9 mysdagar

Söndag - Match Onyx, 15.00 
Måndag - Träning 20-22
Tisdag - Ledigt
Onsdag - Match Södertälje U, 19.10
Torsdag - Träning 19.30-21
Fredag - Match Onyx U, 19.15
Lördag - Jobb 11-21
Söndag - Match Mesta, 18.45
Måndag - Träning 20-22

Jag måste erkänna att med det här spelschemat så är jag väldigt nöjd med mitt val att byta bort alla jobbtider utom två denna vecka. Men det är skönt, har vi inte kommit igång tidigare så har vi en möjlighet nu.

Bowlingkungen

Måste bara påpeka att jag tidigare idag vann över både Jimma och hans pappa i bowling.


Så hur går min pluggdag 1?

Jag tänkte bli klar med religionen idag, men det ser mörkt ut just nu.

Motivationen är nergrävd under en brunn i Ukraina.

Ska väl kolla facebook, koka kaffe, gå på toaletten och sedan försöka köra vidare.
Jag kollade facebook, kokade kaffe, gick på toa, svarade på en fråga, läste ett stycke och somnade.

Godmorgon folket.

Vem människan i tidigare inlägg var har jag fortfarande inte full koll på, jag kan snoka runt lite och se om det går att ta reda på. Det är sällan en person bara är inne en gång..

Jag ska släpa mig över till Negurn och diskutera lite angående skjortfabriken. Måste erkänna att jag är mer taggad för det utlovade kaffet just nu, men jag brukar kunna tagga till.
Sedan ska jag göra klart religionen, som jag förövrigt börjar bli förbannat bra på. Som vanligt så snöar jag helt in på det jag läser. Lär gå ganska fort. Hinner jag så ska jag ta mig till gymmet också, synd bara att de har idiotiska öppettider.


Måste försöka lägga upp lite bilder snart också. Har hur mycket som helst som ligger och skräpar.

Den gröna grodan

Min groda har blivit lite efterfrågad (Pernilla ville höra), så jag får väl dela med mig av skönheten..

Jag sitter i kassan och är på för-mycket-kaffe-och-för-lite-sömn-humör, vilket innebär att man är pigg och virrig en stund fram tills man blir ruggigt dåsig. Vid det här tillfället var jag i det snurriga stadiet.
En kund slänger upp sina varor och jag scannar in dem. Så långt allt väl.
Han räcker fram en rabattkupong och följande utspelar sig;

"Jahaa, då behöver jag en liten autograf här för att rabatten ska gälla..."

Kunden suckar lite och skriver på. Jag vill skämta till det och få upp hans humör och drar det otroligt klassiska och torra...

" Fint, då får du bli rik och berömd nu då så jag kan sälja den här dyrt..Ha ha ha"

Han flinar lite sarkastiskt och går och packar ner sina grejer. Kvar sitter jag och tycker att han var otroligt otrevlig som inte ens kan låtsas skratta. Jag flinar minsann glatt åt alla återkommande dåliga skämt. Nåväl, när han lämnat butiken kommer en av mina kollegor fram och garvar.

Människan har medverkat i ett gäng filmer och ska tydligen vara både rik och berömd redan. Bra.

Idrott är ett mystiskt fenomen.

Det finns inget, utöver jobb och sömn, som jag lägger så mycket tid på som idrott. De dagar det inte är innebandy så brukar jag lyckas motivera mig själv att gå till gymmet. På senare tid så känns det lättare att traska iväg och köra ett pass ihop med iPoden och maskinerna. Varför?

Jag vet, men eftersom alltför många av någon mystisk anledning läser här så tänker jag lämna det år Er fantasi.

NEJ, nu ska jag umgås med Neger och tugga leverpastejsmacka.

Tidigt.

Jag är trött. På tok för trött.

Kanondag!

Tänkte att jag skulle gå upp åtta imorse och vara lite duktig, snoozade istället till halv elva och låg alltså kvar i sängen längre än vanligt. Pratade med Thess en stund, såg att Pernilla gett mig bra tips till en skoluppgift (Det tackar jag för!), kravlade mig iväg till jobbet och där gick det undan. Hur mycket folk som helst. Hann dock med en groda som jag inte har bestämt mig för om jag ska dela med mig av än.

Fick sluta tidigare, åkte till Hammarvallen och kollade på H5. Sedan käkade Jag, Negern, Thess och Carita räkmackor och snackade goja. Riktigt trevligt.

