Syomöte och skolan framöver.

Jag satt hos Syo idag och vi försökte lägga upp när och hur resten av min skolgång ska se ut, lättare sagt än gjort. Ett blandbetyg, som man får när man läser lite på gymnasiet och resten på komvux, är inte lika mycket värt som ett helt slutbetyg från någon av dessa platser. Har man däremot bara läst en viss procent av poängen på gymnasiet och vill läsa klart resten på komvux så går det att ordna. Där blev det ett riktigt pusslande eftersom jag redan läst för många poäng för att hamna inom den procenten.
Vi plockade helt enkelt ut ett par VG-ämnen som jag kommer ha klara och så läser jag om några andra ämnen för att få upp betygen i dem, framförallt de som jag har fruktansvärt lätt för så det bara ska vara att skriva några prov och så är det klart. MaA och MaB är sådana kurser, de planerar jag att läsa på 3-5veckor.
Det hela kommer iallafall att sluta med att jag får ett samlat betygsdokument och kommer kunna konkurrera om platser på högskolan/universitet på samma sätt som alla andra.

Imorgon ska jag traska upp till Studievägledaren på Komvux och försöka få allt att börja rulla på i snabbare tempo igen, helst skulle jag vilja vara färdig med matten redan runt jul, men det blir kärvt om jag inte hittar en förbannat snäll mattelärare som lånar ut kurslitteratur åt mig i två veckor.

Jag är ruggigt positivt inställd och känner faktist att jag vill sätta mig ner och studera. Har inte riktigt kommit fram till om jag vill läsa de övriga kurserna fort som aset eller om jag ska låta dem ta lite längre tid. Det får jag fundera igenom.

Nej jag vet verkligen inte

Det här inlägget är inte överdrivet välskrivet eller ens intressant, men jag måste kunna komma tillbaka och läsa det nästa gång jag har alldeles för mycket planerat.

Idag har jag inte skött om mig jälv på bästa sätt. Gick upp klockan sju och kollade på tv en stund. Närmare en timme och det slutade med att jag fick stressa till skolan, var där tjugo i nio (10minuter sen) och seg som en galning. Partybridge gick igenom vårat möte med banken och sedan traskade vi upp dit.
Vi träffade banktjänstemannen, pratade, öppnade konto, traskade ner till coop och köpte tilltugg, sedan tillbaka till skolan igen.
Ner till media och skriva ut SEB-loggor, upp och leta reda på Pernilla.
Bokade flygbiljetter och slängde i oss lite fika.
Det var ungefär här cirkusen började på riktigt...

ENTREPENÖRSDAGEN!
Gubbar i femtioårsåldern som ställde en halv miljon frågor, montrar att ta kort på, människor att vara trevlig mot och tider att passa. Nu i efterhand så känner jag inte att det gav vårat företag någonting. 6h, ytterst lite buffé, en lättöl, skavsår i huvudet och ungefär tjugo kronor i riskkapitalsedlar. Värdelöst.

Pappa plockade upp mig på vägen hem och vi åkte till moster för en pratstund. Hemma fick jag gå igenom allt för familjen angående vårat företag och sedan skulle jag sova som ett djur (efter att jag skrivit lappar, ringt folk, kollat upp matchtider, och diskuterat åt pappa) Två minuter ligger jag ner sedan ringer en människa som erbjuder mig en Triss om jag svarar på några frågor angående mina tobaksvanor. Lättförtjänt skraplott tänker jag och går med på det. Efter en kvarts utfrågning börjar jag tröttna och ungefär i samma veva så var det också över. Tur det annars hade jag fått spel. (Spel i negativ form, Triss-spel uppskattas - likaså sällskapsspel) Jag sover en kvart och sedan måste jag gå upp igen och slänga på mig träningskläderna, åka till Ica och beställa mat till lagfesten (moraliskt stöd åt Emelie) , ner till Hammarvallen för fysträning och sedan vanlig träning. Att sista tjugo minuterna gick åt helvete av olika anledningar gör mig inte gladare. Eller gladare, egentligen är jag inte tjurig eller arg, jag är bara otroligt otroligt utmattad.

Idag blev det för mycket av allt annat utom mat & vila. Då säger kroppen ifrån. Jag skakar, fryser, svettas, mår illa, har huvudvärk, ögonen rinner och pulsen är hög som den värsta Amsterdambon.

Nyklipptnyklippt Jag har haft mössa på mig en stund nu, men man kan dock urskilja längden och färgen på håret iallafall. 870kronor fattigare och tre timmar i frisörstol senare så kom jag ut med detta på huvudet istället för långt, slitet rafs.
Riktigt skönt är det och jag tror faktist att jag är nöjd. Säker kan man inte vara, men än så länge så lever jag och mitt hår lyckligt. Vad tycker vännerna och läsarna?


Jag är en fjant.

Pernilla och jag har haft en av våra sedvanliga bloggfights, det är ungefär som catfights fast istället för att slåss så skriver vi. Det är ungefär lika moget som att dra varandra i håret. Därför sammanstrålade vi för någon timme sedan, slöt fred och planerade inför London. Vi var båda överens om att vi är ganska töntiga, men att det endå är viktigt att få ur sig saker man tycker och tänker. Det är inte alltid det finns möjlighet att ta det i en diskussion. Vi redde tillslut upp det som vuxna människor iallafall.
Otroligt skönt, jag har inte energi nog att gå omkring som ett åskmoln.

Nästa fjantvarning är nu när jag fick förfrågan om jag ville med ut på krogen i helgen eller helgen efter det och jag rycker upp kalendern och ser att näta lucka är 13e Januari. Då känner man sig dum.

Fjant 3 är att jag är livrädd för telefonsamtal. Jag har fyra stycken jag borde ringa och jag gör inget annat än att skjuter upp dem. Hur kan man vara skraj för att prata med folk man inte ens ser?

Hektiska dagar

Det händer för mycket nu för att jag ska kunna reda ut mina tankar och skriva ett sammanhängande inlägg.

- Pernilla och jag är inte helt överens, det snurrar mest i huvudet. Utrett över en kopp kaffe
- F91 laget är ganska rörigt, pga tränare inte spelare. Verkar fungera bra
- Lagfest för damlaget stundar, lördag.
- Det är snart jul
- Entrepenörsdagen i skolan imorgon, företaget ska ställa ut.
- Julmarknad i skolan på lördag, företaget med även där.
- Match och jobb på lördag.
- Nyklippt  Rätt nöjd redan, måste vara bra
- Räkningar  Betalade
- körkortet ska tas tag i
- Biblioteksböcker som ska tillbaka
- Studieplan ska sättas ihop med syo (torsdag) fram tills dess är allt ovisst
- Överhängande sömnproblem
- Massagetid som ska passas
- Tandläkartid som ska ombokas

+ alla saker som jag för tillfället har glömt. Är det något av det här som ni vill ha ett inlägg om så får ni önska det, jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Allt börjar bara kännas överhängande och tungt.  

gul, gul, gul, klapp, röd, röd.. LILA! Donky Konga..

Mitt humör sjönk snabbare än en sten i floden. Pappa är tjurig som en oxe och mamma har betalat in en räkning åt mig. Det sista kan låta snällt, men när jag senaste månaden tjafsat med Fujifilm som en galning över just den räkningen och hon går och betalar den så knäckte det hela min vardag.
Nu har vi alltså betalat mina kort två gånger och jag fick skapligt med skit av familjen. Trött blir jag.

I övrigt så måste jag säga att spinningen gick ruggigt bra idag och att hallträningen föll sig relativt lyckat. Med match igår och en timme på cykeln idag å kan man inte kräva att alla passningar ska sitta som ett smäck. Imorgon har jag massor att göra så nu tänker jag ta ett skönt bad och sedan slumra.

Hoppas ingen är jätteledsen över att jag även denna vecka hoppar över Tjejsnack. Frågorna är inte så roliga, de handlar om husdjur. Jag är rädd för de flesta husdjur, har en galen hund som heter Larson, mitt första djur var en vandrande pinne (Den slängde farmor ut från balkongen när hon var djurvakt, den satt på salladsbladet hon så vänligt bytte ut), i mitt nästa liv vill jag inte vara något djur. Fast risken finns att jag blir en dyngbagge. Där har ni snabba svar, kändes det kul?
Anade det.

Studiedag

Planerna idag var att jag och P skulle boka London, baka pepparkakor och mysa lite. Därför tackade jag nej till en jobbtid på nio timmar och sa vackert till henne att om de ringer dig så får du också säga nej.
Självklart!?

Nej. När jag ringer imorse så ska människan jobba. Arg och besviken blev jag och energin för att planera in en ny dag tryter, min kalender är full och det är mycket som ska in de gånger jag har hål.

Idag har jag istället umgåtts med Franzens, hjälpt dem att städa vardagsrummet, jag har aldrig träffat folk med så mycket prylar och jag kan inte förstå att jag inte lagt märke till det förut. Ett helt hav av fina, konstiga, roliga, antika, nya och spännande saker.

Nu ska jag lyfta ett sista finger (det har stått lite still för min del efter en massa putsande) och sedan blir det Tv-spel.
En timme spinning och en timme hall ikväll kan bli kämpigt. Annars brukar vi cykla i 40min, men idag ska vi pinas.

Sämsta matchen ever.

The real oneJag förstår inte vad vi höll på med idag, vi var inte bra på många plan alls. Vi sjönk ner i deras tempo, rullade inte boll och var allmänt lata. Några individuella prestationer var självfallet bra, Petra Karlsson har varit outstanding sen hon kom hem från Dominikanska. I vilket fall som helst så lyckades vi vinna med
11-3, trots bristen på spelkvalitet och inställning.  Därmed så håvade vi in tredjeplatsen i tabellen och den har vi planer på att inte släppa ifrån oss. Möjligtvis om vi får för oss att sno plats nummer två istället. Telge håller förmodligen hela säsongen och ser ruggigt svårslagna ut. Alla andra lag bör vi klara av, dock inte om vi spelar som idag. Mitt öga fick sig en kärlekstouch av en viftande, gulklädd människas blad. Jag hoppas innerligt att det väljer att tona ner lite diskret och inte bli en blåtira. Samma tjej lyckades förövrigt slå en av våra tränare på ungefär samma ställe, med exakt samma blad. Det kanske är dags att överväga vad man gör på planen då?


En lista, en lista! Det var inte igår.

Det i fet stil är saker jag har gjort.

sytt ett klädesplagg och använt det? På maskerad, räknas det?

ätit kattmat? Jag skulle hellre äta katt.

åkt taxi och tagit en springnota? Inte med vilje iallafall, lördagnätter har det hänt att jag inte har betalat men då har nog någon annan gjort det.

slagit någon så hårt att personen i fråga börjat gråta?
Jag har en bror.

skrivit en dikt och läst upp den för någon? Jag är inte poetisk, dikter jag skrivit har det alltid medverkat ufon, monster och diverse oseriösa saker.

torterat ett gosedjur? No way, det kan jag inte tänka mig.

sprungit naken på offentlig plats? Jag gillar kläder. Ok?

haft sex på en buss? Jag gillar inte buss.

mimat och dansat till Spice girls? Självklart, fast Aqua var favoriterna.

druckit aceton? Jag är inte korkad.

hoppat från en balkong? Mindre nykter = mindre smart

kedjerökt för att ha någonting att göra? Hultsfred halv fem på morgonen, grabbarna sov och jag drack jucie och rökte.

snattat i en H&M-butik? Jag är en tönt, sånt vågar inte jag.

varit otrogen mot en person du verkligen älskat? Vore väl korkat.

plattat håret med ett strykjärn? JA! Maskerad när jag var runt 7-8, ypperlig ide.

blivit jagad av en doberman? Nej, men en tax.

medverkat i en film som sänts på bio? Haha nää.

lekt spöke med ett lakan? För många gånger

gått omkring med två olika skor? Varför?

hotat någon med en innebandyklubba? Jag är innebandyspelare, det säger väl allt.

träffat en kändis? Bao-gänget räknas. Fjantar

suttit hemma på en lördagskväll? Jag gör det nu. Match & jobb imorgon.

hatat ditt liv och allt som haft med det att göra? Trivs man inte så får man göra något åt det. Vid en viss gräns säger mitt psyke ifrån, då ordnar jag saker.

plastikopererat dig? Skulle aldrig falla mig in.

kört bil? Körkortet är så gott som mitt.

varit ute på krogen och haft riktigt roligt? Ohojajaja. Krogen är överskattad, men när man väl prickar rätt så har man förbannat roligt.

hoppat från tian på badhuset? Nä men utomhus, räknas det? Vårat badhus har bara startpallar, 50cm.

hamnat i fyllecell? Nej och jag hoppas jag slipper den upplevelsen.

stulit någonting av en annan människa? Jag är en tönt säger jag ju.
 

spelat pingvin i en skolpjäs? Tomtemor och typ hälften av alla andra rollerna var jag, men pingvin? Nä.

åkt polisbil? Japp, fast utan att ha gjort något dumt. Kontakter min vän, kontakter. haha

varit vaken i över 48 timmar? Ständigt, 71 ligger rekordet på, jag vill inte slå det.

sovit i över 48 timmar? 21 ligger det rekordet på, även det får helst stå sig.

bakat din egen födelsedagstårta? Det gör jag varje år?

diggat Trazan & Banan-Arne? Gör inte alla det?

ätit hundmat? Fortfarande en smart flicka.

mobbat någon? Folk kan nog ha uppfattat mig som elak när jag var barn.

blivit mobbad? Mobbad är starkt, jag blev lite trakasserad av tjejerna på fritids för att jag spelade fotboll med killarna istället för att sy, men det mådde jag aldrig dåligt över.

övernattat i en skog utan tält och sovsäck? Det kliar i näsan när man är i skogen.

gått över 1 mil? En mil är ingen sträcka, Jag och P ska gå en mara nästa år.

spelat in en sexvideo? hahaha

varit elak mot ett husdjur? Inte handgripligen, det är jag för feg för. Men jag har jagar, skrikit och kastat saker. Nu springer jag istället.

dödat något? En ankunge som satt fast i fiskenätet, en vandrande pinne och en halv miljon insekter.

Den här listan var ingen höjdare, misstänker att upphovsmakaren är årgång yngre.

Whoppe och Pimmelina

Bloggers

Det är sådant här som kan få en att fundera över en massa saker.
Du som läsare bör fundera över hur mycket av det Jag säger som du tar på allvar.
Är du dessutom flitig besökare på både min och Tildas blogg så är det dags att bli rädd.
Se det som en varning i höstmörkret, för snart är det sommar igen. Festivalsommar med vännerna!

Hur ofta postar man ett nästan tomt inlägg med en dålig rubrik?

?

Och vad sa Jesus vid korset? Mamma?

En viss mängd skuldkänsla infinner sig just nu. Tanken var att jag skulle hitta på något (Film, kaffe, varmamackor och tv-spel) med Albin, Emil och Joonatan ikväll, men jag bangade. Inte gjorde jag det på ett snyggt sätt heller.

De är hos Emil som är min granne, jag ligger hemma och kollar på ett program om myggor och svamp på svt2 tillsammans med mamma.

Vad är det för osocialt tjafs? Jag skäms för mig själv.

Trött har jag förvisso varit, men mer i huvudet än i kroppen. All mängd kaffe hindrar mig från att sova. Kolla på film i huset snett över hade jag lätt orkat.

Förlåt boys, jag tränar inför pensionen.

Myggor och svamp! Jag orkade inte ens diskutera med mamma om kanalvalet. Hon är kvinnan som väljer att se Aktuellt, nyheterna på finska och nyheterna på samiska i ett svep. Varje kväll. Hon är kvinnan som är knappt fyllda 40 och ser yngre ut. Hon är den människan på jorden som gör mig mest förvirrad. Ever.

kafferast i bregottfabriken

kafferast i bregottfabriken

Hur gick öppet hus?

serious


Enkla instruktioner; Kavaj, Knapp och Klockan åtta.
Det var det sista vi sa igår.
Klockan åtta imorse stod Albin ensam i kreativa och väntade. Anden dök upp runt 8.15, jag kom 8.40 och de andra kom efter mig. Ska det vara så svårt att kliva upp på morgonen?

Jag tror nästan det.

Öppet hus i skolan.

Vem kom på den idén?

Hela morgondagen, nåja 9-13, så kommer jag stå i skolan och presentera vårat företag i kreativa stråket (Läs; Cafeterian/passagen)* med skärmen som vi har pysslat med hela dagen, marknadsundersökningar och pepparkaksdeg ska jag hålla låda. Jag hoppas verkligen det blir mycket folk annars är det förgäves.

Vi har idag klippt ut över 150 bokstäver och klistrat upp dem på våran skärm som är inklädd i tyg. Det blev ett skönt resultat men det var riktigt, riktigt, tråkigt. Fem timmar höll jag på och utan hjälp från övriga företaget, och alla övertrevliga människor runtomkring, så hade jag förmodligen suttit där än.

Nu ska jag  klämma en finne, plocka ögonbrynen, läsa lite bok och sova som en övergalaktisk apa.

Egen minneslista inför öppet hus:
1. Skjorta, Knapp och bekväma skor.
2. Pepparkaksdeg, Tandpetare, Bricka, Aluminiumfolie, Kniv och Skärbräda.
3. Kamera
4. Marknadsundersökningarna och Pennor.
5. Provisorisk duk.
6. Kaffepengar.


*Våran skola är designad av någon känd, och död, människas bror. Ruggigt mordern, men inte det minsta funktionell. Kreativa stråket är dock riktigt fint.

Ge mig en bit mustig norrlandspojke.

Efter en Idolkväll i Sparreholm så kan man inte låta bli att vara helt insnöad. Att Johan skulle åka idag var ingen större chock. Nästa vecka blir det mer jämt. Frågan är om man vill att favoriten vinner eller kommer tvåa? Det har gått bättre för de som kommit tvåa tidigare år.

Jag slår ett slag för Markus. Snygg-Erik är mestadels snygg, Norrlandspojken har charmen* .
Rent musikaliskt så är det nästan dött lopp.


*Rätt svårt att misslyckas med, dialekten är outstanding.

Skor som förvirrar mig.

Jag kan inte köpa, för jag minns inte vart jag hittade skorna och tröjan. Nu har jag och Tilda letat som galningar. Det är från en sida som påminner om Zoovillage, men det är inte Zoovillage.
Det är inte heller Junkyard. ..

Min google-lista:
skor läder köpa -herr -eniro -dans -wikipedia -årsskrift -tjuvlyssnat -ö -cafe -sport -swingdans -grekland-bloggar -fotboll -europages -män -tradera

Tilda mobbar som vanligt mig.

Hjälp mig. Hjälp mig nu!

Jag fryser om tårna. Okej? Nepp.

Skoj
 De här kommer gå finfint ihop med min nya vardagsfavorit :
 Långa shorts, tjocka strumpbyxor och långa stickade strumpor.
 Det är jag. Väldigt mycket jag.

 Nu beställer jag både dem och tröjan. Kan inte låta bli.
 Julklapp från morfar kanske? Eller farmor?

