Dagens omgivning

image377

Under hakan ser ni en superb kudde från IKEA med ett superfint blått örngott med ränder. Bakom mig skymtar en Officepåse från Englands motsvarighet till Din sko, den är fyndigt gömd vid fotändan av sängen och proppad med kläder jag vill bli av med, men inte klarar av att slänga. Den gråa färgtonen pryder januaritorsdagen och döljer ett helt gäng med trötthetstecken. En ruggigt stor vit cardigan gör så att jag håller mig bastuvarm. Like this kommer jag tillbringa närmaste timmen så nu behöver ni inte ens använda er fantasi. Oslagbart.

Kapar av och bryter in.

Jesus vilket tråkigt inlägg det förra är. Slutar med uppdateringar där på momangen.

Någon bör städa min och karlns lägenhet och rensa ur allt som går att slänga, det är fruktansvärt mycket prylar nu. Mängder. Men jag orkar inte göra något åt det. Har varit så ruggigt händig senaste tiden som jag har varit ledig. Så fort jag har fått ordning på tvätten och lämnat in nycklarna på Flens Bostad så tänker jag lägga mig ner och dö.

Nu ska jag byta dator.

Knappt värd en rubrik.

Min planering sprack direkt, men det var mestadels för att den var korkad. Känns mindre trevligt mot grannarna att riva igång dammsugaren klockan sju på morgonen. Tvätten är iallafall igång, dessvärre är det mer än vad man kan säga om mig. Det var länge sedan det var så motigt att gå upp.

Trött var ordet.

Jag ligger helt rätt i planeringen. Just nu är jag inne på slötiden och det känns guld. Tänkte använda den till att handla frukost. Blev fruktansvärt sugen på leverpastejsmacka med smörgåsgurka och ett glas pärondryck. Nackdelen är att jag känner att jag helst skulle vilja handla mat till middagen på samma gång så jag slipper springa flera gånger. Har inte en sportsocka om vad som ska ätas idag. Pytt lutar det åt, men då blir karln så grinig. Schnitzel är också ett alternativ, kan vara världens godaste alternativ också, men det äter vi jämt.

Nu måste jag iallafall röra på mig för min mage skriker efter mat. Då i form av järnberikat pålägg tillsammans med färskt bröd och sötsliskig dryck. Som jag sa.

Det är nu jag bör släpa mig till tvättstugan igen. Smärtsamt. Frukosten var super och till kvällen blir det schnitzel. Så gott så det går knappast att motså. Jag bör ringa ica kundtjänst nu och fixa ett nytt kort, bör även gå till banken i samma ärende. Kanske går att göra på internet? Ska kika.

Jag tänker inte ägna en ledig dag åt att sitta i telefonkö. Finns inte en chans. Bävrar. Får bli en annan dag. Nu är har all smutstvätt genomgått maskinen och förhoppningsvis överlevt. Nu gäller det att få skiten torrt.

Inventeringen var inte rolig.

Så mycket mer än så behöver jag kanske inte säga.

Nu ligger jag här och funderar på om jga bara ska däcka eller om jag ska ta en dusch först.
Imorgon är jag ledig men har en hel del saker som bara måste göras. Här följer en av mina mer avancerade listor.
- 07.00 Tvätta, koka kaffe, dammsuga & torka golv.
- 08.00 Bära över dammsugaren till rätt lägenhet, slänga i ny tvätt.
- 08.30 Dricka kaffe och slöa, möjligtvis frukost, betala räkningar
- 09.15 Fixa i tvättstugan, ringa icakundtjänst, gå till gymmet
- 11.00 Tvätten igen, Ringa syo, lämna in nycklar
- 12.00 Äta matlåda, städa och diska
- 13.00 Sola, handla middag, förbereda middag
- 15.00 Åka till vingåker och handla jeans
- 18.15 Pilates

Eftersom jag är rätt effektiv när jag väl sätter fart så bör det gå undan, så lite dötid bör jag få iallafall. Håller knogarna.

Nu kan vi bränna ner storgatan 7a

Jag har inte en pinal kvar i lägenheten, den i 7a. Nu står allting i 7b vilket är himla irriterande. Tycker Jimma. Jag är van så jag stör mig inte.

Nu ska jag försöka övertyga karln om att hamburgare är en ypperlig ide såhär på tisdagskvällen. Min åsikt är att det alltid passar med skräpmat och jag lever därefter. Kort, men lyckligt liv är mitt mål. Skulle kunna tänka mig ett långt och lyckligt, men det är nog svårare att uppnå.

Här sätter vi punkt  .

Sista flyttgrejerna

Var precis uppe och checkade av vad som måste göras. Som tur är så fanns det en lapp som beskrev, jag är ju hjärndöd så det behövdes väl. Blir till att köra runt med lite grejer så fort bilen anländer, karln får skruva ner lampa för den rår inte jag på. Tråkigt nog så såg jag att mitt presentkort på 1500 spänn försvunnit i flytten. Kul sa grisen. Dessutom står det stol, väska och någon glasgrej kvar som inte är mina.

Irritationen flödar och det är skönt att det snart är klart.

Ny presentationsbild, himla tjusig om jag får säga det själv

Jag gjorde en miss igår.

En tia för mycket i solariet och nu lever jag med en söt kräftröd nyans på alla smärtsamma ställen som man kan tänka sig. Jag var helt övertygad om att jag skulle klara mig, men icke.  

HM paketet som kom igår var en besvikelse, jackan som var anledningen till varför jag beställde överhuvudtaget såg förjävlig ut. Alldeles för stor, i helt fel material och mysko färg. Ska skickas tillbaka med andra ord.

Den här dagen började precis lika bra. Fick ladda i närmare en timme innan jag orkade dra på mig ett par tights, nu när jag väl har gjort det så inser jag att de är nog de trasigaste och mest uppmaskade jag någonsin har ägt. Av med skiten igen och börja om med ett nytt par alltså.

Resten av dagen ska jag försöka hinna med thai-buffe, rensa lägenheten och en sväng till gymmet. Är jag riktigt duktig så ringer jag till Ica och beställer ett nytt kort också. Det vore på sin plats.


Undvik att läsa detta om möjligt.

Tillslut tog jag tag i min måndag. Diskade upp så mycket som möjligt, slängde sopor, bytte tvättid, solade och snart är det dags för mat. Man får vara nöjd för det lilla, inom några timmar ska jag släpa mig till jobbet och jag håller tummarna för en dag med enbart kassatid. Man kan vara så skönt hjärndöd då och det passar mig utmärkt.

För övrigt så luktar jag ganska illa, men jag vet inte om jag orkar göra något åt det. Jobbskjortorna luktar satan iallafall. Bör försöka tvätta även dem på torsdag när dagen med stort T infaller. (torsdag, tvätt, tråkig, tovig, taktlös, tissel, tandkräm... Ja ni förstår)


Åh så fyndig jag är ibland. Stoltheten kväver mig.  


Man får använda det man har.

image376

Skolgången

Eftersom jag inte längre har någon kontroll på vilka gymnasiekurser jag behöver och hur mycket jag har kvar så är det dags att boka möte med studievägledare. För att ha koll på det sedan så vill jag helst läsa rubbet på plats. Distanskurser är fruktansvärt effektivt, men jag är en fruktansvärd människa så det går inte riktigt ihop. Får se vart detta slutar.

Kan inte påstå att jag känner mig överdrivet stressad, jag har för länge sedan gett upp om att saker ska fungera smidigt eller ens ge något. Men nu vill jag göra klart skiten så det är väl bara att ta tag i det.

Vad gör man med en måndagmorgon?

Jag är uppe och har varit det en stund, men jag har inte fått mycket vettigt gjort. FInns en hel del grejer som jag bör och måste göra, men jag är lite inne på att strunta i dem och ta det imorgon när jag är ledig, Om jag får vara ledig. Det vet man aldrig.

Nu ska jag iallafall göra mitt yttersta för att vakna till. Med andra ord koka kaffe och svida om. Trots att morgonrocken är världens bästa plagg så är det föga smickrande och inte helt accepterat ute på gatorna.

Och där tog tristessen över.

Vad ska jag göra nu då?

Hur man vet att det blev en redig kväll igår.

Jag vaknar upp vid nio och kan inte somna om. Skulle aldrig hända annars.

Håret står åt alla håll och mascaran är utsmetad i halva ansiktet. Känns det som iallafall.

Det första jag tänker på när jag vaknar är "hur fan kan man döpa en ruggigt äcklig drink till bulle?"

Vart man än vrider huvudet så kan man vara säker på att någon har gömt undan ett glas/ en flaska/ ett paket cigg.


Hur som haver, jag var riktigt på styva linan igår och det var lika bra det. Man ska hålla vad man lovar. Jag hade roligt iallafall, men såhär i efterhand tycker jag lite synd om alla stackare som var tvugna att försöka få kontakt med mig. Nu ska jag duscha och slänga i en hårinpackning.

