Örebro-cup F91

Om en timme ska jag vara färdigpackad och klar, det känns lite krävt. Snacka om dålig planering.
Får se hur många bilar vi har som kör och om vi verkligen kommer hitta fram till skolan vi bor på.
Alla resultat, om någon skulle vara intresserad, finns på
http://www.oskungdom.nu/orebrocupeninnebandy/.

I övrigt så körde jag och Kvarnis halkan idag och vi var klockrenast. Ruggigt roligt var det.

Flashback Manson

Jag har återupptäckt mina gamla Marilyn Manson-favoriter och de låtarna fungerar utmärkt i min lilla datagaderob kan jag tala om. Det var förövrigt på en Mansonkonsert som jag själv inhandlade en öl första gången. Stort ögonblick i min historia. Såhär ett antal år i efterhand så misstänker jag att jag inte ens drack öl på den tiden, men då var vi coolast på Hovet.
 
 

Doll-Dagga-Buzz-Buzz

Solen skiner ännu en dag. Självfallet så ska jag traska till jobbet snart, så har det varit alla soliga dagar. Men man ska inte klaga, pengarna rullar in.

Imorgon åker vi på cup med F91 och är i Örebro hela helgen, hur känns det på en skala? Lite taskig timeing med tanke på flytten i början av nästa vecka. Men det får lov att lösa sig.

Just det, jag kör halkan imorgon också. Det kan bli en riktigt spännande upplevelse.

Göteborg lär inte känna någon sorg för mig..

Jag har kommit igång lite halvt med packningen, så gott som hela rummet är nedstoppat i lådor. Nu är det bara resten av mina grejer runt om i byggnaden kvar. Det är saker överallt. Jag öppnade gaderoben i hallen för att se om jag hade något där och det ramlade ut ett antal skor och lite väskor. Ibland är mitt ordningssinne under all kritik och det kommer ta månader innan jag fått med mig allt som är mitt från det här huset, det är jag övertygad om. Pappa påpekade att jag till och med har saker i garaget.

Iallafall så finns det inte mycket jag kan göra åt det nu, jag ska ta mig till jobbet och vid 18.30 när jag slutar så har vi ett måla-köksstolar-projekt. Det kan bli ganska intressant, jag är lite negativ till att ha dem helvita. Någon detalj kan man väl få måla dit? Schablon om gör att det blir likadant på allihop? Kom igen Emelie!

Förövrigt så har jag rivit upp en finne mellan ögonbrynen som gör att jag ser aningen misshandlad ut. Överväger just nu om det är bäst att låta det vara eller om jag ka täcka över litegrann. Förmodligen det förstnämnda eftersom jag har relativt bråttom om jag ska hinna få någon kaffe på jobbet.

Håller tummarna för Cilan som har uppkörning idag, jag hoppas och tror att hon klarar den.

Kapish!

Imrose skulle jag, och borde jag, ha gått upp klockan halv åtta. Senast. Så var tanken. Tyvärr så hade jag ställt alarm på den bärbara telefonen. Desvärre hade jag också missat att ställa om denna till sommartid.
Efter att ha slängt in en svenkauppgift på datorn i all hast, så inte min grupp skulle stå utan arbete på lektionen idag. så fick jag vacker ta en språngmarsh till jobbet. 6minuter försent kom jag, men då hade jag redan ringt och förvarnat dem. Löste sig rätt fint ändå med andra ord.

Slutade jobba klockan tre och då ordnade jag och Emelie banankartonger som jag ka packa alla mina pinaler i. Har också varit iväg och tagit en P-spruta och provat ut första delen av balklänningen hos Sisko.
Nu ska jag ägna en timme åt packning innan det är dags för F91-träning.
Jag om annar avskyr att packa ser faktiskt nästan fram emot detta. Nackdelen annars är ju att man måste välja ut vad man ska ha med sig. Nu ska allt som inte ska slängas ner i lådor.


Tjejsnack den här veckan.

Din Handväska

- Anser du att du behöver använda en handväska?
Ibland kanske, oftast inte. Har man jacka så räcker fickorna bra.