Nu är jag slut i hjärnan och tänker sova snart nog. Ska vänta på att Karln släpar sig hem från Johan och sedan får det vara nog.

Morgondagen bjuder på mer innebandy och eventuellt en resa till Eskilstuna. Lite beroende på hur hög energinivån är.

Uttråkad.

Jag vill bara påpeka att jag struntar fullständigt i hur Darwins lära påverkade kristna människor för en himla lång tid sen...

Sensmoralen i gårdagens saga lyder;

Det är omöjligt att hålla full fokus under tvåtimmars träning utan att ha käkat.

Det var en trög och jobbig måndagskväll och jag gör inte om det.

Försäkringsgubbar saknar verklighetsuppfattning.

Jag har hämtat min post och där låg räkningen på min bilförsäkring. 5000kronor och visst, det köper jag. Jag valde själv att helförsäkra fanskapet. Däremot att dessa tusenlappar ska vara inbetalade idag, den 23e Oktober. Det köper jag inte. Ofta jag har femtusen över två dagar innan lön.

Jag är upprörd!

Whatever.

Idag har jag:

Släpat mig upp ur sängen
Orkat spackla över lite trötthetstecken
Gått till jobbet
Varit hos tandläkaren
Åkt tillbaka till jobbet
Handlat mat
Lagat mat
Gjort tre naturkunskapsuppgifter

Det jag egentligen har kvar idag är att äta maten jag lyckats fått till och köra innebandyträningen 20-22.
Maten får jag nog äta efteråt eftersom det blir för tätt inpå annars. Usch.

En sko i huvet.

Nu börjar min helg, är ledig till på lördag klockan 11. Helt oslagbart.

Fick tillbaka skoluppgifter med bra mycket bättre resultat än väntat, hur skönt som helst.

Nu ska jag vända några hamburgare och sedan blir det plugg/film hela kvällen. Har inte riktigt bestämt mig.


Ni med intressanta liv kan ju ägna Er åt att sträckläsa min blogg eller nåt annat viktigt.

Måndag hela veckan

Haft en skön dag på jobbet och har efter det slängt i mig lite laxröra med pasta, ska snart göra en ansträngning och byta om. Två timmar innebandy är på tapeten och det är ju alltid trevligt.

I övrigt är allt rätt lugnt just nu, ledig imorgon och det innbär en hel del pluggande. Mamma fyller år så framåt kvällen blir det en tur dit också.

Fruktansvärt kallt har vi i lägenheten nu, men det är ingen annan som tycker så jag får helt enkelt utnyttja gaderoben och ta på mig övrdrivet många lager.

Godmorgon världen

Jag sover inte det minsta bra just nu, det är en aning frustrerande faktiskt. Så ni vet menar jag..

Sista riktiga jobbdagen för veckan idag, riktigt skönt. 14-21.15 är ingen överdrivet ansträngande tid heller. Jag håller tummarna för att migrationsverket-människorna hämtade ut sina pengar igår så jag slipper det idag. De kommer alltid minst fyra stycken, kan sällan varesig svenska eller engelska och under tiden man försöker hjälpa en av dem står de andra och råglor på ett ytterst obehagligt sätt. Det tar lång tid och jag är evinnerligt trött på det.

Ska jobba några timmar på söndag också, men det kan knappt räknas. Börjar klockan 18 och jag ska riva finkemsavdelningen inför ombyggnationen på måndag. Det skulle tillochmed kunna bli riktigt roligt.


Jobb, jobb, jobb. Min vardag är väldigt enformig. Det läskigaste är att de flesta dagar så blir jag på bättre humör av att komma till jobbet än att vara hemma.

Förbannade idioti

Jag är ledig idag. Eller snarare var. Som vanligt så ringer dem och jag har fortfarande inte lärt mig att säga ifrån när jobbet ringer. Däremot förhandlade jag ner tiden så det blev rysligt kort. 12-21 tyckte dem att jag skulle jobba, Jag tycker att de ska ringa in någon skolunge så fort som möjligt. 12-16 jobbar lilla jag idag med andra ord.

Skolunge låter nervärderande, men det är det inte. Jag är också en skolunge, skillnaden är att eftersom jag inte är speciellt bra på att säga nej så hinner jag inte med allt jag borde. Åt helvete med mig med andra ord.

Gymmet öppnar tolv, det innebär att jag blir illa tvungen att träna efter jobbet. Det är man sällan motiverad till.