Tekniskt sett ett geni.

Jag somnade igår natt utan minsta kvällsnöje. Tv´n la nämligen av och började spela tecnho för fulla muggar och internet slutade helt att samarbeta. Min och Thess middag (smörgåstårta för er som undrar) blev alltså förlagd till hennes residens eftersom jag ville se handbollen. 

Efter att ha tagit två stjärnor och slösat bort mina resterande 26 Marioliv på en enda bana så tröttnade jag och beslöt mig för att ge tekniken en chans.

För att göra en lång historia kort.
Det finns en knapp på tvdosan som heter TV/Radio.
Internet fungerar om man ser till att koppla upp sig mot rätt nätverk och inte krångla till det.

Slut.

Jag ser inte skillnad på Mando Diao och The Hives.

Karln åkte till sundsvall imorse, träningsvärken är inte nådig, mensvärken känns som blindtarmsinflammation (hetsa inte upp er, det är omöjligt), vaden smärtar efter att jag landat på något mysko sätt under träningen. Sådana saker brukar kunna förstöra vilken dag som helst, men inte denna onsdag. Jag har inte en aning om varför jag är på gott humör och det verkar inte logiskt. Skyller på järnbrist.

Nu ska jag duscha eller ta en snus och vänta med tråkigheten.

Vem stoppar mig?

Jag har suktat efter en beige trenchcoat ett tag nu och hittade en skaplig på HM som jag kände mig tvingad att beställa. Tyvärr så kan jag, som ni förmodligen har insett vid det här laget, inte kontrollera mig själv och mina begär. Det blev dyrt, fasansfullt dyrt. Fast jag betalade direkt så tack vare att det är löning på fredag så är jag inte helt ruinerad. Bara nästan.

Imorgon åker karln till Sundsvall och det är tur att jag jobbar konstant närmaste två dagarna eftersom jag har vant mig vid att ha folk runt mig konstant, är inte riktigt mig själv om jag sitter själv och häckar i lägenheten.

Nu ska det spelas Mario.


Lokalvårdare lär jag aldrig bli.

Jag har helt enkelt inte talang för hushållsarbete. Jag skulle som sagt städa lägenheten eftersom den såg ut som om det var här terroristerna flög in 11e september. Började bra, har plockat bort vaenda pinal, burit ner sopor, diskat, dammsugit och till och med vädrat mattor. Då är det dags att torka golv. Hallen går bra. Badrummet går utmärkt och köket även det finemang. Stora rummet kvar alltså och jag kan bara tänka mig hur dialogen kommer låta när karln kommer hem...

- Oj har du städat, vad duktig du är!
- Ja, jo Jag slutade redan vid tolv och det behövdes ju.
- Jamen det är kanon, Tack!

- NEJ FÖR FAAN SÄTT INTE IGÅNG DATORN!
- va!?
- Den har badat. (Sen springer jag)

Snart är det löning!

Arbetsdagen var avklarad klockan 11.50, mestadels för att jag är ganska effektiv när jag väl sätter fart. Det har jag nu tänk bevisa genom att städa hela lägenheten lagom tills karln kommer hem och kan följa med och handla. Klarar helt enkelt inte av att bära hem matkassar idag men jag är glad ändå. Längesedan jag lyckades dra på mig en träningsvärk av denna kaliber. Gårdagens att göra lista gick inte att klara av rent tidsmässigt så jag tänkte försöka göra en realistisk idag.

Städa lägenheten, 2h
Thess personliga brev, 1h
Mat, 1h
Naturkunskap laboration, resten.

Bör väl fungera? Tror inte thess brev tar en timme men man vet aldrig. Igår lyckades jag få ihop två meningar på det under ungefär samma tid så det visar sig. Nu ska här städas.

Motsatsen till ett helstekt jag.

Jag har altid varit irriterad för att jag inte lyckats få någon ordentlig träningsvärk på gymmet, men idag känner jag att det inte fanns något att klaga på förut. Jag är så mör i kroppen och den värker på så många ställen samtidigt att jag knappt kom upp ur sängen. 

Topp fem träningsvärk
1. Bröstmusklerna
2. Triceps
3. Svanken
4. Baksida lår
5. Magen, uppe och sida.

Det absolut roligaste är att det brukar vara värre dag 2. 