- Vad har du i din handväska just nu?
Passerkort till jobbet, Visa-kort, lägenhetskontraktet, en bra bok, tamponger, järntabletter, linementplåster, strumpor, ögondroppar, 8st ljushållare och en hårspray. +240 småpapper ex kvitton och liknande.

- Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
Skräp helt klart. Övriga innehållet varierar kraftigt. Oftast har jag inget jag borde ha i den.

- Vad har du i väskan som du egentligen skulle klara dig utan?
Ännu en gång alla dessa papper. De bara skrotar och förstör.

- Finns det någonstans du inte tar med dig handväskan?
När jag inte behöver den. Tycker egentligen att handväska är ganska otympligt, men ibland är det nödvändigt att ha med sig en massa saker och jag får ont av att bära påsar.

Måndagmorgon.

Lite småstressad. Ska till Flens Bostad innan jobbet och jag skulle behöva hinna med att gå till apoteket också.

Ge mig en järntablett!

Helgen i korthet

Utgång igår efter Amazon, jag kom ikapp ganska fort och sedan rann det bara på. Fritt inträde och gratis gaderob, blir det bättre? Det hade kunnat vara mer röj under själva festen, men jag var nöjd trotsallt. Hemma relativt tidigt och somnade som en stock.

Imorse gick jag upp två timmar innan min jobbtid för att hämta lite vatten och sedan gå och sova igen sista timmen, risigare än medel. Utöver en mild bakfylla så har jag en förkylning som ligger och lurar och extrem mensvärk. Då bestämmer sig pappa för att upplysa mig om att man ställde om klockan igår natt. Helt plötsligt så försvann min slötimmes sömn, jag hade verkligen behövt den. Klarade av mina fyra timmar på jobbet iallafall, men jag kan inte påstå att jag fyllde någon större funktion på bygget.

Övrig tid av dagen har Jag och Jimma blivit runtbjudna på massa mat både här och där. Mättare kan ingen vara.
Har också tagit mått till balklänningen. Mörkt blå kommer jag att glida runt. Hur dansar man vals? Borde jag komma ihåg det?

The night before the day after.

Gårdagen blev helt okej, startade kvällen med att snabbfixa lite smått i Davids lägenhet, grabbarna hängde gardiner, jag placerade ut tavlor, vi gömde undan lite sladdar och liknande och fick fram ett gäng ljus. Riktigt hemtrevligt blev det.
När folket väl började droppa in så blev det ett virrvarr av handskakande och presenternade. Som vanligt rätt meningslöst, kan sätta en femma på att så gott som alla kände igen varandra redan innan.
Resten av kvällen fördrevs med ölspel och allehanda skönsång till tonerna från en gitarr.

Bil när man är påverkad lutar alltid på samma vis, jag slocknade som ett barn och vaknade upp straxt utanför Flen.
Pratade en stund med lillebror, ordnade fram vatten och somnade gott om. 

Vaknade imorse och trodde att baksmällan skulle vara värre än någonsin, men jag är pigg. Oförskämt pigg. 
Ska läsa ett par sidor och sedan är det dags att dra igång dagen. Jobbar 15-21 och efter det är det utgång på tapeten. Behöver jag påpeka att mitt intresse för det är rätt svalt, uppskattar alltid att hinne med en redig förfest innan Jag går ut, men man kan inte få allt. Jag brukar lyckas få roligt iallafall. 

Inte för roligt ikväll dock, jobbar även imorgon och då ska jag vara på bygget elva. Punto.  

Albin har talat

"Här var jag tvungen att bajsa i halvlek"

image357


Kommentaren kom i samband med uppvisande av bilden ovan.
Notera att det är en dubbel kebabpizza.

Eskilstuna

Albin & Jag tog oss till Eskilstuna och nu sitter jag i Josefinas lägenhet och sipprar på en kopp kaffe. Snart är det dags att ta sig ut på stan och möta upp Karlsson, vi ska handla tyg till min balklänning. Jag är lite osäker på färg och liknande men Elin och hennes mamma var rörande överens, så jag ska väl i princip bara godkänna och betala. Jag är nöjd med det, litar fullt på deras omdöme. Dags att börja jobba på solbrännan dock, jag vill inte gå på bal och vara blek. Min date Johansson måste dessutom ordna en slips i rätt färg. Kanske ska styra upp det lite också.

Till kvällen blir det lite inflyttningskalas hos David. Mest spännande blir att träffa M, hans "tjej" (vet inte vad man kan kalla henne än utan att få pisk). Lägenheten är Jimmas gamla så den är bekant och det övriga folket är ungefär dessamma som alltid. Kan bli riktigt roligt.

Innan detta ska vi lyckas få ihop något att äta som inte är alltför onyttigt. Maten vi fått i oss på senare tid är överjävligt onyttig och det känns som om det börjar sätta sig på mindre välkomna platser.

Nu ska jag återgå till min kopp med kaffe och vänneravsnitten.
Albin hälsar!

Congrats krullet!Sebbe fyller 18 och det är värt att uppmärksammas!
Grattis!

Ljudkillarna

image355
För ett tag sedan berättade jag att Albin och Jimma hade ordnat mitt ljud till datorn. Det kräver ett inlägg i sig.
Ända sen i julas har jag suttit med ett mindre högtalarsystem som jag inte fått någon ordning på. Baslådan och en av de mindre ljudkällorna har fungerat, men inte mer än så. Jag bestämde mig för att ta ett bad när grabbarna började koppla med sladdar och knappra med inställningar...När jag efter en stund hörde hur de hamrade uppe i mitt rum så var det dags att överge badrummet illa kvickt.
De hade inte bara fått igång alla högtalare, de ansåg också att en av dem bör sitta högt upp, vid utgången av datagaderoben. Hur löser man det?'

image356

Man spikar upp en liten blå plastlåda och ställer helt enkelt i högtalaren!

Vet inte om den sista lösningen är det smartaste som hänt i det här huset, men jag är iallafall nöjd och det låter bra mycket bättre i min datagaderob. Tack boys!

Kungen av tankande

Jag kan villigt erkänna att jag inte har förstått någonting av hur man tankar musik till datorn sedan Kazaa var som mest populärt. Något tekniskt geni har jag aldrig vart. Igår fick jag vackert lära mig både DC++ och någon annan variant. Kan inte påstå att jag tycker att DC är så sjukt smidigt som alla andra tycker, så jag sitter och gnatar på det andra viset. Nu kan jag äntligen fylla på iPoden med vettig musik.

Girl you're gonna get'em.

Dagarna rinner på ruggigt snabbt nu måste jag säga. Min 9-20 jobbtid igår flöt förbi förhållandevis smärtfritt. Mestadels för att jag ständigt går runt i min egna lilla värld. Ruggigt skönt.
Allting inför cupen som vi ska på med F91 nästa vecka börjar arta sig. Informationen harr nått ut till mig iallafall. Jag ska bara se till att vidarebefodra allt på smartaste vis. Tror stenhårt på att vi kommer ha ruggigt roligt, även om jag ibland kan låta negativ när jag pratar om dem (oftast efter träningarna eftersom man då är tömd på energi) så är de ett härligt gäng. Dessutom är jag glad att jag lyckats lura med mig Emelie, jag behöver henne verkligen. Hon tänker på dtaljer som jag glömmer bort och hon gör mig glad när humöret är på väg ner.

Mindre än två veckor tills vi flyttar nu och jag ser inga som helst hinder. Det ska bli en utmaning att klara sig själv ekonomiskt, men jag är säker på att vi kommer att klara det tillsammans.

Nu ska jag ut och göra Flens vägar osäkra. Förhoppningsvis har gänget hunnit komma hit tills jag är tillbaka.

Hjulen på bilen snurrar runt, runt, runt.

image35440 minuter seriös bilkörning tog lite på mina krafter, mestadels för att min körlärare
envisas med att vara galet rolig hela tiden och min koncentration var tvungen att vara på topp för att vi skulle hålla oss på vägen. Människan anser tydligen att jag kan det mesta så han drar igenom allt i 180 och så kör vi. Förvisso ekonomiskt och det går bra, men jag kan inte låta bli att fortfarande känna mig osäker på så gott som alla moment. Är lite tveksam till om min uppkörningstid är positiv i dagsläget, får se till att pappa och jag kör mer än vanligt.