Hjärndöd

Jag var hos tandläkaren i måndags på undersökning. Idag skulle jag dit och skrapa bort lite tandsten (eller vad dem nu gör åt det). Tror ni jag kom ihåg det?

Jag får krupp på mig själv. Jag kan hålla reda på alla seriematcher vi spelar under en hel säsong, komma ihåg motståndarnas spelstil, värvningar, hallar, speciella frisyrer osv... men jag missar ALLTID tandläkartider.

I måndags klarade jag av det, men då var jag 45 minuter tidig eftersom jag chansade på tiden.

Endel jobbtider är meningslösa.

Igår gjorde jag ett fatalt misstag. Jag glömde köpa snus efter jobbet. Vilket innebar att efter att ha fixat med tvätten, ätit mat och kollat en stund på tv så var jag tvungen att gå tillbaka till jobbet för att inhandla en dosa. Sådant gör mig irriterad. Passade på att köpa lotter för 70kronor också, jag vann exakt 30. Det där går aldrig som jag vill.

Idag har jag världens kanske tråkigaste arbetstid 16-21.15, den är slapp som tusan så det går inte att klaga på. Det enda som är problemet är att jag missat även veckans andra träning. Snart är min stängningsperiod denna mänad över. Ska bli otroligt skönt.

Nu ska jag gå en promenad och sedan ta ställning till om jag orkar pallra mig ner till gymmet idag. Bör göra det, men vi får se. Har starka planer på att plugga istället, det känns viktigare.

Måltidersättning

Som alla, vid det här laget, bör veta så är jag otroligt lat vad gäller matlagning och städning.
Nu när det var dags för lunch och min ork var obefintlig så tyckte jag att jag fick en toppenidé:

"Bantningfolket byter ut måltider mot nutrilett bars, då borde jag kunna byta ut min lunch mot en sån, det är ju smidigt och bra. Lär inte missa speciellt många viktiga ämnen på det."

Brownie lät ju smaskens. Dessutom stod det great taste på förpackningen, det kan knappast bli bättre.

Men jag lovar, det kan det. Bland det äckligaste jag ätit, kan inte komma på något att jämföra med.
Min förståelse för bantningsfolket minskar ytterligare.

Lite innebandy, såklart.

Serien är igång och eftersom jag ville in i det med en kickstart så såg jag till att få spela båda matcherna i helgen.
Div 3 borta i Södertälje var en föga intressant sammankomst. Inget av lagen spelade egentligen innebandy utan det var mest kamp om boll och diverse missar, det hela slutade i torsk för oss och jag vill nog helst skylla det på bristen av snack. Så många lätta markeringsmissar som vi gjorde, mot ett lag som spelade såpass långsamt.. Det är så man blir mörkrädd. Men några matcher till så ska nog D3-laget kunna jobba upp sig rejält spelmässigt.

D2 var inget snack om saken, det hade varit en oerhörd prestation om vi vunnit mot Nykvarn, de är tekniskt bättre än oss, snabbare, bättre flås, mer rörelse.. I princip så är de bättre på alla positioner. Men vi stod emot bra och kan vara nöjda trots 4-8 resultatet, några individuella misstag gjorde att målen rann iväg, men stundtals var det faktiskt riktigt jämnt och skottstatistiken vann vi. Men det gör detsamma när man inte sätter bollarna.

Den här veckans träningar missar jag eftersom jag lyckats pricka in stägningar på illa valda tider, men så kan det vara ibland. Får släpa mig ut och göra något i min ensamhet. Löpning eller gymmet. Pest eller kolera.


Ledigare än på länge

Personalchefen lever stadigt på BB just nu och det lär ta ett tag innan han är tillbaka, för min del innebär det att jag får vara nöjd med mina grundtider. Människan som håller i spakarna medans han är borta har sin dotter som första prioritet och då spelar det ingen roll hur mycket man ställer upp annars. Men det gör mig detsamma, då hinner jag förhoppningvis beta av lite skoluppgifter framöver.

Idag har jag hunnit med att ta en sväng på gymmet, överjävligt träligt att köra med träningsvärk i benen. Liten tröst att det kändes bra i överkroppen iallafall.

Jag har också skrivit en planering för religionskursen, ska skriva en för naturkunskapen och Engelskan också, men först ska jag handla, panta burkar, byta lott, hämta ett paket och följa med karln till banken.

hits