Sedvanlig lista och sympati

Klockan är ingenting och jag hade kunnat ligga och sova sött fortfarande, men det känns som om dagens att göra lista är lite för lång för att ignorera. Dessutom har alla människor med vanliga jobb börjat nu så jag sympatilider också gnällde om mina jobbtider senast igår fast det är oförskämt när dagens är 9-14. Slöare än så blir det inte.

Saker som bör göras idag i listform följer.
Jobba 9-14
Träna 20-22

Diska

Plocka kläder

Slänga sopor

Dammsuga

Damma

Torka golv

Köpa mat

Byta tvättid

Plocka ögonbryn

Se över Thess cv

Sola

Gymmet

Laga mat

Äta mat

Fet stil är sånt som jag gör nu/ska göra innan jag hamnar framför burken nästa gång. Därför är jag förmodligen onåbar.

Innerst inne så trodde jag inte på att jag skulle släpa mig till gymmet, men det gjorde jag faktiskt och jag känner mig svag. Fick vackert sänka vikterna på de flesta maskinerna, men jag var iallafall där och jag lär ha träningsvärk imorgon. Middagen är ett roligare kapitel, grillspett blir det idag. Trots att jag har en elgrill så har vi inte grillat någongång sen i somras. Ren idioti. Gott ska det iallafall. Sen är det träning och diverse, nu ska jag se över Thessens cv. Vad nu jag kan göra för nytta.

Hemma från träningen. Ska väl duscha och sedan lägga mig och se fram emot en fröjdefull träningsvärk. Lämnar städgörat till morgondagen.


Congrats P

11176-375

20-årsdagen kryper närmare med säkra steg och den första presenten fick jag av mor och far. En bärbar som jag sitter och kämpar med. Under de två timmar som jag har suttit nu har jag klarat av att installera msn och ta denna gräsliga bild. Men jag är lite nöjd trotsallt, mitt tekniskasnille har inte alltid kunnat åstakomma något i stil med detta.

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma sött om morgondagen. Mycket skojigt på schemat, lär bli några rader om det då.

Lördag var en alldeles lagom dag.

Började med att ta en tur in till Eskilstuna för att inhandla en ny sticka, mjuk som satan så nu kommer jag spela som gud himself. Köpte även en t-shirt och en cardigan innan det bar av till sporthallen för att koll apå Eskilstunaderbyt i vår serie, Torshälla körde över Mesta. Tyvärr. En skrällseger för Mesta hade varit på sin plats. Efter det så bar det hemåt och till Hammarvallen för herrarnas match, en match som hade kunnat bli riktigt spännande om de inte tappat andra perioden totalt.
Kvällen tillbringades hos Carita och Johan tillsammans med Karln, Lina och ovannämnda. Kortspel och handboll i en salig blandning. Tröck i oss lite fruktsallad också. Icke att förglömma.

Idag är det matchdag. Måste-match mot Trosa och jag känner mig mer taggad än vanligt.


Fredag va? Snabbt går det också.

Det är någon form av ruggigt väder ute och jag fasar för att behöva ta ett kliv utanför min varma boning. Som förvisso inte är så varm, men man har iallafall möjlighet att klä sig efter temperaturen utan att det letar sig in kalla regndroppar i varenda liten springa man har missat.

Idag börjar jag jobba 15.00 och får gå hem klockan 20.45, en väldigt konstig tid men den är iallafall lagom lång.

Frågan är om jag ska spela lite Mario nu innan Albin har tagit fler stjärnor än mig. Trivs inte riktigt med spelet om det inte är jag som har kommit längst.

God morgon och äcklig kyla

Jag skrev ett långt och förklarande inlägg angående gårdagens irritation nyss, men det blev osammanhängande, bittert och inte minst så skulle det reta upp åtminstone 20pers som man umgås med varenda innebandyträning och det känns smått onödigt. 

Jag har otroligt svårt att få ner något vettigt när jag är irriterad, allt vill ut på samma gång och blir en redig oreda. 

För att bryta den negativa trenden här i bloggen kan jag stolt berätta att jag numer är ägare av ungefär 5par rosa fotbollsstrumpor. Första gången någonsin jag har lyckats missfärga något trots att jag inte sorterar tvätten det minsta. Den nya röda morgonrocken som jag fick i julklapp blev det plagg som övervann min talang för tråktvätt. Av någon anledning så känner jag mig mer nöjd än irriterad över att äntligen ha lyckats göra något fatalt misstag, min käre mor har tjatat i över 7år om att mitt sätt att tvätta är fel och nu fick hon rätt. Det unnar jag henne efter att energi hon lagt ner på att försöka lära mig att få kläderna rena på ett respektabelt sätt och inte minst för de åtskilliga gånger vi har haft hur-man-stryker-en-skjorta-kurser hemma.