Nu ska jag iallafall belöna mig själv lite och följa med Pernilla till Vingåker och kolla ifall de har några vettiga jeans. Jag ogillar egentligen jeans, men det lär vara en vanesak. Enklare att matcha under slöa dagar. Framförallt nu när alla mina träningoverallsbyxor är ockuperade av lillebror. De mjuka iallafall.

När vi kommer hem därifrån ska jag seriöst ta tag i F91's papper och liknande. Tänkte planera i bilen så det bara är att renskriva sedan. Eventuellt så får jag och Emelie köpa fika istället för att baka.

Närvaron på Svenskan idag missade jag helt, ganska meningslöst. Jag hade kunnat vara kvar i tio minuter och få den. Istället gick jag hem för att hinna sitta här och vara segast i världen.

Iallafall så är humöret på topp, även om jag är trött och ser allmänt sliten ut.  

Munnen den ska skratta och va' gla'

Jag tappade mobilen i badkaret och den fungerar fortfarande.
Hur är det möjligt?

Omöjligt att vara på dåligt humör efter detta.

På bra humör? Scrolla.

För andra dagen i rad har jag hunnit med åtskilliga saker innan klockan åtta. Idag är jag däremot mindre positiv. Albin och jag vandrade våran runda, även kallad grävlingsrundan, vansinnigt tidigt imorse och när jag kom hem fick jag för mig att köra mitt gamla styrkepass. Man inser inte riktigt hur mycket man tappat, rent styrkemässigt, förrän man blir helt slut av ett pass som tidigare mest var avkopplande. Mysig träningsvärk att vänta med andra ord.

Nu ska jag få i mig lite frukost, göra en naturkunskapsuppgift, ta ett snabbt bad, göra mig iordning och sedan är det dags för dagens körlektion. Vem kom på iden med att jag ska ha körkort? Jag förstår fördelarna, men vill fortfarande inte. Däremot ska det bli förbannat skönt att slippa allt tjat. Varenda människa anser sig tydligen ha rätt att hacka på mig för allt jag inte gör rätt. Någonsin. 

Eller vad sägs om allas reaktioner om min & Emelies flytt? Det är bara ett fåtal som ens brytt sig om att försöka förstå att det ska bli ruggigt roligt och skönt att äntligen komma hemifrån. Istället har folk rynkat pannan och lite diskret frågat "Emelie, hur ska det gå att bo ihop med Petra egentligen?" . Om jag är en såpass jobbig människa, eller om det stör Er så mycket så lägg er inte i alls. Tack.

Märks det att jag har en sådan där trälig dag när allt jag samlat på mig senaste veckorna kommer fram? Akta er.

Give it to me

Wet willie

Vem stal min randiga basker?
Ge tillbaka!

Slöhögarnas paradis.

image353
Albin och Jag fixade och trixade lite. Nu kan man spela tv-spel på ena apparaten, kolla på vänner på en och se tecknad film på den sista. Känns det inte fullkomligt så säg!?

Naturkunskap A

Jag vill så gärna bli klar med den här kursen nu, den är fullkomligt ointressant.
Ska ägna en stund åt att räkna ut hur mycket el jag använder på ett dygn, hur jag skulle kunna spara på den och hur mycket pengar jag då skulle spara.

Nästa upp är Religion A, vad tror ni om det folks?


Aprox. 8.00

8.00
Rummet är färdigstädat. Dammsuga tänker jag inte göra, flyttar trotsallt om två veckor.

Nu ska jag göra mig iordning, koka kaffe och få ordning på projektarbetets loggbok.


9.30
Jag har fått ihop hela loggboken nu, hade inte skrivit sedan i november så det var inte mer än rätt.
Har även hunnit dusha och druckit lite kaffe.

Dags att äta, ta en promenad ut på stan för lite tidsbokning på trafikskolan och ett fåtal inköp.