Detta blev ju fina fisken.

tröja Den här tröjan vill jag ha på julafton.
 Inte i paket utan på mig.
 Tyvärr så betyder det att jag måste beställa hem en ungefär nu 
 och det tillåter inte min ekonomi.  

 - Här är det lite tomt -

 
Tilda har än en gång lärt mig ett av blogg.se's mysterier.
Pinsamt nog så hade inte jag förstått hur man får in en text på höger sida av bilden.
Men som ni ser så kan jag numer även denna konst.

Brist på inlägg.

Anledningen till varför det blir få inlägg just nu är inte för att det inte händer någonting, snarare tvärtom.
Det är så att mitt internet hemma inte samarbetar alls. Förhoppningsvis så är det åtgärdat idag eller imorgon, men fram till dess så får jag glatt nöja mig vid att sitta vid skolans datorer och printa ner bokstäver.

Jag som behöver betala räkningar. Helst igår.

Utmanad.

Vilken Astrid Lindgren figur påminner mest om dig till sättet. Det var något att bita i det.

Karlsson på taket är en idé, han är både skum och lite halvt elak. Men han är också ruggigt
äcklig.
Näe, till vis del så påminner jag om honom, men inte mer än så.

Tjejerna i Barnen i Bullerbyn som går och handlar, men glömmer hälften och får vända om hela tiden gör en typiskt mig-grej. Men det är också ända gången.

Teddy & Freddy i Saltkråkan far runt och hittar på lite allt möjligt, både vettiga och sanslösa saker. Där prickar dem in mig rätt bra.

Lägg alla i en mixer, frys sedan in blandningen till en stor klump och vips så står Jag där.

"Vi har varit på turné och har kommit lätt på sne.
Finns det ingen som kan säga var vi e´"

Tilda skickade utmaningen. Jag puttar den vidare till varenda människa som läser detta inlägg. Glöm inte att upplysa mig om när ni antagit den.
Ni som är bosatta i Flen får inte heller missa Emelies utmaning.

Premieobligationer.

Jag har just haft dagens konstigaste samtal. Det ringde någon kille/man till min mobiltelefon och pratade på i 180km/h om något specialerbjudande som jag får om jag är med och spelar på premieobligationer.
Grejen med hela samtalet är att den här människan pratade med grov dialekt så jag förstod ungefär.. ingenting.
 
Det slutade med att jag bad honom skicka över papper så jag kunde läsa igenom det han sagt. 
Bör ju gå att tyda. Kanske.

Varför ringer det alltid skumma människor till mig? Är det något som någon har anmält mig till nu igen?

Nu ska jag försöka slänga ihop ett vettigt mail på engelska till Schweiz pojkarna och sen blir det innebandy resten av kvällen. Min engelska är lysande när jag är onykter, det är värre såhär. haha

Jag är inte bara seg, jag är trött också.

Idag är jag skrämmande stel i rygg, axlar och nacke. Kan man få det av att klappa händerna för mycket?
Vi spelade Donky Konga igår, det är rasande roligt. En spelar på bongotrummor som man kopplar in till tv-spelskonsolen och de andra klappar. Egentligen är det fusk, men så gör vi och vi är endå inte överdrivet bra. Man behöver nog ett musikaliskt öra för att vara världsbäst på DK.

Varför är alla dagar så grå? Är det för mycket begärt att vi ska få ett par riktiga höstdagar med sol som skiner? Jag blir deprimerad och tjurig av detta väder.

Vem har min liftarens guide till galaxen dvd?

Såhär, kära barn, gör man när man leker paragraf.

Paragraf

RAZZ-IA!

Våran omtalade Razz-turné i bilder.


Bacardi är ensam.


ensam


Bacardi äter glass.

glass


Bacardi vilar sig.

vilar


Bacardi spanar långt.

utsikt


Bacardi leker i sanden.

leker i sand


Bacardi besöker övergiven kinakrog.

kina


Bacardi är iskall.

iskall


Bacardi är uppsnofsad.

stylad


Bacardi steker.

steker


Bacardi sover.

sover


Bacardi fejkar djuphavsdyk.

exotic


Bacardi rakar sig.

rakar sig


Bacardi kollar in balkongutsikten.

balkong


Bacardi pysslar.

pysslar


Bacardi phone home.

phone home


Bacardi duschar.

dush


Bacardi leker.

leker


Bacardi på date.

date


Bacardi goes trash.

trash


Bacardi goes iskall.

iskall


Bacardi gömmer sig bland klipporna.

gömmer sig


Bacardi goes man.

difare

Bacardi får till det.

får till det

Bacardi beundrar utsikten.beundrar havet


Bacardi är bakfull.

Bakfull

Fientliga åsikter.

Jag försöker att jobba bort de fåniga fördomar som jag är uppvuxen med, men somliga går inte att sudda ut. Att * är lömska jävlar som plockar på sig, och utnyttjar, allt som går kommer jag nog alltid tycka. Undantagsfall lär finnas, men jag börjar tvivla på det.
Idag blev jag skapligt förbannad på en idiot som trodde han kunde blåsa mig på jobbet. Redan när jag gick mot posten för att hjälpa mannen och hans flickvän med att lämna ut ett paket så anade jag oråd. Då skakade jag på huvudet och intalade mig att mina fördomar inte alltid stämmer. Tjipp.

Jag får avin. Knapprar in i datorn. Går och hämtar paketet.

Räcker över paketet. Ber om en signatur. Upplyser om beloppet.

"Du fick pengarna av mig innan du gick in och hämtade paketet"

Sliter åt mig paketet och kokar inombords. Tror idioten att jag är inkompetent? Vi har rutiner. Jag har ett minne. Deras folkslag har ett rykte.

Efter visst tjafs och lite backup från en kollega så betalar iallafall mannen och muttrar slagord efter mig. Jag upplyser honom om att jag förstår mycket väl vad han säger och att vi förmodligen har liknande rötter.
(Jag vet mycket väl att vi har det eftersom min käre mor kommer från samma land som just den mannen och att vi har avlägsna släktingar med samma ursprung**)

Han påstår fortfarande att han betalat dubbelt belopp. Jag hänvisar till övervakningskameran och frågar med min smetigaste röst om han vill att vi ska kolla på videoupptagningen.
De är ute ur butiken innan jag ens hinner blinka.

Jävla idioter.
Och det är definitivt inte första gången de bygger på mina fördomar.
* Här var det bäst att censurera, somliga folkslag slåss med kniv.
** Ingifta. Har jag hört. Aldrig träffat dem och det är aldrig någon som pratar om dem. Jag förstår och stödjer detta beslut, det är rent pack.


Ibland måste man ha en lagom och urspårad fredagkväll på samma gång.

Det hade vi definitivt igår. 

Middag hos Franzens, tacos. Det sitter aldrig fel, trots att det inte är samma känsla som Los Bandidos. 
Efter det bar det av till Sköldinge för plojinnebandy med gubbarna. Jag, Albin, David & Skoog, några barn och ett gäng med äldre. Full fart och riktigt roligt. Precis som vanligt. 

Efter dusch och uppfräshning var det dags för tilltugg och ölprovning hemma hos Ottosson. Jag nöjde mig med en eftersom jag efter Cypern inte känner något behov av att dricka annat än vatten & mjölk. 

Vi trippade vidare hem till David och spelade Soul Calibur hela natten. Det går ut på att man väljer varsin gubbe och så ska man slå ner den andra. Med andra ord ganska långt ifrån spel som annars faller mig i maken. Detta är dock ruggigt roligt. 200 omgångar spelade vi och jag var hemma runt femtiden imorse. Veckans genidrag när man börjar jobba halv nio dagen efter.
Skönt som tusan att hänga med bara grabbarna ett tag igår, det har blivit väldigt mycket tjejkompisar på senaste tiden.

Svaret på det kryptiska inlägget om beslut.

Ledsen att jag printade ner de onödiga raderna som fick nyfikenheten att väckas hos en och annan, bland andra mannen i den gula hattens hjärtevän. Nu är det väl dags att jag upplyser er något. Dessutom har jag inget bättre för mig.

Senaste året så har jag varit allt annat än nöjd med min studiesituation och har besökt syo fler gånger än alla andra elever gemensamt. Eftersom det inte gett det minsta resultat så har jag ägnat övrig tid åt att klaga, gnälla och vara en allmän tjurskalle. När vi var på Cypern och jag fick jordens ångest över att behöva komma hem och sätta mig i skolcafeterian igen så vaknade jag upp. När de få lektioner jag faktist har inte ger någonting av värde alls, varför går jag ens dit? För att alla andra skulle tycka att jag var ett fulltändigt dumbass om jag hoppade av skolan förmodligen. Men sen när bryr jag mig? Å andra sidan så anser jag att skolan är en viktig del av livet, men på senare tid så har jag endast suktat efter kunskaperna. Den sociala biten ger mig faktist ingenting. De människor som jag aktivt umgås med i skolan är sådana som jag inte alls skulle tappa kontakten med om jag inte befann mig där lika ofta. Med andra ord; dags att ändra något radikalt. Syo tänker lika skevt som resten av administrationen och lärarna på gymnasiet, det fanns inte mycket annat att göra än att gå vidare med det. Idag traskade jag upp till studievägledaren för komvux och förklarade min situation. För första gången så kände jag att någon verkligen ville hjälpa mig och hon kom med massor av förslag. På tisdag så ska jag ha möte med mentor & syo på skolan, nekar de mig den möjligheten som lagts upp framför mig så bryter jag ihop helt.
Idén är att jag ska få läsa in de kurser jag håller på med nu paralellt med komvux-studier. På det viset så kommer jag slippa att sitta av ett och ett halvt år till utan kan lägga allt krut på detta och sedan vara klar.
Distansalternativet fungerar dessutom utmärkt för mig eftersom jag snarare är en nattmänniska än morgonnisse.

Fortsättning följer...

Är det vädret som gör en lat?

Världens bästa torsdag. Vädret var hemskt så jag och Emelie bestämde oss för att stanna inomhus hela dagen. Två gånger rörde vi på oss innan klockan fem. Det var för att hämta frukost och för att hämta lunch.
Hur mysigt som helst.

Att sedan flyga upp ur soffan för att stressa ner till Hammarvallen och försöka engagera sig i F91 var halvtungt. Det blir inte bättre när vi har ett gäng som bara ställer till problem. Men en relativ lösning är framarbetad och jag ser fram emot att se resultat.

Nu har jag duschat snabbt som blixten, jag och Negern ska åka och fika med våran käre lagkamrat Mickan. Kaffe är utlovat. och jag ska köpa en god dosa kärringsnus på vägen dit tror jag. Kan bli riktigt trevligt. Fredag imorgon. Jag tänker ägna hela dagen åt möten, telefonsamtal, företaget och träning. Det krävs en engagerad dag imorgon och det är allt jag tänker ge. På lördag är det dags att infinna sig på jobbet igen och söndag så är det match som gäller.

Får inte glömma att hästäta/hetsäta pasta. Jag behöver en energikick för att klara matchen efter Cypernvistelsen.

Gratulerar lillebror till EU-moppe kortet också. (Lite halvhjärtat eftersom det hädanefter lär vara tjugofemtusen barn på illaluktande mopeder hemma hos oss)


Ojsan.

Jag tror jag har tagit ett viktigt beslut. Tror. Inte säker än.

Crap.

Idrottsskador.

Det small till i pappas vad under innebandyträningen idag. Först lät jag de andra tränarna sköta det hela och spelade vidare. När jag kikade dit och det inte hände något så blev jag illa tvungen att ingripa. Rätt solklart fall av bristning i vadmuskulaturen, RICE* metoden är det enda rätta. Idrottsskador är något som jag själv tycker är relevant att kunna som ledare och har därför läst in en hel del av dem själv. Ska jag vara helt ärlig så är 80% av alla dem jag kan sådana som jag också har haft själv, men det är en helt del.

* Rest, Ice, Compression and Elevation. Med andra ord Vila, is, kompression och högläge. Ännu mer förenklat; Sunt förnuft.

Får se hur det är med farsgubben imorgon, i värsta fall så gick muskeln av helt. Envis som han är så vägrar han åka in till akuten ikväll (Vad är det med män och doktorer?) 

Konsten i att gömma sig på platser utan gömställen.

Elin instruerar glatt, dessa ställen fungerar i de flesta rum, det gäller bara att använda fantasin.

12
Kryp ihop till en liten boll i ett hörn och var väldigt noga med att ställa saker runt om dig.
Ovanpå är inte speciellt viktigt, ingen räknar med att en rygg ska sticka upp ur ett hörn och kommer därför räkna med att det är ett rundat soffbord eller en stor kudde.


10
Det mest klassiska - Under sängen. Med åren blir detta ställe mer och mer komplicerat att placera sig på, detta för att sängarna tenderar till att bli lägre och lägre. Med Elins enkla knep så är inte det något problem. Använd en filt och täck över de delar av dig som sticket ut. Nackdelen är att folk kan ta dig för en matta och du riskerar att bli smått mörbultad.

9
Kryp in under bord och platser där det vanligtvis står stolar. Med mycket detaljer ovanpå möbeln och gärna i närheten av mjuka föremål så smälter du in som glassen i munnen. Här får man akta sig för att sitta för länge, risken för nackspärr är överhängande.


8
Ställ dig på en balkong eller altan. Finns det ingen sådan så går det lika bra att kura ihop sig på fönsterbrädan. Är det mörkt ute så kan du utan problem stå och kika in på dem du gömmer dig för.
Det är ändå ingen som kollar ut när det är äckligt väder ute.

7
Detta är ett enkelt ställe. Rulla helt enkelt in dig i gardinen, håll dig för skratt och stå extremt stilla. Alla kommer att tro att fru Gardin har gått upp i vikt, inte att det står någon inrullad i den. Här gör dock Elin en liten miss. Man ska akta sig för att ha starkt färgade strumpor när man genomför denna. Inget ser konstigare ut än ett par klarblå, eller klargula, fotbollsstrumpor som står upprätt.


5
Sista förslaget på gömställe kan räknas som överkurs och bli inte besviken om denna del misslyckas.
Elin fick träna åtskilliga år för att klara av den här bragden.
Det går ut på att man ställer sig på ett så uppenbart ställe som möjligt och hänger en filt över huvudet. Positioneringen är det kluriga, det gäller att ha öga för var den mest uppenbara platsen i rummet är. Missar man med bara några centimeter så är man ögonblickligen avslöjad. Prickar du rätt så är det såpass uppenbart att folk inte ens reflekterar över att du finns.Dagar har börjat bättre.

08.02 var tidpunkten då den här dagen förföll och dog.

Tänkte vara förbenat duktig idag och släpa mig iväg till min första lektion nu på morgonkvisten. Annars brukar jag missa den lite halvdiskret eftersom den bara är 40 minuter lång och nästa lektion är runt halv tre. 06.40 ringde klockan och då hade jag sovit i ungefär två timmar (sömnsvårigheterna på hemmaplan håller i sig). Jag gör mig iordning och är redan då på riktigt urdåligt humör.
Väljer utstickande och lite roligare kläder eftersom en sådan sak brukar pigga upp alla dagar som känns tunga. Slänger till och med på mig stövlar och halkar iväg till skolan.

Jag ser lappen på dörren på långt håll.

Sparkar till ett närliggande skåp.

Jävlig smärta i foten.

"Eget arbete"
Vadå? Jag har väl för fan inget eget att göra. Jag tänker inte hitta på ett skoljobb bara för att sysselsätta mig. Så var det med det.

Fandå

Okej, den redogörelsen för resan blev helt värdelös. Det finns så mycket att berätta att det skulle ta dagar att få allt snyggt och sansat. Det finns också en hel del man kan lämna osagt ifall diverse släktingar och chefer skulle få för sig att surfa in här. Det är en tunn linje som är lätt att trilla av.

Jag fick inte ihop inlägget alls, men nu fick ni en hum av vad vi ägnade dagarna/nätterna åt iallafall.

Förtydligande:
Vi hade ruggigt roligt på hotellet.
Vi träffade tonvis med trevliga människor.
Vi hade rasande roligt när vi var ute.

Cypernresan

För det första så bör ni veta att det jag skriver här är det vi antecknade i min almanacka och det är inte hundraprocent säkert att dagarna stämmer. Något som är helt säkert däremot är att jag inte har en aning om vilken dag som bilderna är tagna, enligt kameran så åkte vi hem 17e Juni 2003.

 


30 Oktober
Avgångsdatum, lämnar Flen 18.00, grundar resan med P2 på Arlanda och flyger ut ur landet cirka 23.00
Sista gången vi såg Elins beautybox.
   


31 Oktober
Vid hotellet runt 05.00, vi vilar lite och sedan är det upptäcksfärd. En lång promenad, ett mycket kultiverat besök på Pizza Hut och en stund på piren ägnade vi dagen åt.
Vid kvällens middag, på en indisk restaurant, så träffade vi Scweizpojkarna första gången. Vi var smått elaka och valde att kolla på Barcelona-Chelsea istället för att gå ut och ta en drink med dem.   

1 November
Första riktiga utekvällen, träffade hela glada gänget på favoritstället Ambassaden. Flickorna från stockholm, grabbarna från schweiz och brudarna från Trollhättan. Det blev dans på bardiskarna på Carwash och senare efterfest hos Trollhättan. Det är fortfarande ett mysterium för oss hur vi lyckades ta oss hem till vårat avloppsluktande hotellrum.


   


2 November
Hela gänget från kvällen innan äter middag på LosBandidos, underbar restaurant.
Ambassaden grundades det på och nu kommer vi fram till att det är 150 Canadensiska soldater på Cypern. Underbar timing. Aeneus-hotel besöks. Försök att uttala det utan att skratta, omöjligt.
Mycket snack om älgar och kor denna kväll, folk som inte har älgar i sitt eget land (Läs; Schweizare) vet knappt vad som skiljer hornen åt.
 

 


3 November
Vi började som vanligt på Ambassaden. Josefina stannar kvar ute när jag och Elin går hem till hotellet.
Våran kväll ute pågick i ungefär en timme och vi hällde i oss drink efter drink. Det slutade med att vi låg i sängen och tog tvåhundrafemtio kort på oss själva. Minst. För att få ett snyggt. Det gick sådär.


     


4 November
Elins väska är i Wien, där har den än en gång försvunnit. Vi skrattar lite och gör oss iordning för Ambassaden och Carwash. Josefina försvinner tidigt med Sean/Shawn och vi andra träffar två nya vänner - Glen & Stewie. Ingen vet om han verkligen hette Stewie eller om Glen, som var överordnaden, bara kallade honom det för att jävlas. Iallafall så öppnade de vackert plånboken och bjöd på precis allt den kvällen. Att de dessutom var trevligare än många andra vi träffade höjde dem över skyarna. Tequila klarade dem inte (Vi hittade inte någon under två veckor som fixade ett vettigt Tequila-race!) och dagen efter så kom inte Glen ihåg hur han kom hem eller ens att vi varit på Carwash. 