Förvarning på taket.

Eftersom jag har lovat mig själv att inte skriva några inlägg när jag är upprörd så tänker jag låta bli det nu.

Men nu vet ni iallafall vilken sinnesstämning jag befinner mig i, ifall ni hade tänkt ringa eller så.

Question mark

Var har sladden tagit vägen?

Jag blir nipprig på mig själv.

Livrädd

Jag skrämmer mig själv idag. Klockan är inte ens nio än och jag har hunnit tvätta fyra maskiner tvätt ,de sista två är så gott som klara. Jag har även duschat och svidat om, diskat, kokat sex koppar galet äckligt kaffe och farit runt i hela lägenheten och letat efter sladden till min digitalkamera. Den har fortfarande inte dykt upp så jag lär få fortsätta letandet.

Nu ska jag ägna en stund åt mina studier i väntan på att Matilda ska dyka upp och dricka the med mig, jag vägrar att bjuda på kaffet. Hon har nog oturen att komma precis när jag ska ner till tvätten igen, stackarn.

Lite gnäll såhär på måndagskvällen.

Jag skulle vilja ge Pernilla en hård tackling för att hon lurat in mig i traderadjungeln. Hittils ligger jag på -500 kronor och jag hoppas innerligt att jag inte vinner några av de auktioner jag budat på eftersom jag redan ångrat mig. Det finns ingen hejd på mig.

Min klubba har sett sina bästa dagar och eftersom vår käre tränare tycker att de nya spelarna är värda nya klubbor, medans vi gamla rävar som ställer upp år efter år bara ska le och se glada ut utan att bry oss så blir det en tur till Mickan i Katrineholm på onsdag. Kan förövrigt påpeka att han samtidigt kräver att man ska spela kvar på samma gamla utnötta position där man bara skämmer ut sig också. Jag är trött. Psykiskt trött.

Imorgon är jag tydligen inte ledig, även om jag själv trodde det. 07.45-18.30 är fruktansvärt mysig om man jämför med min fruktsallad/skitsnack dag med Pernilla som var inplanerad från början. Dessutom ska jag stå i posten. Det är jag sämst på. Tack världen.

Nu ska jag sova innan jag gräver ner mig själv fullständigt. Imorgon kan ni köpa Ica's egna gum, välj själv om ni vill läsa namnet på förpackningen som tugggummi eller tugg gummi. Jag vet inte vilket som gör mig mest upprörd.

Pyssel och knåp.

Idag har vi haft en supereffektiv dag här i stugan. Inte nog med att jag började dagen med att diska (förvisso efter två timmar Mario), efter det kom pappa med kärran och vi baxade ut alla möbler ur gamla lägenheten. Vi och vi. Det var snarare så att pappa och Jimmy slet som djur, under tiden som jag packade ner mina resterande saker i banankartonger. När detta var klart bar de över alla lådor till mig och karln, och så åkte de hemåt familjen för att bära upp de större grejerna där. Jag stannade i lägenheten och roade mig med att försöka placera ut böcker, kläder och diverse på bra platser. 28 kvadrat och alla mina pinaler, det går helt enkelt inte ihop.

Tre papperskassar med kläder till någon mystisk insamling, två lådor kläder till förrådet och en låda hem till mamma och pappa. Trots det får jag inte plats med det jag vägrar slänga. Jag bodde hemma tre år för länge och hann lägga ungefär 36 månadslöner på kläder, har fortfarande inte vant mig vid att inte ha en gaderob som går att gå in i. Byrålådor är det värsta som finns.

Vi har även pantat burkar, slängt skräp och åkt runt med pinaler.

Alla mina tavlor har slängst upp på en och samma vägg och även om somliga säkert tycker det ser hemskt ut så kan jag inte låta bli att älska den väggen. Bäst är att Partybridge-drinkarna har fått sin plats.

God Morgon

Vaknade upp med fruktansvärd värk i axlar och ryggslut. Det kommer bli en höjdare att jobba idag. Tackar Thess för tigerbalsamplåstren som hon vänligt nog släpade med sig hem enda från Hong Kong.


Vad det blir ikväll får vi se, det lät lite som om det är tv-spel på tapeten idag också. Men det vet man aldrig.


Gårdagen var kanon. Jobbtiden förvandlades till hektisk, vi spelade helt okej under matchen och tv-spelandet var skoj. Trött som en lärka blev man.