10.30
Nu har jag först och främst gjort mig iordning och sedan varit ute och vandrat. Hux Flux så har jag en körlektion imorgon, halkbanan kör jag nästa vecka och uppkörningen är bokad. Här går det undan ska ni veta. Kanske måste ut och köra lite med pappa idag!?

Närmaste timmarna är det naturkunskap som gäller. Efter att jag betalat två räkningar vill säga.

Måste få svälja stoltheten och påpeka att de fåtal inköp jag tänkte göra var en snusdosa.
Men jag sansade mig och lät bli.


12.45
Alla som känner mig någorlunda kan räkna ut med bakfoten vad som hände när jag la mig i soffan för att läsa naturkunskap. Vaknade precis till liv och kom fram till att jag är hungrig som en varg. Dags att laga lite riktig mat alltså.


Veckans födelsedagsbarn slår till igen

Sebbe är störd.

Jag har alltid funderat på hur mycket vettiga saker de på media egentligen gör. Den här killen slänger svaret i ansiktet på mig.

Snyggt!

Mentala att-göra-listan

Av någon anledning så måste jag ha sovit som en häst inatt, vaknade iallafall upp helt utvilad och kunde inte somna om. Det ska tilläggas att jag verkligen försökte, en halvtimme låg jag och gnatade. Under den tiden han jag bestämma mig för vad som ska göras idag. Första punkten var att ta en promenad. Den strök jag när jag tittade ut.

Snö.

Utan promenad så kommer jag aldrig få i mig någon frukost heller. Så vi drar ett tjockt streck över punkt två med.

Nu är det lite halvintressanta städningsförsök, pluggande, planerande, telefonsamtal etc. som kommer att fylla min dag. Förmodligen lär det dyka upp fler än ett blogginlägg också. Lätt hänt.

Film film film

Idag har jag fått The Fifth Element på dvd. Kvällen är räddad.

KANON!

Fredag, fredag, fredag.

Jag har en kanondag idag!


Rent humörmässigt iallafall, litar på att människorna på jobbet är på glatt humör och att kvällen blir givande.
Solen skiner, antalet jobbtimmar är få och företaget vann igår.
Otroligt svårsmält. Helt förbannat oväntat. Jag är nöjd.


UF-Mässan

image349Vårat företag Partybridge, som ägnar större delen av sina möten åt öl och Djungel George filmen, vann idag pris för bästa innovation. Nytänkande på hög nivå med andra ord. För första gången någonsin hamnade ett UF-Företag från flen högst uppe på prispallen. Vi hann njuta av segerns sötma i ungefär 4 minuter sedan drog stressen igång. Vi delade ut ungefär 200 alkoholfria snaps idag, och nästan lika många fullstora alkoholfria drinkar. Det ni ser på bilden är delar av baren som jag målat så fint. Den bättre delen om jag får säga det själv, även om jag fortfarande tycker att G'et är bland det gräsligaste i världshistorien. Nöjd med dagen är jag iallafall och enormt trött blev jag nu. All energi rann ur mig.

Betapetmysteriet urartar.

Gos räknas inte som ett giltigt ord, inte heller Zen.

Däremot nigger fungerar utmärkt.

Jag ska skriva ett eget lexikon. Det blir spännande.  

Ut ur gaderoben 2

Tidigare inlägg var ett gästspel av min käre vän Albin.

Kul kille.

Ut ur garderoben

Hej kära läsare, stora som små. I helgen så kom jag på mågon som kommer att förändra mitt liv för alltid.
Det började med att jag såg min vän Emelie komma ut ur duschen, det var då jag insåg att jag är lesbisk.

Så om du som läser detta är en trevlig, sexuellt förvirrad dam i 20-års åldern kan du ju höra av dig!


Veckans tjejsnack.

Tant eller fjortis?
· Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Det är en humörfråga. Antingen halvdör jag i soffan en hel helg eller så kör jag för fullt. Jag är nog en sommar-fest-prisse. Ingenting är lika roligt när allt är kallt.

· Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Hemmafest, krogen är galet överskattad. Det bör folk lära sig snarast!

· Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?
På tv'n ska ljudet vara normalt, musik ska vara hög och skrålande.

· Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?
Varm mössa för att dölja frisyren kanske? Det är en annan sak folk borde lära sig, mössa är snyggt. 
 
· Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Hahaha. Jag sover gärna och mycket. DFet var inte längesedan jag snoozade i sju timmar. Överskönt.

Kickstart på dagen

Ibland får man ta lite sovmorgon sägs det och det har jag gjort idag. Nu är det dags att sparka igång dagen för jag har tonvis med saker att göra. Misstänker att allt som är komplicerat kommer jag sitta klockan fyra inatt och knåpa med, jag är nämligen ganska duktig på att skjuta på saker. 
Det är
UF-Mässan imorgon och mitt Partybridge skaver på och försöker få allting klart till våran monter. Ska jag vara helt ärlig så är det bara jag som gör något just nu. Jag har håll tpå sedan i måndags och knåpat. Grabbarna har inte riktigt förstått hur mycket jobb det är än och de har lovat att hjälpa till "efter provet" idag. Det gör inte mig så mycket dock, jag tycker om att bestämma allt själv och se till så det fungerar. Som vanligt får jag också en himla massa hjälp från andra håll och utan dem skulle ingenting fungera.

Emelie skjutsar runt på mig när jag handlar brädor, hämtar färg i Sparreholm och snurrar till allt.

Nathalie har gjort namnskyltar, visitkort, tagit bilder och så vidare. Mediadrottningen som vi inte hade klarat oss utan.

Tilda agerar trevligt sällskap, kommer med ideer och hjälper till där det går.

Alla dessa är guld värda i dessa dagar.
Nu måste jag komma igång, annars är nog dagens planering körd.

Köpstoppet nära att upphävas.

image347

Den här tröjan väckte av någon anledning mitt habegär och tog det till oanade höjder. Tror ni Medium är bra size?
Så nära att knappa hem den från
hemsidan som jag snubblade in på när jag randomsurfade.
 Nää, jag åker och köper playwood istället. Usch.

Upcoming inlägg;

  • Ljudinstallationen i datagaderoben
  • Sambolivet i småstan
  • Petra åker buss
  • Stressad UF-blogg
  • Random skolblogg
  • Kommande resor och bristfällig ekonomi

Har Jimmy Jansson släppt någon skiva?

Jag hoppas ni lägger märke till tidpunkten på dygnet. Andra dagen i rad som jag är uppe gräsligt tidigt utan egentlig anledning. Idag börjar jag 12.20, men jag kan inte åka buss så jag gör allt för att ta mig till storstan samtidigt som Matilda. Dessutom måste jag ordna företagets monter till UF-mässan på torsdag. Det blir ett himla målande, sågande och filande idag. Kan bara hoppas att det blir bra. Jag får absolut inte glömma att göra is. Tonvis med is.

Har även lite andra viktiga saker att hinna med idag. Till dem räknas inte innebandyn och sömn. Tyvärr.
Ska lyckas ladda ner Photoshop hemma också så jag kan lära mig lite.

Dessutom ska jag göra klart naturkunskapen, måste preppa vitlök.
Halvskum laboration, jag ska ha åtta preparerade vitlökar stående och lukta hemskt i två veckor och sedan ska jag skriva en rapport. Någon som har en hypotes om vad som händer när man preppar vitlök med klorin? Eller med gödningsmedel?

Blueberry hemsida

70986-200

Resultatet talar för sig självt, här har det hänt grejer.


Lite mer Jag, lite mindre träl.


Tack
Tilda.

En heldag bland tofflor och troll.

Jag och Lantz har planer för så gott som hela dagen, som förövrigt började väääldigt tidigt imorse.
Vi ska hinna med lite viktiga, men hemliga, saker. Promenad i Sparreholm, bussåkande och viktigast av allt....


KRÄM OCH SCONESMums. Det ska taggas för hela dagen. Blir det godare än så?
Aprikoskräm. Jag ska dessutom handla på Tempo i Sparreholm, något som alltid gör mig glad.
Någon anledning till den glädjen finns egentligen inte, det är dyrt och de har nästan ingenting, men jag gillar butiken iallafall.