Svensk överförfriskad man i 40års-åldern:
"Ni e på klassresa med nie E och har träffat Christos på stranden. Ni knullade och nu tror ni att han är kääär i er och ska ringa hem till mamma och berättta"
Allt detta med väldigt utdragna e och släpig stockholmska. Skrattade så jag grät. 


 
   


5 November
"Nykterist, javisst!" och "Hejdå i ringen" är det enda som står på denna dag. Trolhättanbrudarna lämnade ön. Tråkigt som tusan. Bandidos blev platsen för avskedsmiddagen. 


  


6 November
Dags att sysselsätta sig med någonting av värde på dagen tyckte vi. Det slutade med att vi shoppade upp för mycket pengar och traskade iväg för picknick. Efter en lång promenad kom vi ut på en klippa, det visade sig vara jordens motsvarighet till månen och vi fick klättra endel bland sylvassa stenar för att ta oss ut mot havet. Väl där så var det riktigt mycket att bara se havet slå mot land och småtugga på choklad. Detta var även enda dagen vi gjorde mat hemma, en riktigt god tonfisksallad blev det. Vi bestämde oss för en nykter kväll och Elin tog mig i örat och släpade ut mig för att hitta något som vi kunde slå ihjäl tiden med fram tills vi blev trötta. Det blev målarböcker och färgpennor. En bild var orkade vi med, sedan blev det ölspel. Katterna som är överallt har vid det här laget skrämt ihjäl stackars mig.
7 November
Jag ligger och slumrar i solen när Josefina och Elin överraskar mig med frukost vid poolen. Smirnoff ice och Galiamelon. Det var dagens absoluta höjdpunkt. Resten av dagen smådrack vi lite, åt Pizza-slizes för en halv förmögenhet och gick ut och tog en drink. Självfallet åt vi också på Los Bandidos och sörplade deras onaturligt goda Strawberry margaritas.


   


8 November
Utekvällen stod i fokus efter kvällen innan och på Ambassaden träffade vi tre pojkar från Götet. Det hela slutar med att vi går på strippklubb, efterfestar på deras hotell och snor en spritflaska.


9 November
Här slår vi ihjäl tid genom att utföra vår Razzia (Ge er till tåls med det inlägget). Vi äter på Los Bandidos, deras Burritos och Chimichangas var för goda för att vi skulle kunna stå emot, sedan bär det av till Ambassaden. Några drinkar sörplar vi och sedan går vi hem. Early night slutade med att Josefina sov som en stock, Elin pratade i telefon med pojkvännen och jag satt på balkongen med en Red Bull-vodka och skrev en ytterst spännande berättelse. Jag får alltid fnatt när det går för lång tid utan att jag får skriva något och här fick jag lite utlopp för min besatthet.


 


10 November
Vi lämnade korten från razzian i grabbarnas hotell-reception. Väl ute på kvällen så var reaktionerna bra mycket gladare än vi väntat oss. Semesterns andra, och sista, ölspel blev grunden för våran utekväll. Detta på vårat hotellrum samtidigt som Ragge-trubadur ylade i lobbyn. Jag gjorde misstaget att ta ut pengar precis innan vi gick till Ambassaden och kvällen blev mycket dyr. Ett gäng revisorer på konferens, engelsmän, skotte och göteborgarna blev sällskapet den natten. Värst var en stockholms backslick som var helt övertygad om att han var oemotståndlig. Bäst var Elins och min diss av några Pizzabrudar på dansgolvet.


   


11 November
Lillebrors födelsedag, jag blev illa tvungen att ringa hem och säga grattis. Under dagen tittade vi på hockey och spelade biljard. Trots två veckors träning så är vi fortfarande kassa. Synd. Kinamat istället för mexicofood. Jag valde att äta pizza-slize innan och bara vara trevligt sällskap åt damerna vid middagen.
Den här kvällen var Elin nykter och vi andra två var motsatsen. Det hela är aningen suddigt men jag minns Tequila, After-shock, 1liters groggar, ölsvep och Smurf-drinkar. Jag minns också de engelska militärerna som pratade i 180 och jag som inte kunde sluta garva. 

All cred till Elin.


 


12 November
Fars dag! Grattis padre. Vi firade våra icke närvarande pappor med att hämta tillbaka kläder vi glömt här och var, handla lite skräp-souvenirer, spela biljard, packa och äta våran sista middag på Los Bandidos någonsin. Dricksen de fick var inte nådig, nästan så att maten var billigare.
Romboffo är ett ganska fult namn. Lillit's bror måste heta Sussit. Restaurant eller restaurang? Sallat eller sallad? Våra diskussioner spårade ur fullständigt på slutet.


 

13 November
Hemresa. Den var så jävlig en resa utan några komplikationer kan bli. Orkar inte ens redogöra för den.

Vad vill tangentbordet mig?

En halvtimmes visit, idag blir det inget kopierande av svenska tecken, det orkar jag inte. Jag hinner inte heller, med min otekniska skalle så tar det evigheter.

Dagen har varit förbannat slapp, inte överdrivet bakfull heller. Skönt.
Gårdagen var inte den roligaste, men definitivt den dyraste. Korkat drag att ta ut pengar innan man går till baren. Gör aldrig!
Dessutom så var det inte mycket roligt folk ute. Götet pojkarna var ungefär lika träliga som vanligt.
De hade dock uppskattat vår Razz-ia. En av dem valde att fira morfars födelsedag, en annan pratade konstant i mobilen och den tredje var dunderpackad. Svammel med andra ord. Men vi roar oss bäst själva.

Tangentbordet har fått fullständig knäpp, bokstaverna är enorma och jag vet inte vad jag gjort. Spännande.

Nu ser jag fram emot:
1. Sömnen som jag ska ta igen nar jag lämnar datorn.
2. Nar Arnold S. tvingar E att sluta duscha.
3. Mina nya kläder som ligger i ett paket hemma och väntar pa mig.
4. Svenskt kaffe!
5. Los Bandidos besök. Mmmmm. Chimichangas.


Fixade tecknen i efterhand. 2 stycken? Datorn har blivit galen.

Innebandyn står och faller.

Halva damlaget har under tiden jag varit på denna ö hoppat av och F91 är i uppror. Det blir ett och annat att ta tag i när man kommer hem. Kanin.

Idag har det varit en tung dag. Jag vill amputera min mage, den gör ont. Väldigt ont.
Fast jag tog en drink innan jag satte mig här och den har lugnat sig något. Det kan omöjligt vara bra.
Para-O-normal mage.

