Konsten i att gömma sig på platser utan gömställen.

Elin instruerar glatt, dessa ställen fungerar i de flesta rum, det gäller bara att använda fantasin.

12
Kryp ihop till en liten boll i ett hörn och var väldigt noga med att ställa saker runt om dig.
Ovanpå är inte speciellt viktigt, ingen räknar med att en rygg ska sticka upp ur ett hörn och kommer därför räkna med att det är ett rundat soffbord eller en stor kudde.


10
Det mest klassiska - Under sängen. Med åren blir detta ställe mer och mer komplicerat att placera sig på, detta för att sängarna tenderar till att bli lägre och lägre. Med Elins enkla knep så är inte det något problem. Använd en filt och täck över de delar av dig som sticket ut. Nackdelen är att folk kan ta dig för en matta och du riskerar att bli smått mörbultad.

9
Kryp in under bord och platser där det vanligtvis står stolar. Med mycket detaljer ovanpå möbeln och gärna i närheten av mjuka föremål så smälter du in som glassen i munnen. Här får man akta sig för att sitta för länge, risken för nackspärr är överhängande.


8
Ställ dig på en balkong eller altan. Finns det ingen sådan så går det lika bra att kura ihop sig på fönsterbrädan. Är det mörkt ute så kan du utan problem stå och kika in på dem du gömmer dig för.
Det är ändå ingen som kollar ut när det är äckligt väder ute.

7
Detta är ett enkelt ställe. Rulla helt enkelt in dig i gardinen, håll dig för skratt och stå extremt stilla. Alla kommer att tro att fru Gardin har gått upp i vikt, inte att det står någon inrullad i den. Här gör dock Elin en liten miss. Man ska akta sig för att ha starkt färgade strumpor när man genomför denna. Inget ser konstigare ut än ett par klarblå, eller klargula, fotbollsstrumpor som står upprätt.


5
Sista förslaget på gömställe kan räknas som överkurs och bli inte besviken om denna del misslyckas.
Elin fick träna åtskilliga år för att klara av den här bragden.
Det går ut på att man ställer sig på ett så uppenbart ställe som möjligt och hänger en filt över huvudet. Positioneringen är det kluriga, det gäller att ha öga för var den mest uppenbara platsen i rummet är. Missar man med bara några centimeter så är man ögonblickligen avslöjad. Prickar du rätt så är det såpass uppenbart att folk inte ens reflekterar över att du finns.



Kommentarer:
Postat av: Sanna

Mycket finurligt! Skrattade så jag nästan ramlade av stolen! //Sanna (Trollhättan)

2006-11-16 @ 15:45:16
Postat av: Petra

Haha jajemen Sanna. Jag saknar fortfarande riktigt bra bilder på er med andra ord är det dags att byta snart =)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits