Dock har humöret varit fullkomligt skruvat. Jag var sur som fan när vi sprng beep, jag var överfjollig när vi spelade badminton, jag var rasande när Percy sa åt mig att ta av mig skorna på psykologin, jag blev irriterad på en kund på jobbet för att han log för mycket och å vidare... Fullkomligt skruvat. För att stryka under detta så kan jag påpeka att jag grät på vägen hem från jobbet. Har jag någon anledning? Egentligen inte.

Nu ska jag plocka fram kläder inför imorgon, borsta tänderna och försöka att sova.
Kvälls-snusen blir ersatt med ett äpple.

Kamp.

General


Nikotin på burk. För ungefär två år sedan när jag var ännu yngre och ännu dummare än vad jag är idag så skapade jag mitt beroende. Det kan ha vart det största misstaget i mitt liv, det har jag sagt många gånger.
Två år med skiten är bättre än tjugo... Jag slutar imorgon. Inga nedtrappningar eller liknande, det får bära eller brista. Abstinensen kommer inte bli rolig, men det är mer synd om omgivningen än mig. Räkna inte med att jag är på bra humör den kommande tiden.
En första och sista uppmaning till de runt om kring; Jag klarar mig utan de dräpande kommentarerna och liknande. Försök att ställa upp istället för att hacka ner.
Det lär dyka upp information om hur det går och vad humöret har ställt till med framöver.

Poker och annat dravel...

Jag är ingen höjdare på spelet och dessutom så har jag svårt att hålla koncentrationen uppe under en hel omgång. Som tur är så slipper jag det eftersom jag allt som oftast åker ur tidigt. Igår spelades det med Albin, Linus, Johansson, Holger, Johannes & Kim hemma hos Ledenviks. Kul var det och humöret var på topp.

Ett mer välfyllt inlägg kommer senare när jag städat mitt rum skinande, pluggat naturkunskap, tränat 91orna, badat och läst en stund.

hits