Egendomlig utmaning.

Helena taggade mig till en utmaning, så nu kör vi.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag tål nästan ingenting. Utan att vara fullständigt överkänslig så är jag smått allergisk mot nötter, dun, parfymer, hö, pollen, citrusfrukter och så vidare. Det skummaste är kanske färgämnen, utslag och rodnader dyker alltid upp i samband med godisgoffande. Enligt läkaren så ska jag bara äta choklad, möjligtvis lakrits, i godisväg. Tyvärr så är det omöjligt eftersom vi numer säljer röd meter-snören på jobbet. 

2. Det absolut värsta jag vet är folk som låter när dem äter, jag kan tappa humöret totalt och klarar inte av att lyssna på det. Smaskande eller högljutt sväljande, jag klarar inget av det. Ser det som ofattbart otrevligt och kan vara tjurig i flera timmar.  

3. Jag får rysningar när jag kollar på hockey och skridskorna skär mot isen, när någon tuggar på isglass, när jag ser äckliga djur, när frysen ska rengöras, när jag behöver gå på toa, när folk luktar illa. Jag ryser helt enkelt ofta och utan egentlig anledning, detta blir ännu värre när jag är bakfull.

4. Mina fotleder knakar. Alltid. Dessutom så är fötterna svinkalla, himla mysig blandning kan jag tala om.

5. Jag har tränat in en riktigt falsk ton som jag använder när jag visslar på jobbet. Enbart för att reta gubbarna på lagret när jag jobbar. Den är gäll och hemskt irriterande sägs det. Med andra ord så har min mission lyckas. Det ska tilläggas att de gånger jag inte visslar eller sjunger så är jag på hemskt dåligt humör och då ska man undvika mig i kassan/ute på golvet. Ica kan få en på överjävligt humör.

6. Jag kan inte cykla när jag är nykter. Somliga vinglar på fyllan, jag både går och cyklar rakare när jag är lite rund om fötterna. Förövrigt så är mina cykelincidenter alltför många för att jag ska våga mig upp på det färdmedlet förutom i absoluta nödfall.

Vet inte hur egendomliga dessa var, men här kommer listan på de som är utmanade;
Matilda, Jimma, Sebbe, David, Linda K och Sara

Åh härliga måndag.

Klockan är strax efter sju och jag är vaken. Inte nog med det, jag är ledig från jobbet, börjar skolan runt elva och befinner mig inte ens i Flen. Den här veckan har med andra ord börjat helmysko. Jimma släppte av mig hos Tilda och jag har hunnit göra mig iordning och druckit kaffe. Snart ska vi ta oss till Flen.

Tilda herself ska övningsköra så vi får se om jag överlever.

Snabbaste ever.

Jag fick börja jobba tidigare imorse och sedan fick jag snällt jobba över  också. Dunderdag.

Nu bär det av till Eskilstuna, inte en jävel i hela Flen har ju femte elementet på film. Värdelöst.

Har ett antal inlägg som ligger och skrotar som utkast, de dyker upp så fort mitt internet är helt samarbetsvilligt igen.

Melodifestivalen är ett hett ämne.

Hur kunde egentligen Uggla åka ur? Jag blir inte klok på det svenska folket. Min teori är att vi vanliga svenssons sitter och litar på att alla andra röstar och allt skumrask och småtjejer lägger ner en halv förmögenhet på telefonsamtal under lördagkvällarna. Kanske borde Darin ställa upp nästa år?

I en svag stund lovade jag emelie att om Darinpojken fortfarande är artist och framträder efter min 20årsdag så ska vi gå på en konsert. Det är endast elva månader kvar och lite orolig är jag.

The Ark är en favorit, fast jag är lite partisk så det är inte säkert att det för den delen är den absolut bästa låten. Den där tankebanan tänker jag inte vidareutveckla. Jimmy Jansson har en riktigt klatshig låt, klipper han håret så skulle jag kunna ödsla 9.90 på ett samtal. Cara Mia- Måns/ Idol-Måns/Let´s dance-Måns är sockersöt, lite för sockersöt. Vi ger grabben ett par år så kommer han vara guld, rent utseendemässigt iallafall. Fast vid det laget gör han väl som alla andra, kommer ut ur gaderoben.

