Följ med mig för all del!

Nu är det sista måttet rågat, fläsket är stekt och gubben har sånär trillat av pinnen!

Framöver så får ni läsa om mina tilltag, kika på mitt gnäll och förundras av min lathet på metrobloggen.se.
 
http://metrobloggen.se/whoppe

Följ med mig gott folk!

Mindre god morgon

Kunde inte somna om när karln gick upp så jag såg ingen anledning till varför jag skulle ligga kvar och bara dra mig. Öste mig upp och kom fram till att jag hade såpass gott om tid på mig att jag kunde ge strykjärnet och något par av mina obeskrivligt sköna långbyxor chansen att komma ut i friska luften. Nu i efterhand, ett brännsår rikare och inget par skrynkelfria byxor till hands, så kan jag helt öppenhjärtat erkänna; Det spelar absolut ingen roll hur många timmar mamma lägger på att lära mig stryka, jag kan inte lära mig. Att det ska vara så förbannat svårt att utplåna skrynklor. Jag får helt enkelt börja vänja mig vid jeans till hösten.


Det var då fan vad brännsåret svider. Vad göra?

Hörlurar, fotboll och solsken.

Anledningen till att det uppdateras lite dåligt här är för att blogg.se, eller publishme.se som de så vackert flyttat mig till, strular konstant.

Snart ska jag ta mig iväg till stugan, det blir en heldag på bryggan med en bra bok och lite halvtaskig musik i lurarna (mestadels för att lurarna kämpar mellan liv och död efter några smärtsamma misshandelsomgångar i min väska)

Spelade fottbollsmatch i hettan igår, det gick bra men jag känner mig fortfarande totalt uttorkad. Vrickade till foten lite och blev snyggt stämplad på låret så jag känner mig inte fullkomligt hel som männsika, blå och dan.

Nu ska jag åka och handla matsäck och studera exakt hur mycket moln det är på himlen. Kanske bara blir altanen hos familjen.

När tid finns tar man den

Det har varit strålande solsken hur länge som helst och idag var första dagen som jag hade tid att lägga mig ner och steka lite. Därav ligger jag ett halvt ljusår efter alla andra i solbränna och det tänkte jag vackert ändra på. Eftersom vare sig mitt psyke eller karlns jobbtider tillåter alltför långa stunder vid sjön så hade jag tre timmar på mig att komma ikapp, då tar man till barnoljan.
As always är jag nu kräfta och det svider något fruktansvärt.

Alb kom hem idag och det innebär alltid att det händer något. Grill, tv-spel och Plump blev kvällens nöjen. Jag är nöjd. Desvärre inte trött så vi får se hur lätt det blir att ta sig upp imorgon.

Ska fortätta att plöja 102 minuter som skildrar det som hände innanför WTC väggar när planen störtade in. Har lite svårt att inse att den är verklighetsbaserad, känns mer som en rörig påhittad historia av Anton Brew.

Rev förövrigt upp fingret på ett rivjärn förut, det kom inget blod och det gjorde inte ont, men det såg äckligt ut.

Missade Thess första dag på Ica också, skulle premiärhandla av henne var tanken, men jag fattade fel på hennes arbetstid så jag var där försent. Dumt. Hon ska få plocka min lunchsallad imorgon tror jag. Om jag inte äter matlåda.

Rörigt inlägg?

Snart är det Fest i Flen, det har jag aldrig upplevt i onyktert tillstånd. Brukar befinna mig på en lerig åker i Småland den helgen varje år. Men det får det vara nog med nu. E-type ska vara grejen sägs det.

Midsommar blev inte alls som tanken lekte eftersom Albin svek och åker, men Ponk2 räddade läget och vi kommer befinna oss ute i vischan. Det har fungerat förut.

Peace and love veckan ser ut att börja med en snabbtripp till Tyskland. Förra gången var superb, får se hur det slutar denna gång.

Tack och godnatt!

Konsten i att unna sig vardagslyx, eller det motsatta

Efter jobbet åkte jag och Therese direkt till Valla för en fotbollsträning som sög tag i mina ben och gjorde dem till spaghetti. Sedan tog jag en tur till mamma och pappa för att snacka lite strunt och äta några mackor innan dagens höjdpunkt skulle infinna sig. Jag har sett fram emot ett långt och skönt bad hela dagen. Snubblade över en badbomb hemma och tänkte lyxa till det lite extra. Sagt och gjort.

Nu ungefär 20 minuter senare har jag sköljt ur vattnet, skrubbat både mig och badkaret, det kliar överallt och hela kroppen är glittrig. Hur kommer någon på iden att fylla en badbomb med glitter som kliar? Var är det mysiga i det?


Nu börjar det arta sig. Armarna fylls sakta av utslag och jag får nog offra en tablett dagen till ära.

Skiten luktade gott iallafall.

Längesedan jag skrev av mig.

Efterson jag inte uppdaterat på ungefär ett halvår så undrar ni säkert vad som har hänt i vardagen. Årets studentfest har avklarats, precis som vanligt var för- och efterfesten roligare. Hann med och gratulera så gott som hela min gamla klass som pinat sig igenom tre år. Det var bra gjort av dem, hade jag aldrig fixat. Även kusinen har avklarat tre år och kastar sig ut i livet, antagligen direkt till skolbänken igen, ambitiös och flitig jävel, lär bli något stort. Där snor jag lite cred dock eftersom hon utan mig förmodligen lärt sig läsa bra mycket senare.

Bakfyllesöndagen existerade knappt, jag roade mig med en fotbollsmatch i hettan. Det var riktigt roligt, trots att jag envisas med att ta innebandylöpningar och undvika att nicka. Det sistnämnda gör jag inte för att jag är speciellt dålig på att använda utsidan av skallen, utan snarare för att det någonstans långt inne sitter någon halvdålig domare från Sörmlands innebandyförbund och ger mig en utvising om jag så får bollfan i bakhuvudet. Får väl skylla mig själv kan jag tänka, spelade ingen vacker innebandy som ung.

Idag har jag bakat en halv miljon bullar eftersom laget ska sälja på torsdag, dessutom har jag betalat bingolotter och föreningslotter. Om någon vänlig själ kan inse att det vore mer humant att låta folk (mig) betala in alltihop i en klumpsumma så vore jag världens lyckligaste. Sälja bullar? Det har jag nog inte gjort på 8-10år.

Lutar åt både Barcelona och London framöver, men först ska vi avverka en helg i Borlänge. Alla som gjort det, vid rätt tid på året, vet att det slår allt. Campingstolar behöver inhandlas, Påminn mig någon.

Nu får det nog vara slut för idag, behöver försöka få mig några timmars sömn. Imorgon är det en halvlång dag då jag ska roa mig med konfektyrhyllorna och posten. Jag hatar posten, men det kan vi ta en annan gång.

hits