Jag är väl lite tågtokig.

Den här dagen har gått oerhört snabbt. Vaknade upp utan alltför många timmars sömn i bagaget och gjorde mig iordning ruggigt snabbt. Franzen hämtade upp mig och vi begav oss till Örebro. Som vanligt så var denna resa mestadels transportsträcka fram och tillbaka, kort väntan på sjukhuset och inte så mycket mer. Trevligt var det iallafall och vi lyckades tagga upp varandra rejält. Det hela resulterade i att vi om en timme ska göra ännu en utflykt. Lite hemlighetsmakeri krävs eftersom folk i denna stad är tenderar till att prata skrämmande fort. 

Jag har också städat hela mitt rum och nu åker den människa, som vågar sig på att tänka orena tankar innanför mina väggar, på rejält med smörj. Pling-plong tåg nästa. Minns ni ramsan?
Dagens mat blev lysande. Lite stark för att falla mamma i smaken, men alla andra verkade nöjda. Jag gillade min salami-pasta-röra. Som vanligt när jag lagar mat så är det kladdigt, innehåller pasta och går fort att göra.

Nu ska jag byta om till träningskläder och sedan återgå till den överintressanta filmen stinsen brinner

Hur gör man för att vara ledig på sin lediga dag?

Min lediga dag denna vecka. Jobbet kommer inte kunna ringa och få mig att gå dit idag.
Redan innan bygget öppnar så är jag utanför kommunen. Genidrag!
Tragiskt att inte lära sig att säga ifrån, istället flyr vi fältet. Örebro by day.

34 minuter har jag på mig att försvinna.

Tidsreflektioner.

Hur jag ska få den här dagen att klaffa är jag inte riktigt på det klara med, men på något vänster måste det fungera. Min lektion slutar samtidigt som jobbtiden startar och denna slutar samtidigt som innebandyträningen startar. Det är dagar som denna som man kan få kramp i hjärnan och faktiskt bli ordentligt stressad. Har man tio minuter är det en annan femma, det går att komma i tid. Det är en annan form av stress när man vet att det inte går att komma fram tills man förväntas befinna sig på plats.

Än så länge är morgondagen helt ledig. Jag hoppas den får vara det, vore oerhört skönt att få jobba ikapp lite med skolan och hinna med allt som borde göras. Det kan väl inte vara för mycket begärt va?
Läge för att säga ifrån angående jobbtider kanske.

Ring, ring..

Var är min mobiltelefon måntro?

I kalendern står det attjag ska jobba 13.00-17.00 idag, kan det stämma eller är det felskrivet?
Jag får vackert vandradit och se över den jobbtiden efter min svenskalektion.

Min helg.

Nu är det så att jag har gjort alldeles för mycket saker för att det ska kunna bli ett vettigt inlägg. Är det något av dessa som ni vill höra mer om så går det bra att säag till;

Fredag
Hem Eskilstuna 8.09 tåget, Jobb 10-16, Amazonfest under kvällen tillsammans med tjejerna.

Lördag
Jobb 10-12.30, Match i Nykvarn 14.00 (Vinst!), lungt hos Emelie,  Eskilstuna ca 19.30, Melodifestival + Krogen med gänget.

Söndag
Flen 09.00, Byte av bil, Södertälje & Tom Tits, Stockholm Naturhistoriska/Cosmonova & Kinamat, Eskilstuna och lämna av folk, Flen & tvätta bil, byta bil.

Här är vi nu, toppenhelg och jag är riktigt slut. Hade bestämt mig för att plugga sönder nu under kvällen, men jag väljer att knoppa och gå upp lite skapligt imorgon istället. tror ni på den idén?

Ett glatt tack till Er som gjort min helg splendid
Negern, Jimma, Albin, Elin, David, Josefina, Pernilla, Ida, Äppelqvisten, Olsson, Lördagens Ica-personal, Karlssons och sist men inte minst laget.

Endel upphör aldrig att förvåna.

albin
 
Endel klarar helt enkelt inte pressen.

Förbannat svagt.

Vi skrattar åt dig din fjant!
(Jag hoppas den var förbenat god och lagom fluffad)General


Dagen efter kvällen före.

Gårdagen blev helt okej iallafall, det var dåligt med folk och inga långa köer i baren. När man är otaggad så kan det vara en bra grej. Det gick att snacka lite mer än vanligt med dem man ville prata med och det gick att få sina drinkar snabbare än vinden. Inte den roligate utekvällen, men absolut en av de skönaste.
Varför jag ägnade de sista 20 minuterna åt att ta reda på vilka som skulle åt samma håll som jag efteråt , och sedan tog några snabba löpsteg och gick allena, vet jag inte. Helt logiskt kan man inte tänka.

Pernilla var i högform.. vad gjorde hon och T egentligen för mysko deal? Hur många gånger hann hon förolämpa E med skorna, så han hörde?  Vad var poängen med att lägga drinken i knät?

Säg Ama-Amazon, Säg Ama Ama Zon

Japp, jag är helt sjukt otaggad. Sitter just nu i handduk och ett par guldiga ballerina och kollar väder runt om i världen. Det finns många plaster där jag faktiskt hade kunnat gått ut i denna utmundering om jag velat. Här håller jag på att frysa ihjäl inomhus.

Nu kommer mina gäster ser jag. Dags att byta om, tagga till, ta några drinkar och ha roligt.

YEY!

Spara pengar

Vilken dag, jag har lyckats komma överens med alla kunderna, men skulle kunna skjuta personalen på jobbet. Trött som en get och med skaplig abstinens så har jag varit förpassad till kassan hela dagen medans alla andra rödklädda slöhuvuden mest stod och hängde. Iriiterande. 

Nu ska jag ägna en välbehövlig stund åt sömn. Tänker inte gå upp förrän folket kommer hit och då ska jag dusha. Världens, kanske i särklass, bästa värd.

Träffade Anton, som lyckats slå sönder hela ansiktet, idag också. Stackars kille.

Den här månaden ska jag försöka spara lite pengar tror jag. Lycka till P.