Iallafall. Final på lördag och frågan är var och med vilka.


Smått och gott om jobbet.

Måste uppdatera lite om vad som händer på jobbet. Flen må vara litet, men det är också fullkomligt sanslöst.


En bit över 30% av människorna som handlar under dagtid luktar stötande illa. (rykande färsk undersökning från dagens jobbtid)

Mannen med de smäktande, franska kärlekssångerna erbjöd mig 3miljoner om jag gifte mig med honom. (Han uttalar hälften av orden helt åt skogen så jag beslöt mig för att avböja)
 
Högsta chefen fortsätter att ta med sig barnen till bygget och de invarderar fikarummet på mina matraster. (Det sägs att en säljare blir miljonär på tre år, kan man inte lägga en gnutta på dagis då?)
 
Människan som är en nagel i ögat på mig försvinner snart. (somliga gör mig irriterad bara genom att hälsa på mig)

Kaffeautomaten gör än en gång den, mycket goda, varma chokladen. Tyvärr så jävlas den lite och istället för att fredligt spruta ner vätskan i muggen man ställt dit så kan man räkna med att få varm choklad över sig. (Fler än en jobbskjorta har slängts)

Det var det absolut viktigaste just nu tror jag. Skönt att man får åtminstone lite betalat.

Folket, jag är vaken.

En tio minuter lång telefonkavalkad väckte mig. Salig blandning av hemtelefon, snooze-signal, mobiltelefon och som pricken över i; hunden. Han ylar nämligen när mobiltelefoner ringer. Det tog iallafall en liten stund innan jag erkände mig besegrad.

Jag är fruktansvärt trött.

Om någon magisk människa tycker minsta synd om mig så vore det en god gärning att trolla bort vår överhurtiga spinning-tränare. Att köra en timme cykel för att sedan gå in i hall känns som en pinne i ögat. Avskyr träning utan boll.  


Nikotinrus

För det första så vill jag upplysa världen om att det var en månad sedan jag tog en snus senast. Fyra veckor är en rätt massiv tid. Att jag under denna tid har sparat närmare 500 kronor (uträknat innan prishöjningen, har ingen större koll på vad en dosa kostar efter) känner jag dock inte av nämnvärt. Det värsta suget är över och sätter bara in då och då, oftast när man förut alltid tog en för att slappna av. I kassan under monster-jobbtiden, efter en överjävligt dålig match, till morgonkaffet... skulle kunna fortsätta en stund till.

Iallafall, 1a månaden är avklarad och det har gått relativt smärtfritt.


Irriterande

Här fanns för ungefär 30 sekunder sedan en lång uppdatering om helgen, snus, innebandy, företaget, jobbet och folket. Sedan bestämde sig blogg.se för att vara ett ass. Som vanligt. Dags för en flytt kanske..


Helt lost är jag inte

Här har man fullt upp i lite över ett dygn och vad händer? Jo hela sidans layout ändras så jag hinner bli lagom konfunderad (tänk på att det är morgon, då är man inte smart). Jag satt en liten stund och funderade på hur längesedan jag var inne, sedan kom jag på att sådant går att kolla upp.

Jobbade ett helvetespass igår, 9-18.30 och idag ska jag jobba ett förstör-bara-dagen-pass 10-14.
Efter det ska jag ta mig till Stockholm för middag, melodifestival och lugn utgång. Hem tidigt imorgon och sedan är det dags för säsongens sista match. Onyx väntar och roligare motstånd än så går inte att få.

Måndag tänker jag vara ledig, vad som än händer. Jag måste plugga lite. Får helt enkelt isolera mig och gå i ide.

Negern och jag har mycket på gång nu. Ser ut som om denna vår kan bli rätt klockren.

En arg min till Jonsa som skulle ha kommit hem denna helg, men som dissar helt och skjuter på det. Idiotiskt.


hits