Nu ska jag göra något annat för spacetangenten har ballat ur och gnisslar mer än någonsin.


Hamnade i kort dvala. Ursäkta.

Igår jobbade jag en utomordentlig tid 10-16 och idag är det ännu bättre 11-17 ska jag befinna mig på bygget endast för att täcka upp en kassatid mellan 12.30-16. Innebär en himla massa plockande förmodligen och det är rätt skönt.

Ikväll är det match och tv-spelskväll som står på tapeten. Först tar vi emot Telge hemma och det känns sådär med tanke på att träningsnärvaron har varit rätt skakig efter jul. Men vi får se var det slutar. Sedan blir det Mario med Karln, Elin och David. Förhoppningsvis väldigt trevligt.

Morgondagen är en helveteslördag 11-21.15 jobbar jag, men det blir bra med pengar.

Nu ska jag se om vi har någon vettig frukost hemma.

Släkt med Jamie O.

Maten idag blev en succé om jag får säga det själv och det får jag såklart. Inte nog med att vi fick mat magen och varsin matlåda, det var dessutom gott. Hopkok av salami, creme fraiche tomat & basilika, lök och lite till. Dessutom var jag husmorn själv och drog ihop en sallad också, resterna av den blir till matlåda imorgon. Räcker att köpa till lite soyabitar från deli och eventuellt en dressing så är det rena kalasmåltiden. Karln fick ta proteinerna och kolhydraterna, han behöver det. Dessutom får min mage komma igång succesivt, det är det ända rätta.

Mario Galaxy damp ner i brevlådan idag och sedan dess har jag spelat konstant. Nu har jag lämnat över till karln och hans Zelda. Funderar på om jag ska ta en välbehövlig dusch, packa morgondagens träningsväska eller krypa ihop med en mugg the och en bra bok. Förmodligen hinner jag med alltihop om jag bara sliter mig från datorn så det är väl bäst att göra det.

Skriv din rubrik här.

Hårklippningen gick kanon. Så ni vet menar jag. Resultatet är jag ganska säker på att jag är nöjd med, men han fixade det och vek toppar åt alla möjliga håll och när jag kom hem så somnade jag så helt hundra kan man inte vara.

Imorgon är det dags för ett helvetespass på jobbet och en tvåtimmars träning på kvällen. Jag känner mig lite skeptisk, får se hur det går. Känner mig rätt okej idag iallafall, men det skulle kunna vara för att jag gick upp för ungefär fyra minuter sedan. Egentligen var jag rätt pigg när klockan ringde vid åtta imorse, men jag drömde att det var soligt och varmt så jag valde att somna om och drömma vidare i tre timmar. Det spårade ur.

Alla människor åker till Australien, Thailand och USA nu, det går inte att hålla ordning på vem som har varit var. Så ni vet.

Nu ska jag leta reda på något smaskigt recept som jag ska laga till idag. Egentligen är jag bara sugen på en vanlig sallad, men det kommer man inte långt på i matlådan. Inte karln iallafall.

Hur ska det gå?

Börjar bli lite nervös inför klippningen nu. Jag hoppas att magen håller sig i skinnet, det vore fruktansvärt pinsamt att behöva lubba iväg och kräkas mitt i. Bara jag får sitta rätt upp och ner utan att röra för mycket på mig så ska det nog vara lugnt. Usch.

Några barn var inne med min avi som postgubben hade tappat på gatan. Länge leve barnen och spark på smalbenet för postgubben. Ikväll ska spelas tv-spel för glatta livet!

Saker som stör mig just nu

Att mina lakan är beigea om man jämför med de nya påslakanen, ser fruktansvärt ut.

Att min mage vägrar att ge upp och bli som vanligt.

Spelbutiken.se, även om jag har fått tillbaka mina pengar för mario galaxy. Hade jag vetat detta hade jag lika gärna kunnat beställa någonannanstans ifrån direkt och suttit och spelat nu.

Vrålhungrig, men vet inte hur kroppen reagerar på mat och jag vägrar att flytta klipptiden.

Att jag missade årets första helg.

Spacetangenten gnisslar mystiskt.

HM-paketet som jag beställt håller på att packas nu och det är för sent att ånga sig. Crap.

Måste allting utvecklas och göras modernt!?

Av någon anledning så fastnade jag vid svt24 efter hockeyn och detta gör mig livrädd. När expertkommentatorn säger "de dansar så bra" och "det här är otroligt bra" så är jag helt plötsligt otroligt stolt över att vara oförmögen till allt vad rörelser till musik kallas. Otroligt stolt.