Ny form av ET

Här sitter jag och är bländande vacker med aluminiumfolie i hela huvudet, surfarshorts och någon gammal cup T-shirt. Då slår det mig att klockan faktiskt är sju och att det kan vara meningen att jag och fröken J ska vara färdiga att röra på oss snarast. Hoppas jag har fel.

Mina tår fryser. Jag skulle ha köpt skorna på Nilsons. Galet söta. Lämnar nog lite pengar så Nordinen får göra det åt mig under morgondagen.

Rastlös. Ska väl måla naglarna eller nåt liknande en stund för att fördriva tiden.

Bäst hittills!

Pälsbollen på vår trapp var Josefinas.

Torsdag är det idag va? Lite eventuellt.

Började dagen med ett par samtal till jobbet, enbart eftersom de råkar tycka om att prata med mig. En och annan jobbtid lades till på mitt schema innan jag släpade mig upp till Sanna. Där var det fika med henne och hennes kompis M från Trosa, under tiden som ungarna härjade runt. Skönare barn finns inte, hur roliga som helst.

Off and away till Eskilstuna kort därpå och mötte upp med tjejerna. Nachotallrik på favoritcafét och sedan snabb rundvandring i affärer följde. Nu sitter jag och väntar på att hårfärgen ska göra sitt så Josefinan kan lägga in färg numero 2.  Hur det blir elle rnär det är klart är svårt att säga, men det kliar lite iallafall.

Imorgon är det löning, det är uppskattat. Det blir krogen också, jag hade glömt detta faktum helt. Men ibland får man helt enkelt planera om två gånger.
En annan av mina planer var att jag skulle slöa halva dagen imorgon, men istället ska jag jobba 10-16. Visst hade jag kunnat söga nej, men när jag endå inte tänkt plugga eller liknande så kan jag gott tjäna några extra slantar. Eller hur bitches?

Jag har förövrigt ordnat så att jag inte behöver stänga måndagar och onsdagar framöver! Det innebär att jag kan träna varje träning. Vet ni hur bra det känns?


Ett inlägg med klös

Min familj drar åt sig katter. Under våra år i detta hus så har vi hunnit med tre olika katter. Både jag och min far avskyr dessa pälsbollar, men mest hatisk är Larson. Han gör inget annat än att skälla, yla och försöka bita igenom dörrar för att få tag på dem. Här kommer en lista över "våra" katter.

1. "Vi-tar-tvättmaskinen-men-ni-får-en-katt"-katten.
Tidigare ägarna av vårat hus plockade, som ni säkert redan förstått, på sig tvättmaskinen och for. Kvar lämnade de en tanig katt som krävde mat och husrum. Hur denna konflikt löste sig ska jag låta vara osagt, jag var under 10-strecket någonstans, men jag vet att vi senare hade ett mer funktionellt tvättrum och aldrig ställde fram någon klösbräda.

2. "Tidigt-på-morgonen-i-källaren"-katten.
Detta är skräckupplevelsen utöver det vanliga. Jag strosar runt på morgonen innan skolan börjar och när jag ska ner till källaren & tvättstugan för att bestämma mig för dagens outfit så står det en katt i trappen.
Hur reagerar man? Inte går man till skolan i handduk för det. Blev till att plocka fram en innebandyklubba och jaga skrället på lagom avstånd. Förmodligen var jag räddare än odjuret.

3. "Störa-Larson"-katten
Detta är den senaste kissemissen i vår samling och han är nästan värst. Tjock, röd och utomordentligt slug har han slagit sig ner på våran trappa. Detta gör hunden fullkomligt galen. Var femte minut startar en skall/yl- orkester som är nästan omöjlig att få stopp på. Eftersom det sitter lappar på stan upp med en liknande katt, som är saknad, som kommer från Sparreholm så är mamma övertygad om att denna pälsboll är
Jimmas fel. Vilket jag tycker är ganska roligt.

Long time no see; Lista!

Stal denna av den kluriga filuren Adlen

10 favoriter:
Färg: Rött slår det mesta
Mat: Mackor.
Band: Ark för tillfället
Film: Ice Age?
Bok: Liftarens guide till galaxen, eller vad som helst med Paulo Coehlo
Sport: Innebandy
Årstid: Närhelst det är sol och varmt
Veckodag: Oftast ledig torsdagar.
Glassmak: Vanlij med chokladkross, GB's halvlitersmak
Tid på dygnet: Småtimmarna på natten.

9 för tillfället:
Humör: Trött, men glad.
Smak: Tandkräm.
Kläder: Handduk och duntofflor
Bakgrund: Gaderobinspirerad bakrund.
Nagellack: Slitet och rätt fult. Iallafall transparent.
Tid: 10.49
Omgivning: Datagaderoben.
Irritationsobjekt: Jobbet.

8 första:
Bästa vän: Josefina
Screen name: Petra
Husdjur: Vandrande pinne
Piercing: Öronen
Förälskelse: Albin tror jag.
Musik: Arvingarna, I guess
Bil: It ain't gonna happen.
Kyss: Albin även här tror jag.

7 senaste:
Cigarett: Hultsfred förra året.
Mat: Fruktsallad igår kväll.
Dryck: Ett glas mjölk inatt mot hosta.
Biltur: När vi lämnade av Negern igår.
Kyss: Imorse
Spelad låt: Hey Kwanongoma - The Ark (alltid den!)
TV-program: Vänner

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Albin när vi var små.
Brutit mot lagen: Alkohol på offentlig plats och liknande fjantgrejer. Men inget värre.
Blivit arresterad: Nejdå.
Badat naken: haha ja.
Varit med på TV: Det hoppas jag inte.
Kysst någon du inte känner: Konstig fråga. Ja.

5 nej tack:
Kläder: Bootcut Jeans
Mat: Stuvade makaroner
Musik: R'n'B
Dryck: Vin & Champange
Personlighetsdrag: Omogna vuxna

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Fruktsallad.
Du kan höra just nu: Datorns surr och grannkärringarna som pratar.
Du inte kan leva utan: Kan jag svara snus?
Du gör när du har tråkigt: Jag hinner aldrig ha tråkigt.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Elin, Negern, Albin mfl.
Du tycker om: Ingen nämnd och ingen glömd.
Du inte gillar: Den här staden är för liten.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 önskan: En utlandsemester och en stor hög med pengar. Går det att ordna?

Måste man jobba?

Jag har inte tid att jobba idag egentligen. Det är tonvis med papper som jag måste fylla i och få iväg senast idag och dessutom så skulle jag vilja träna. Men jag sitter iallafall där om en timme och tjugo minuter och fjäskar sönder för otrevliga kunder. Hoppas att så många som möjligt har en bra dag idag så det räcker med att vara genuint trevlig.

Väl hemma sedan måste jag komma ihåg;
Distriktslagpapper.
Årets Tjej-pris
Fakturor
Naturkunskapen
Klädhögen.

Gäller att vara pigg efter jobbet med andra ord. Hoppas jag stänger med roligt folk iallafall.

Dagen D.

FirreLagom degig och seg blev jag uppjagad imorse. Emelie stod för dagens planer och hade planerat in en liten utflykt. Jag fick inget veta förrän vi kommit en bit på väg. Målet med resan var Tropicarium och vi gick runt och kollade på massor av skitskumma och äckliga djur. Det var ungefär som bio, fast mer spännande. Ormarna var vidriga, långa och dessutom levande. Gåshud är en underdrift, det lär förekomma mardrömmar i flera veckor. Även aporna var lite skrämmande, och medans barnen sprang runt och tyckte att det var veckans höjdpunkt när aporna landade någonstans i närheten av huvudet på dem, så fegade jag och Emelie ut och tog kortaste vägen genom denna passage. Bild numero dos är dock tagen inne hos dessa krälande och relativt skumma djur.  Negern

Läste precis igenom texten och kom fram till att antalet positiva adjektiv är otroligt lågt. Det är aningen missvisande eftersom vi hade förbannat roligt. Det är snarare så att jag är livrädd eller åtminstone lite skrämd för de flesta djur som finns. Framförallt varelser utan ben.

Däremot firren som jag träffade (se bild1) blev en riktigt kär vän, personligen så tycker jag att det finns några slående likheter. Både han och jag är till exempel otroligt solbrända och har en fräsch kulör på huden. Det är bara Emelie som inte kan ta kort som folk.

Iallafall. Toppendag!
Tack Emelie.

Lite mera gnäll.

Fy helvete vilken jävla dag. Det är helt sanslöst.
Fast jag vann trettio kronor på en skraplott på jobbet, det var bra.
Kikade in hos Albin en stund idag också, idioterna där är onyktra idag också. Hur orkar dem?
Jag och Emil åt varsin bit vitlök, något som skulel kunna ses som det stora mandomsprovet om jag varit man och om vitlöken hade varit större. Nu luktar och smakar allt vitlök och det är mindre uppskattat.
Stackars människor som ska umgås med mig resten av dagen.

Tisdagen kan bli riktigt bra, den har potential enda från början till slut.
Ska jag jobba på onsdag?!

Kanin

Gav jag bort spriten igår?
haha way to go hoe.


Jobbet va det ja

Svin

Det här är förövrigt inte rättvist! Imorgon händer det och jag har inte en aning.

Som en kanin i skogen.

Mindre rolig dag idag, kvällen igår blev skrämmande. utan att egentligen ha speciellt mycket så lyckades någon bli så gott som plakat. Dessutom skulle jag vilja sätta en seriös spark i magen på idioten som lurade i mig vin. Jag hatar vin, jag tål inte vin = Jag mår helvete idag (Det sista tänker jag mig att man läser med finsk dialekt)

Iallafall så har jag inte riktigt tid att må såhär så jag tänker rycka upp mig och ta en promenad. Undra om fröken Karlsson är med på det. Får ringa och höra. 

Min banantröja stryper mig. Fan ta banantröjan.
 

Och så gick vi

Ni vet att jag inte har några som helst problem med att kontrollera IP-nummer här va?
Tydligen har samma människa som skrivit nedsättande och smått kaxiga inlägg i Innebandygästboken helt plötsligt blivit min blogg's största fan. Alla som är förvånade räcker upp en hand.
Ingen? Nehe, oväntat. haha. Löjligt att fästa så stor uppmärksamhet vid mina åsikter och synpunkter, men det är ju upp till var och en. Jag har inga problem med mig själv.

Fisherman!


Kort om söndag.

Matchen idag gick relativt. Vann gjorde vi, men inte snyggt. Det har ju dock aldrig spelat någon roll.
Min hals är helt lost och huvudet bultar. Men det är ju ingenting som man inte lyckats glömma med lite alkohol förut. En redig söndagsfest hos Albin är på tapeten och jag är så när på gång att göra mig iordning (Läs; jag borde vid det här laget vara klar med detta)
Hoppas på en riktigt trevlig kväll iallafall.

Nae, så sött.

Sluta vara en sur en och följ med ut i naturen...

Jag är en naaaagel i ögat.

Ni hör melodin va?
Min söndag kunde inte ha börjat bättre. (Möjligtvis om jag hade gått upp i tid och inte behövt stressat till tåget, men man ska inte gräva ner sig i petitesser)

Vadnu? är det den gammaldags onda sidan som kikar fram?

Jag är lite osäker på om folk är arga på att jag får spela imorgon eller om de syftar på någon annan. Personligen har jag lite svårt att förstå resonemangen, jag har varit nere på alla träningar som jag har kunnat under hela året. De gånger jag varit nere har jag dessutom varit i tid, tränat både fys + hall & inte larvat. Skulle man sätta det i effektiv tid så slår det vederbörande med hästlängder.
Men som sagt, det behöver inte ens handla om mig. Jag tar väl åt mig eftersom jag, som vanligt, får dåligt samvete varje gång jag missar något med laget.

Äh, eller så är det bara så att jag är en nagel i ögat för vissa.
Jag tar åt mig, och som vanligt så har jag mer möjligheter än de flesta att hämnas, på ett något lite mer, stilfullt sätt vid senare tillfället.