Nu blir det två nätter ute till och sedan är det dags att packa väskan och bege sig hemåt. Ikväll äter vi middag på hotellet, går på Ambassaden och blir odrägliga. Imorgon blir det förmodligen ungefär samma sak, fast med middag ute.

Nu börjar det kännas som om vi vill hem, jag trivs ypperligt men Elin saknar åbäket och Josefina blir galen på oss när vi för oljud. Jag vet inte vad jag vill. Det är kallt hemma, jag kommer tvingas gå i skolan, reda ut massa innebandybråk och jobba. å andra sidan så kan man låsa dörren på min toalett. Klurigt.

Kan ni förresten tänka er hur rolig man skulle se ut utan mage? Hahaha, jag fnissar lite för mig själv när jag tänker på det. Som att ha brösten direkt på rumpan. Fast då ar man fel ihopsatt.

Varför skulle jag sitta vid datorn idag? Jag vet faktist inte, jag har ingenting nytt jag vill dela med mig av utan bilderna, det kostar pengar och jag är sömnig. Men de andra skulle sitta. Grupptryck. Det kan vara för att vi ska handla mat efteråt. Tror det får bli Pizzaslize middag för min del. Sådana har man ätit mer än brukligt.

Just. Josefina har lärt oss obildade jävlar (Läs mig och Elin) vad Femme fatale är. Vänlig själ. Det skedde i början av veckan när vi hade högläsning ur Gossip Girl. Förovrigt så tipsar jag ingen om den boken, absolut inte. Nada bra. Nepp.

Nu har jag än en gång roat mig med att kopiera in diverse svenska symboler för att texten ska bli mer lättläst. Eller näe, snarare för att jag lider lite av tristess just nu. Magen. Ajaj.
Nu ska jag spela diverse onödiga spel medans de andra gör sig klara och sedan ska jag kopa öl och pizza.

Hur kallt är det egentligen hemma nu?

Historien om en säregen Razzflaska

Japp, vi har förvandlas till den värsta sortens tjuvar här nere. Vi plockar på oss bade det ena och det andra. Hittils har vi två glasunderlagg, saltkar, kinapinnar, badsalt, tonvis med toarullar (det behövs faktist, vår städerska är snålheten själv), snapsglas och det senaste är en nästan tom Bacardi Razz flaska.
Fast den sistnämnda ska vi lämna tillbaka. För att ni ska få en fullständig bild av historien om flaskan så börjar vi från början.

Ambassaden, vårat favoritställe där vi börjar alla utekvällar.
Det är lite för kallt och vi har beställt in lite för många drinkar. Tre grabbar från Göteborg slår sig ner vid vårat bord och vi ägnar större delen av kvällen åt att försöka slingra oss ur deras närmanden. En av pojkarna köper en ros till J (Och hon gick på den! Rookie!) och det hela slutar med att vi glatt får följa pojkarna dit dem vill för att inte lämna henne i sticket med grabben hon valde att utnyttja for kvällen (/blev utnyttjad av?)  Det ville sig inte bättre än att vi hamnade på en strippklubb. Halvtjocka söndersminkade brudar som slänger sig runt stolpar i på tok för lite kläder. En kvart stod vi ut.
Taxi hem till grabbarnas hotell och det är nu Bacardiflaskan kommer in i bilden.
J bestämmer sig för att sova där och jag och Elin väljer att vara kvar en stund för lite groggar och kortspelande. När vi går sa tar vi av någon anledning med oss deras flaska. Det är ju trotsallt fantastiskt god sprit.

Vi sover. Mycket.

Idag efter en dag i solen var vi lite rastlösa så vi vandrade iväg med flaskan och köpte en engångskamera. Sedan fick Bacardin vara med på turne, den är med på kort överallt. Vi har nu lämnat in rullen på framkallning och imorgon ska vi på något fiffigt sätt lämna tillbaka flaskan tillsammans med bilderna. Självfallet så vet dem inte om att vi tagit flaskan (de var så borta igår så det är tveksamt om de ens kommer ihåg att vi var där) , vi är absolut inte med på bilderna och vi ska inte vara med när de får flaskan.
Relativt givande tidsfördriv. Razz-turnen kommer att komma som ett inlägg så fort jag har tillgång till ett USB-uttag.

Nu ska jag duscha och göra mig vacker. (Japp, jag har roat mig med att klistra in å ä och ö bara för er skull)

Första veckan försvann som en vind

Här är några kommentar-frågor som jag kan vara vänlig att svara på

Vilken dag kommer ni hem?
Vi kommer hem nästa måndag, alltså inte imorgon utan veckan efter

Har någon gjort bort sig?
Nää men vi är ena fenor på engelska och pratar mycket om älgar (mooses), vinglar till ibland, skriker för katter, är värdelösa på biljard, kan inte hantera fina restauranter och så vidare..

Har ni hittat ragg?
Det är för tillfallet 150 militärer fran canada på cypern som festar gärnet. Elin har pojkvän så hon ligger lågt, josefina har en som hon nästan kilar stadigt med och jag leker livet.

Lite tråkigt är att Rico och Alain har åkt hem och att alla brudar åker imorgon, men vi klarar oss bra med varandra. Elin är ganska roande att kolla på när hon inte saknar david. När hon gör det sistnämnda så rings det långa och dyra samtal som pappa Elin inte kommer uppskatta.

Jag hoppas svaren är till belåtenhet, önskar att jag kunde dela med mig av lite bilder och även att jag kunde använda riktiga bokstäver, men det går tyvarr icke.

Ha det dunder in Sweden.


Nu har jag kopierat in även här.

Uppdatering fran varmen

Solen skiner om dagarna och alkoholen flodar om natterna. Jag ar sliten och brand men forbannat lycklig. Horde att det varit snostorm i sverige i onsdags, da hade vi 29 grader varmt och sol. Det kanns kanon.

Rummet ar riktigt stort, i ovrigt ar det ganska kasst. Det luktar avlopp och toalttdorren gar inte att stanga.
Men vi klarar oss.

Maten ar underbary gos, manniskorna trevliga och min engelska blir battre for varje dag.

Just nu umgas vi mest med tva tjejer fran stockholm, tre fran Trollhattan (tror jag det var) och tva grabbar fran schweiz. Ruggigt roligt.

Ha det bra dar hemma, vi far se om jag sitter vid datorn nagon mer gang. Nu ska jag upp till ambassaden och dricka lite drinkar. Ciao!

hits