Snälla människor, Ni ser ut som psykpatienter som rymt från sin anstalt och nu jagar flugor. Kör klassiskt!

Lite upprördhet.

Hålla god min på Bodaborg kunde jag glömma efter en hel natt på toalettens golv. Jag vill inte gå in på närmare detaljer, det ska jag skona er ifrån. Idag har jag varit uppe en halv miljon gånger av mindre roliga anledningar.
Börjar känna mig lite piggare nu och har lyckats äta en halv skål dofilus och några bitar lakrits, känns fint. På måndag ska jag klippa håret så då får jag minsann vara pigg.

Fick leveransbesked angående vår spelbeställning idag. Jag har gått och väntat på mitt Mario Galaxy, som ett litet barn, i snart två veckor och då har de mage att helt enkelt bara plocka bort spelet från ordern som om den aldrig har funnits. Förbannade idioter, jag tänker vara den ragata jag kan vara ända tills jag får spelet eller tills de gör mig nöjd på annat vis. De bråkar med fel magsjuk bitch! Undertecknad har dessutom redan betalat för skiten eftersom "det är det absolut smidigaste". Jag som älskar betalningsavier.

Nu ska jag återgå till skön musikalhysteri på tv och efter det ska jag surfa runt bland mina och P's favoritbutiker i England och bli riktigt sugen så jag har något att längta till kommande 13 veckor. Om jag orkar.

Har du mage?

Fick vackert lov att sjukanmäla mig och krypa till kojs igen straxt efter det förra inlägget. Magen krampar efter att jag har ätit något och likaså när jag ligger på fel sida av den, mitt halvhypokondriska sinne vill inte spekulera. Är nu uppe ordentligt för första gången idag.

Eftersom jag har sovit hela dagen så är jag hur pigg som helst och om jag bara försöker att inte äta något så bör jag kunna hålla god min under Bodaborg vistelsen imorgon. Träl att inte kunna vara såpass övertaggad som jag alltid blir inför sånt annars.

I wanna be a professional monster killer.

Överjävlig natt, har mått galet illa. Fick väl i mig något som jag inte tål igår, börjar bli dags att göra ett ordentligt allergitest kanske.

På måndag ska jag klippa och färga håret hos frisör, det var ruggigt längesedan. Känner att en jämn klippning och en jämn hårfärg är på tiden och jag kan inte tvinga Josefina hela livet, har dessutom inte tid att åka till Eskilstuna.

Hoppas spelen till wii kommer idag!

Imorgon är det Bodaborg som gäller.

Den yngsta, med platt hår, vann.

Jag är ungefär lika engagerad i mitt skolarbete som en bäver bland kaktusar. Jag har ingen ro att sätta mig ner och göra skiten, det spelar ingen roll att jag vet att jag måste, när jag vet att jag egentligen inte behöver. Kan låta konstigt, men jag är överjävligt dålig på att göra saker bara för att jag måste, det måste ge något. Även om något är tråkigt så kan jag tvinga mig igenom det om jag lär mig något eller känner att jag kommer ha användning för det senare. Naturkunskapen som ligger och drar, är en meningslös kurs för mig. Jag kan den och jag kan inte förmå mig att sätta mig ner och beskriva periodiska systemet för trehundrade gången. Faktum är att jag vid det här laget är såpass säker på den delen att jag utan problem skulle kunna rabbla åtminstone trettio grundämnen, med kemiskbeteckning och atomnummer. Meningslösa fakta har alltid fastnat i min skalle och det där lär jag aldrig ha användning för i hela mitt liv.
Vi ska inte ens bemöda oss med att gå in på energiformer och elförbrukning.

Jag ger skiten tjugo, är det inte klart då så går jag och sover.

Vem av tjockisarna ska få klänningen?

Kom för en stund sen hem från en träning där tränaren inte ens brydde sig om att dyka upp och spelarna slutade att bry sig, kan inte påstå att jag var bättre själv. En del saker gör en fruktansvärt omotiverad, man kan väl åtminstone höra av sig i förväg så vi andra hinner slänga ihop något av värde? Att gå ner på en fullständigt oseriös träning under de lediga timmarna man har från jobbet känns sådär.
Tur att jag inte bryr mig längre.