Hämnd är förövrigt alltid rätt, framförallt när hämnden bara handlar om att vara skrämmande ärlig gemtemot människor.

Här passar det faktiskt; Godmorgon världen!

Nu bär det av.
Kom i sista stund på att det är jag som bör hitta till hallen. Hedebyhallen, misstänker att det är Vagnhärad och där har jag varit ute och vinglat på inlines för en atans massa år sedan. Pice of kaka.
Undra om det ens finns någon hall i själva Trosa. Tveksamt.

Hur jag mår hoppar vi över, jag har inte tid eller lust att vara sjuk längre så jag hackar på i lungt gemak och struntar i alla men.

Dags att lämna byggnaden.

Fan

Om mitt immunförsvar drar åt helvete en stund så jag kan få leva mitt liv som jag vill.
Dagen har varit hemsk, jag har varit en mindre trevlig anställd på bygget och det är nästan så det är synd om kunderna dagar som denna.
Ett par grader feber, rethosta, halsont och en förbannad huvudvärk stoppar kvällens planer. Istället tänker jag bädda ner mig och somna in så fort som möjligt för att bli pigg och kry inom ett dygn.


Update; Kom på att Sarah's dispenspapper låg i skåpet på hammarvallen och pappa hade druckit öl till maten. Blev en språngmarsh ner och hämta pärmen.
Jag är mer än lovligt slut. Vet inte riktigt hur denna helg ska gå ihop sig.
En sommar för längesedan så dränkte jag mina immunförsvarsproblem med enorma mängder Bacardi, martini och diverse annan alkohol. Det fungerade. Frågan är om det gör det igen?Läskigt tråkig början på den här helgen.
Men det kan iallafall bara bli bättre.

När orden rinner på.

Bloggers

Favorit i repris. Jag vet att Matilda uppskattar denna, så jag väljer att använda mig av den när jag stolt presenterar morgondagens frukostsällskap;
krullet! (okej, hon har aldrig kallats för krullet, men jag har inget smeknamn som är roligt på henne) Halv nio i skolcafeterian. Det känns ambitiöst tycker jag.
Sedan jobbar jag 9.30-19.00 (eller något åt det hållet, är jätteosäker på vilken tid jag slutar) Efter det räknar jag med trevligt besök och på lördagmorgon är det samling 09.00 med F91, vi ska åka helvetiskt långt. Frågan är om Emelie vill följa med som moraliskt stöd om jag mutar henne lite. Tror vi det? 
Efter matchen ska jag förhoppningsvis plugga lite, sedan ska jag välja ut en lämplig outfit för kvällen och efter det tänker jag helt ogenerat bli rejält rund om fötterna hemma hos min ständige följeslagare Alb Ottob. När jag hunnit vara bakis en halv dag så är det dags att härja igång, tagga till och sedan spöa skiten ur Listonhill på hemmaplan. Roligast på mycket länge är laguttagningen, en F91 är representerad och en ur hockeylaget. Hur är det möjligt? haha, jag stödjer dock the coachs i detta beslut. Kan folk inte sköta sig så får man helt enkelt plocka bort dem. Jag gör likadant med mina småtjejer, fast det var längesedan detta behövdes. På tal om det så ska en av dem bli "Föreningens Tjej" iår och jag har ett och annat finger med i det spelet. Steg ett är att jag ska bestämma mig för vilka som ska få vara med och utse vem det blir i slutändan. Det absolut första steget är väl egentligen att luska ut vilka som är 91or i damlaget, de ska ju faktiskt också ha en ärlig chans. Jag borde veta sådant, men ålder har aldrig varit så relevant. Man behandlar folk efter hur dem är helt enkelt. Oj, tanken var att jag bara skulle publicera denna fula bild en gång till och sedan avslöja att Tilda lurat med mig på morgonfika. Som vanligt rinner mina tankar iväg. Jag har skrämmande svårt att fokusera på saker under en tidsperiod ,som jag skulle vilja kalla lång, men det går inte utan att vara oärlig. Dags att sova. Orkar inte lägga ut laguppställning till tjejerna nu, så det får bli under morgonen imorgon. Innan dem ringer och skriker i falsett. Tror ni jag klarar det? 
Mina tankar flyter alltid såhär. Är det konstigt att jag rör ihop saker eller att mina inlägg tenderar till att handla om en salig blandning av ämnen alternativt vara 5-6 rader långa?

Gbg va ä d?

Emelie skrev ett inlägg om vilka snus som är jobbigast att undvara.
Jag väljer att kopiera listan och göra små kommentarer där jag vill förtydliga varför.
Människor kan inte förstå, det här är hemskt.

Exempel:
Morgonsnusensnus
 (Denna är topp tre)
Innan frukosten snusen (Äter inte frukost)
Efter frukosten snusen
Soff snusen
(Denna var söt, nu är den försvunnen)
Mätthetssnusen (Riktigt mätt = Riktigt sugen)
Innan träningensnusen (Viktig om tusan, likaså innan match varianten)
Titta på tv snusen
Under träningens snusen
(Faktiskt aldrig förstått tjusningen med)
Kvällssnusen (Som en godnattkram)
Kaffesnusen (Största njutningen under hela dagen)
Efter träningsnusen (Den här kan vara den absolut viktigaste av dem alla, jag vill inte träna längre. Denna är också Sorg/Glädje-snusen efter matcherna, saknas något enormt)

Varför slutade jag nu igen?

Innebandy

Läget inför hösten ändras bara mer och mer för var dag som går. I April kan jag dela med mig av vad jag bestämt. Tycker att det inte är mer än rätt att upplysa alla inblandade först.
Hur jag kom att tänka på detta nu?

Läste en lagkamrats blogginlägg som nöjt beskrev hur 4st i laget låg hemma och latade sig när de borde ha tränat fys.
Jag blir förbannad. De väl valda ord som jag så länge velat dela med mig av, men som jag käkat upp eftersom jag är kapten och bör bibehålla lagsammanhållningen sipprar långsamt ur min mun. Sakta sakta. Detta är första delen av dessa och det ger mig flashback... Någon som minns de klassiska psykinläggen på lunarstorm för ett antal år sedan?

Måste få tillägga att endel kanske tycker att de är galet häftiga dessa fyra, men mot laget så är det bara respektlöst och det är fler än en människa som hört av sig till mig för att få en förklaring eller för att jag ska ge min syn på saken. Vad ska jag svara? Min syn på saken är förbannat enkel..


När abstinensen sätter in.

En skulle man väl kunna få ta?
Det är en sådan dag idag...Förövrigt så bad jag en kund om hans "legimitation" igår. Hur många sätt kan man vända på det förbannade ordet egentligen?

Trumvirvel..

Trodde jag verkligen att jag skulle få börja 16.00?

När ska jag lära mig att tänka logiskt?

Tolv till stängning. Nu är det bäst att jag öser medecin en stund.

Rassel i halsen och liknande åkommor

Jag måste erkänna att mitt beslut igår om att inte träna kan ha varit det smartaste jag gjort. Vill inte veta hur jag hade mått annars. Idag skulle man kunna säga att jag är lite risig, men det vore en underdrift.
Slocknade någonstans runt 21.30 igår och jag minns vagt att jag var uppe och släckte lampan när Albin åkte. Vaknade i vilket fall som helst upp för ungefär en kvart sedan och kom snabbt fram till att det här kommer bli en överjävlig dag.
Jag glömde ringa Janne igår, så antingen får jag försöka jaga rätt på honom under dagen, det är omöjligt. Eller så får jag be pappa ringa så fort han kommer hem. Som vanligt så börjar jag jobba samtidigt som alla andra slutar och sedan är det försent. Toppen.
Egentligen borde jag vara sjukanmäld från jobbet en dag som denna, men det är trotsallt bara fem timmar och det var inte längesedan jag var hemma och krasslig.

Nu ska jag kurera mera och förmodligen somna in ännu en liten stund. Det vore skönt.

Eina låter som en get.

Min hals är paj. Inte som i ätbar, utan som i kras. Den gör indirekt ont, som en skrapande känsla varje gång man får för sig att använda den. Tyvärr händer detta titt som tätt.
Under min lunchrast kom jag fram till att det smartaste är att hoppa träningen idag. Därför kommer jag dega sönder till otaliga vänner-avsnitt ihop med Albin nu på kvällen.
Förmodligen lär jag somna relativt snart, har ägnat dagen åt att leka zombie (och sälja blommor)
Det är fullkomligt sanslöst hur mycket blommor folk köper idag och hur tacky grejer endel män ger sina fruar. Ojoj.

Kanske kommer det vettigare inlägg enare, kanske har jag somnat.

Dags att byta om!?

Okej. Än en gång börjar jag få lite halvbråttom. Varför?
För att jag suttit i närmare tjugo minuter och funderat på om jag kan åka till Eskilstuna i min, vid det här laget, skitiga illaluktande bastopp från GAP om råkar vara bland det skönaste en människa någonsin kan ta på sig.

Svaret är; Nej Petra, det kan du inte.

I ärlighetens namn så har jag både sovit och jobbat i den senaste dygnet, det känns som om jag borde skämmas över att ens titta på den innan den är tvättad.


Men den är ju så mysig. Dags för ombyte.

träningsvärk i magen.

Börjar jobba om 55 minuter och jag har tonvis med saker jag borde göra innan. Packa, sola, handla, fixa 91-papper, lära mig förstå bokföringen från detta räkenskapsår.
Det är förövrigt rena grekiskan, jag trodde jag hade full koll, men det var  inte ens nära. Jag tar helt enkelt med skiten till jobbet och frågar någon smart sate. Britt är en fena på precis allting så hon kan nog tyda detta. 

Dags att rusa, jag ser lite halvt misshandlad ut idag så det krävs en ansträgning för att se ut som en människa på jobbet idag. 

Klädvårdsrulle efterfrågas. Mina byxor luddar. 

Förövrigt så känns min träningsvärk mer som kramp. Det är smärtsamt. Den människa som får mig att skratta idag riskerar att få evig ilska vänd emot sig. Jag är ingen höjdare på hot som ni ser, men jag gör mitt bästa.  

Nä jag använder inte T9

Sommaren börjar närma sig nu, det var inte många knapptryck ifrån två Hultsfredsbiljetter idag. Varför det inte blev några kan ni försöka få ur Emelie, hon vet inte och jag vet egentligen inte heller.

Nu bör jag traska iväg för sömn och eventuellt lite filmtittande. Får se om det blir något vettigt av det.

Undviker just nu att klaga, men det är sannerligen inte lätt.

Slutar jag verkligen sju imorgon eller var det något jag hittade på för att ha ett bra svar när mamma frågade förut? Jag är inte säker. Hoppas på att jag har rätt. Eller att jag har fel och egentligen slutar tidigare. Det är valfritt.


Minns ni Simpor och grodfötter?

Al

Mycket kan man säga om mina vänner och att dem har stil, är ett som är säkert.

Efter ännu en överjävligt dålig träning.

Jag lägger ner. Finner inte längre något nöje i det här.
Varför idrotta när det inte leder någonstans eller när man inte ens kan få ut något positivt av det?
Slutar inte den här säsongen förbannat bra så lägger jag ner eller finner andra lösningar.
Någon annan få ta ansvar. Jag vill inte mer.


Måndag morgon

Avslutade gårdagen med ett massivt styrketräningspass till tonerna av Kenta Nilssons samlingsalbum (vilket jag fick av Albin och David i födelsedagspresent). Det hela resulterade i att jag imorse vaknade upp med begynnande träningsvärk. Det lär dessutom gå utför och bli bara värre och värre, men det är rätt skönt. Efter mina två lata veckor så är det ännu en gång dags att dra igång i trehundra igen.

Sprang på rektorn i korridoren här på skolan nyss. Som vanligt så envisas han med att stanna upp och prata ihjäl en stund av min tid. Virrig liten man. Men trevlig.