Nu ska jag slänga mig i duschen och efter det ska jag vacker författa ihop lite skolskit så jag kan påbörja engelskan. Jag har alltid velat vara bra på engelska och jag är rätt bra i vissa moment, läser tex hellre engelska böcker än svenska. Däremot så är jag överjävligt dålig på att få en vettig mening ur mig, men det är bara att köra på. Under V14 lär jag i vilket fall som helst vara tvungen eftersom P och jag tar vår tur till London då.

Imorgon jobbar jag för första gången iår och innan det ska jag hinna till gymmet och även flytta en del saker från gamla lägenheten. Snart klar med den biten iallafall.

Hippedi.

Gott Nytt slut.

En bakispizza, eller i det här fallet en bakis kycklingrulle, gör susen under årets första dag. Vad jag ska roa mig med resten av dagen vet jag inte riktigt. Funderar på att göra räkmackor till kvällen eller kanske bara kapa en fin cantaloupe och äta direkt ur. Sugen som tusan.

Gårdagen var kul, men med lite luckor. Var tog alla vägen?
Middagen var iallafall en höjdare, maten var god och människorna trevliga.

2007 i ord

Saxat från bloggåret som gått. I vilka sammanhang får ni själva gissa.

Hund eller katt?
Hahaha. Jag hatar katter. De är hemska, falska, opålitliga och dessutom fula. Struntar fullkomligt i om ni tror att det ska gå att "bota" mig från detta, det är som att försöka tänja ut en människa som föddes kort. Ge upp, jag hatar pälsbollarna och vill inte ha något med dem att göra.


Kom i sista stund på att det är jag som bör hitta till hallen. Hedebyhallen, misstänker att det är Vagnhärad och där har jag varit ute och vinglat på inlines för en atans massa år sedan. Pice of kaka.
Undra om det ens finns någon hall i själva Trosa


Min banantröja stryper mig. Fan ta banantröjan.


Gav jag bort spriten igår?
Haha way to go hoe.


16 minuter tills tåget går  och jag har inte bytt om, när ska jag lära mig att vara som folk?


En tio minuter lång telefonkavalkad väckte mig. Salig blandning av hemtelefon, snooze-signal, mobiltelefon och som pricken över i; hunden. Han ylar nämligen när mobiltelefoner ringer. Det tog iallafall en liten stund innan jag erkände mig besegrad.


Om någon magisk människa tycker minsta synd om mig så vore det en god gärning att trolla bort vår överhurtiga spinning-tränare. Att köra en timme cykel för att sedan gå in i hall känns som en pinne i ögat. Avskyr träning utan boll.  


Vårat företag Partybridge, som ägnar större delen av sina möten åt öl och Djungel George filmen, vann idag pris för bästa innovation. Nytänkande på hög nivå med andra ord.


Mår som en piraya på grönbete idag, inte helt underbart med andra ord.


Jag har länge klagat på att S-tangenten på tangentbordet är skum och att det ofta är därför jag missar s i vissa ord. Nu börjar jag tro att det bara är inbillning, det är nog helt enkelt så att mitt vänster ringfinger bara är slappt. Kom på mig själv att bara lå lite lätt med det i luften förut när jag skulle sätta ett stort tjusigt S i början av en mening.


Valborg iår firades i lägenheten, vi började med en trerätters middag, fortsatte med strawberry margaritas och avslutade med en hederlig fylla.


"I wanna be a proffesional monsterkiller" - Från tv-serien Angel, Tv6


Jag klarade det och får numer blåsa runt i bil på eget bevåg


Hel, ren, hemskt mätt och med en svidande panna så har jag redan lyckats tagga om inför Peace & Love


Vårat internet fungerar ungefär varannan dag just nu. Jag är lika glad som en gråsugga.


Piratkänslan infann sig lite i efterhand och idag känns det som om jag är ute på nåt av de sju haven.


Om ni under dagen försökt fått tag på mig så kan jag vackert erkänna att jag någongång igår tappade bort min mobiltelefon. Har goda förhoppningar om att den ska dyka upp dock, gör den inte det så befinner jag mig just nu i ekonomisk kris.


Jag får krupp på mig själv. Jag kan hålla reda på alla seriematcher vi spelar under en hel säsong, komma ihåg motståndarnas spelstil, värvningar, hallar, speciella frisyrer osv... men jag missar ALLTID tandläkartider.


Jag vill bara påpeka att jag struntar fullständigt i hur Darwins lära påverkade kristna människor för en himla lång tid sen...


Jag fick just
"Jag visste att du var och hämtade kameran"
till
"Jag visste att du var ute och rännde efter karlar"


hits