Pernilla och jag ska trippa iväg och fika om en timme och efter det blir det en monstersnabb solning, sedan ska jag hem och laga mat till familjen. 16.00 har dem bestämt att det ska stå på bordet. Kanske ska slänga ihop min pasta och lax-röra.. den är mirakulöst god. De gånger man är sparsam med senapen.

Världens längsta söndag.. Och jag gillart.

cpVissa dagar är bara smärtsamt tunga och då gäller det att ha bra vänner att lysa upp dem med. Efter att, bakfull och jävlig, pluggat en längre stund så dök Albin, Emelie och David upp för att lysa upp kvällen. Som vanligt så ägnade vi en stund åt att roa oss med lite random saker. Al kollade på tv, Emelie knapprade lite, David höll på med mobilen och jag satte in viktiga papper i The Pärm. Snart nog så spårade detta ur och hålslaget, som visade sig vara fullt av gamla små pappersrester, missbruakdes. Som ni ser på bilden så slutade det hela med konfettiregn under någon form av sketch-min. Resterande kvällen ägnade vi oss åt att göra en smörgåstårta som vi sedan kalasade på. Det mina vänner var något av det bästa vi någonsin har gjort. Lunchen imorgon kommer även den bestå av vårat mästerverk. Spontanitet i en liten ask. Rätt umgänge gör alla dagar till en höjdare.

Ge mig ett par glasögon och en kopp kaffe.

En och en halv timme lite drygt, har jag ägnat åt att plugga Naturkunskap. Jag vet inte om det är för att ämnet i sig är rätt ointressant eller om det är på grund av brist på sömn och vila, men jag är helt slut i huvudet nu. Kom en bra bit på väg iallafall. Det är egentligen fel att säga att ämnet är ointressant, ordvalet är så illa som det kan bli men jag kom helt enkelt inte på något bättre. Jag uppskattar kemi, biologi och fysik, det är intressanta ämnen. Här är vi dock bara och skrapar lite lätt på ytan och genast försvinner mycket av förståelsen och nyfikenheten som man annars skulle få. Men att läa de andra tre på distans utan lärare känns mastigt, kan eventuellt komma senare när det är dags att fylla ut schemat utöver kärnämnena.

Anyway. Snart dyker Albin och Emelie upp. Jag tänker ägna närmaste tio minuterna åt en snabbröjning så jag slipper springa runt och störa mig på oredan senare.

På tal om rubriken så är jag fortfarande ganska övertygad om att ett par läsglasögon skulle vara på sin plats. Ingen annan vill dock bekräfta detta fenomen, men jag anser att huvudväken och tröttheten i ögonen varenda gång jag läser talar för sig själv.

Har ett svenskaarbete som ska redovisas imorgon också. Topp. Där har jag knappt börjat, bara skrivit ut fakta och gått lös med markeringspennan. Får läsa in mig lite på de fem författarna innan jag somnar ikväll och improvisera asset imorgon.

Lördagen och sen då?

Gårdagen var massivt lång. Började med att gå upp och göra mig iordning, packa matchväskan och så vidare vid den närmast okristliga tidpunkten på en lördag, 07.00. Iväg till jobbet där jag slet (nåja..) till klockan ett. Då var det bara att slänga sig i bilen till Strägnäs, eftersom matchen där starade 14.00. Vi hann iallafall dit, jag var rätt dålig och det var resten av laget också. Torsk 6-3. 16.30 kliver jag in hemma och har då bestämt att jag och Negern ska med 17.13 tåget in till Eskilstuna. En oerhörd snabb packning, skjuts till stationen och biljettköp  senare  så lägger vi märke till att något jävla tåg går det inte. Synd.

Till Eskilstuna ska vi iallafall så vi ordnar skjuts till OK där vi hyr en söt liten reklamskylt, nej bil. BIL!
Väl i storstan så plockar vi upp Elin, Jimma och David för handling av lite mat och groggvirke. Först efter detta så tar vi oss in i
Nuckans lägenhet och för första gången under hela dagen så kan man lungt sätta sig ner, andas lite och faktiskt prata om något som inte har med planering att göra. Uppskattad stund. Sen blev vi lite stressade igen, när vi egentligen borde ha duschat och gjort oss iordning så hade vi roat oss med att dega och dricka martini. Med andra ord så fick vi göra oss iordning idiotsnabbt för att sedan hoppa in hos Karlsson/Jansson  20.00 för melodifestival, mat och dricka.

Kvällen flöt på med allt från spel, till saker som borde likna spel, charader, skitsnack och så vidare. 05.30 imorse slöt jag ögonen och somnade. Vid det laget var jag så trött så jag hade kunnat somna upprätt utan några större problem. Ruggigt lyckad dag var denna lördag på det stora hela. Jag hade gärna hoppat över jobbtiden, fått tre poäng till tabellen, ägt en egen bil och haft varma skor på mig. Men i övrigt så var det hela kalas.

Nu mina kära vänner så ska jag läsa lite naturkunskap. Det vore helt underbart att ha den avklarad snart nog. Hoppar över min planerade promenad eftersom solen gav vika. Jag är lite sugen på att springa en sväng, men det tillåter nog inte vätskebalansen i kroppen så vill man må bra så får man lägga ner sådana idéer. Egentligen borde jag gå på ett tränarmöte ikväll, men jag orkar fan inte sitta där och se glad ut, när jag väl har en dag som är relativt ledig så tänker jag utnyttja den, pappa får upplysa mig i efterhand om vad som sagts. Deep Heat kräm på axeln och så djupdykning ner i boken. Skönt att kunna hoppa över allt man redan kan.

Det här är kvällen ubrik, det är lördga

Godmorgon världen. Det är Jimmy Jansson det. Efter kvällens melodifestival så är jag övetygad att om en vecka så ljuder hans låt Amanda friskt i högtalarna. Dygnet runt. Glöm detta imorgon. Tack

Gåshud Pernilla, gåshud!

Jag måste ha tänkt fel. Jag börjar 8.30, varför i all världen skulle jag upp 07.00 och hur kommer det sig att jag var stressad?
När jag har morgontider så brukar jag släpa mig ur sängen en halvtimme innan jag börjar och sedan springa iväg. Att vara uppe en och en halv timme innan innebär att jag till och med hinner få mitt morgonkaffe. Även om morgonkaffet har mist lite av sin charm sen den övergavs av morgonsnusen.

Iallafall. Jag hittar ingen matchtröja. Jag har hur många som helst hemma, allt från mina egna till F91 och en och annan P91. Nu hittar jag ingen alls. Strägnäs är röda, vi kanske inte ens spelar i vinrött idag?
Hope so, det svarta matchstället sitter inte som tält och är därmed avsevärt mycket skönare.

Ah, nu borde jag snart bli stressad på riktigt, men det händer inte.

Ha det fint folks, nu ska jag sälja 3.5or till alkisar ett par timmar.

Varför ser alla mina helger ut på detta viset?

Tror ni att jag måste gå till jobbet idag?
Jag hoppas inte det.

Däremot vet jag att vid det här laget borde jag ha packat innebandyväskan och duschat.
Kan bli en stressig morgon.

Slutar 13.00 & 14.00 är det matchstart i Strägnäs. Det kan gå.


Mmm.

Det här inlägget kommer handla om två saker; 1.Det faktum att jag faktiskt har börjat plugga igen & 2. Snus.

Tack vare att jag är hemskt dålig på att lämna tillbaka kurslitteratur så kunde jag redan idag sparka igång Naturkunskap A. Så fort jag såg att böckerna stämde överens så drog jag igång, känns lite onödigt att behöva göra denna kurs en gång till, men min frånvaro var makabert hög när jag för nästan två år sedan läste denna. Då hade jag precis läst Kemi, Biologi & Fysik och tyckte att jag kunde hoppa över lektionerna och bara skriva bra på proven. Det hade fungerat ypperligt om inte läraren i ämnet envisades med att sätta betyg även efter närvaron. Jag fick inte ens IG, så illa var det. Med andra ord så kan jag nu se till att få det betyg jag är värd och vill ha. Tre bokstäver tack. Ser redan såhär i början att det kommer bli så inihelvete mycket mer jobb än vad det hade varit att sitta av tiden i skolan, men det är det valet jag har gjort. Iallafall så har jag även beställt hem böckerna till övriga ämnen så jag kan börja as soon as possible. Lättast är nog att ta en kurs i taget tror jag. Funderar på att ha en sådan strategi.

Jag vill gnaga på min egen arm, fylla hela badkaret med tårar, slå mänskligheten som aldrig varit beroende av något och därför inte vet hur detta känns, jag vill sluta skaka, frysa, svettas, få nervösa ryck. Jag vill kunna fästa blicken som folk. Nu är det fan inte roligt. Någonstans. Närmare fyra år har jag levt med en snus instoppad under läppen, att plötsligt sluta är förjävligt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag äter konstant. Förmodligen kommer detta resultera i att jag blir smällfet och tröstar mig med cigaretter. För att sluta med det så tar jag till alkohol och snart bor jag i en skokartong bakom närmaste pizzeria.. Du hör. Jag borde få ta en riktig snus.
Fan ta skaparna av Onico förresten. Vad är glädjen med en liten påse med kryddor? Det är som att vifta med en tom inslulinspruta framför en diabetiker. Humörsvängningarna är som Anderna och de stackars små Strägnäsflickorna kommer under matchen imorgon få veta att dem lever (Ifall mitt humör är som nu, det kan lika gärna vara så att jag just då är oerhört lättstött och känslosam)

Tjejsnack

Jag har missat ett par omgångar nu, så jag kör en bara för att inte vara helt lost.

Antingen eller..

- Kostymnisse eller badboy?

Lätt. Kostymnisse, mestadels för att alla pojkar blir män i en väl sittande kostym och för att det har en speciell dragning i sig. Varför skulle man vilja ha en badboy förövrigt? Det måste vara att dra på sig bekymmer i onödan. En lagom hel och ren betäller jag! Tack.

- Rakt eller lockigt hår?
Jag vill ha båda. En lock här och en bit platt där. Nej men ärligt talat, mitt är spikrakt. Någon form av självfall skulle uppskattas. Fast krull? näää. Minst jobb är det med mitt hår som det är nu och det får man väl vara nöjd med, morgontrötthetens ansikte som man är.

- Rosor eller tulpaner?
Visste ni att tulpaner faktiskt är ganska goda att äta?
Jag svarar; det beror på tillfället. Jag vill inte ha tulpaner på min grav, men jag vill inte heller ha rosor i .. var man nu har tulpaner... Blommor. Jag svarar; Pass 

- chokladglass eller vaniljglass?
CHOKLAD. No discuss.

- Hund eller katt?
Hahaha. Jag hatar katter. De är hemska, falska, opålitliga och dessutom fula. Struntar fullkomligt i om ni tror att det ska gå att "bota" mig från detta, det är som att försöka tänja ut en människa som föddes kort. Ge upp, jag hatar pälsbollarna och vill inte ha något med dem att göra.

Enough is enough. Nu ska jag sova. Födelsedagen var till belåtenhet och jag har lyckats få ihop ett Londoninlägg. Vid senare tillfälle kommer ett shopping-i-London-inlägg med vad jag la pengarna på. Kan kanske vara något att hålla ögonen öppna efter? Tjipp


Ihopkok av vår resa...

För det första så vill jag redan nu be om ursäkt för att jag helt struntat i att binda en röd tråd genom den här texten och för att jag ger blanka faan i om det är överdrivet intressant eller inte. Det är bilder, det är kort förklaring och det är våran resa. Den i sig är tillräckligt innehållsrik för att skriva ett ofantligt inlägg, men mycket är förmodligen saker som bara jag och Pernilla kan uppskatta att höra om. Nog dravel, här kommer våra mest bejublade foton;


   
1. Jag tillsammans med någon fjant som försöker se lika hård ut som mig. Vi får ge han en eloge för försöket iallafall. 2. Pernilla härmar en surikat på beställning och lyckas faktiskt ypperligt. Way to go hoe!
3. Jag sitter uppflugen på Wesminster Abbeý (Om jag inte har fel) och ser klurig ut.


  

1. Alla bör någongång vara med på en sann turistbild, här är min. Piccadilly Circus, efter musikalen.
2. Mängden föda vi fick i oss under veckan var skrämmande låg, det enda som kan räknas som relativt vettigt var våra morgonstunder på Starbucks som vi hade varje dag. 3. Pernilla är intresserad av historia, här fick jag en bild på när hon gör sin första move gemtemot hennes nästa man.    
1. Snillen spekulerar på Britishmuseum. Man kan även fundera en stund på "vilken ska bort", men det är inget jag uppmanar till. 2. Vi var täta när vi anlände till storstaden med tomma resväskor. 3. De sämsta turisterna på plats kanske, även om vi såg mycket så lyckades vi inte ta en glad bild. 4. Detta är en jude.


  

1. Pernilla på Westminster Abbey, kan ni dra paraleller till en annan bild, eller har ni inte lärt er något i skolan? 2. En väl genomförd imitation av Tower Bridge. Thank you! 3. Pillan på Starbucks, av någon anledning så lyckades hon alltid se pigg och fräsh ut på morgonkvisten medans jag såg ut som ett levande lik. Varför?


  

1. Crooked House uti i Windsor. Här drack vi klassiskt afternoon tea. Galet mysig liten stuga. 2 Her Majesty's Theater  där vi ägnade ett par timmar åt musikalen The Phantom of the opera (som förövrigt var oslagbar) 3. Liten människa utanför stor byggnad. Lägg märke till min nya gladfärgade jacka.

    
Madame Tussaud's kommer här. 1 & 2 - Vi myser med respektive diktator. 3 - Pernilla tillsammans med idolen. 4 & 5 - Snillen spekulerar och filosoferar.


    
1. Utsikt över Notting Hill. Jag skulle inte ha något emot att bo i krokarna där.
2. judar utanför någon sevärdhet, spännande folkslag. 3. Pernilla på hotellrummet, klassisk reklambild.
4. Vi snubblade över Orwells gamla boning en av dagarna. Smärre chock, ganska roligt. 

Jag sparade den bästa bilden av dem alla till sist.
Här har Pernilla fångat ögonblicket obeskrivligt bra.
Screw kul saker. Här ska putsas

Det är kört.

Städa

Jag har så sjukt mycket att städa och så galet lite tid.
Emelie kom med ett trevligt förslag som jag vill haka på, men det innebär att jag måste städa allting och göra mig iordning på en timme och tio minuter. Det håller inte. Dusch och ombyte kan jag ordna på 8minuter, men att städa ett helt hus på en timme känns övermäktigt.  

Försöka duger!

Whatever, whenever, wherever.

Det har egentligen inte hänt så mycket idag och jag är inte på toppenhumör så jag lämnar detta inlägg så gott som oskrivet. Emelie har lyst upp dagen något och tanken på eventuell smörgåstårta imorgon likaså.

Jag fyller nitton hela och man måste väl erkänna att mer speciella saker har hänt. Tyvärr, det hade varit mer kalas att ha något vettigt att fira.

Vänner & sömn. Mycket att pyssla med imorgon.

Chimichangas!

Det är jag som är hon..

..som jobbar när alla andra är lediga och som är ledig när alla andra jobbar.
Det är även jag som är hon som är förbannat trött på detta och inte alls känner för att gå till jobbet och vara trevlig mot människor idag.

Det är jag som är hon som står där om 40 minuter och ler falskt, knapprar in varor och svarar glättrigt på frågor.


Jag är såå road över att vara hemma utan att kunna göra något vettigt av det.

ABSTINENS. Ge mig nikotin. NU. Tack. Albin är förövrigt ett svin, lagom irriterad över det s.k. skämtet igår. Ibland blir man trött på honom.

Endel papper gömmer sig bättre än medel

Jag hittar varenda jobbschema utom den här veckans. Det känns inte helt inspirerande eftersom jag är relativt säker på att jag jobbar ikväll. Skulle mer än gärna träna istället, men man får inte alltid som man vill. Alla mina skolpapper har trillat ner i brevlådan och vad jag väntar på nu vet jag inte riktigt. Ringde en tant imorse och väckte mig, hon pratade något om torsdag eller fredag. Med andra ord så kanske det händer något spännande imorgon eller i övermorgon.
Det slog mig nyss att jag faktiskt fyller år imorgon. Det är lite synd, jag orkar inte ordna folk som kan hoppa in och ta F91 träningen igen. Jag hatar att behöva tjata, det får mig att känna mig liten. Med andra ord så lär det sluta med att jag försvinner spårlöst en timme.

Min hals är kornig.

Deep heat, lemsip, sleep balm.

När jag fått alla bilderna från Pernilla kommer inlägget som avslöjar allt och inget om våran lilla resa.
Fram tills dess får ni nöja er med diverse texter, ungefär som vanligt.
Nu när jag kom hem å slog det mig hur otroligt mycket jag har att göra för att komma ifatt vardagen igen.
Otaliga maskiner tvätt som ska tvättas, ett rum som måste få en rejäl genomkörare, skrämmande många löprundor som bör springas, räkningar som ska betalas, träningar som ska läggas upp, människor som ska träffas och en hel del som jag förmodligen förträngt just nu,

Prioritet 1 måste bli att betala räkningar och se till att få träffa allt folk jag saknat.

Nähedu, prioritet 1 blir helt enkelt att ta ett långt bad, raka benen och sova ut ordentligt. Sen ska jag betala räkningar och träffa de viktigaste.

Mitt fadderbarn har skrivit till mig. Söt liten unge, gladare än Tom Cruise blir jag. Nu ska jag hoppa i soffan och käka lite moderkaka (dock i form av choklad)

Tjipp

Tjipp

Jag är hemma, jag vet att ni har saknat mig, men ni får vänta lite lite till.

Först är det städning, krismöte och liknande som gäller.

Jag har inte ett öre på mobilen, jag har både abstinens och mens. Ni vill helt enkelt inte prata med mig nu alls.

hits