Slå mig inte

Anledningen till bristen på uppdatering är att jag har flyttat. För mig och karln tog det två dagar att flytta lägenheten från Storgatan till Scheelegatan, vårat bredband dröjer dock 2-5 veckor.

Jag är handikappad utan internet.

Hörs och ses då.

Snöyra och blades

Fyra dagar i fjällen är alldeles för kort. Det blev bara skidor en dag sedan fegade jag ur för att benet inte samarbetade riktigt som jag ville.Den andra dagen blev det badhuset och bubbelpool istället. Lika fint det. 
God mat och gott sällskap, riktigt nice. 

Näsan svider. Nu ska jag ägna en stund åt veckoplanering, satsar på matlådor. 

Fiiiiiiiiiiiil

Mitt krampande lår i måndags tacklade jag som träningsvärk. Idag får jag nog böja mig för en överansträngd muskel. Det är jag i ett förbannat nötskal. Deepheat och lite halvvila så räknar jag med att kunna köra som vanligt på måndag igen. Skidåkningen i helgen är tyvärr lite i farozonen, men jag hämtade just två plattor öl hos pappa så det kan nog bli en skön helg ändå. Får dränka mina sorger.

Frågan är om det finns pool. Simma är alltid en bra idé, om man bortser från alla utslag kloret för med sig.

Packa snart, först mer fil.


Easy as a pie

Av någon anleding så har jag fått för mig att det är måndag idag. Stämmer inte. Imorgon åker vi till sälen och jag har ingen riktig koll på vad jag bör ha med mig och vad jag kan lämna hemma. Idéer?

Ska snart släpa mig till jobbet, väntar bara på att medecinerna ska få sjunka in lite. Av någon anledning så känns det alltid jobbigt när man jobbar till 18.30, man får inte gå hem tidigt och man är aldrig inställd på att gå hem efter alla andra. Hoppas P jobbar idag och att det finns sjukt myckt godis att gömma sig bakom.


Saker som jag bör komma ihåg.

Tvätta fotbollsskorna
Ta ut pengar
Betala räkningar
Sätta datum för Elins middag
Hämta ny allergimedecin


Det blir nog bra så. Nu tänker jag gå och köpa något gott. Eller bara hämta en ny dosa snus ur kylskåpet. Svårt att veta hur långt energin sträcker sig.

Sansad midsommar

Midsommar
Kubb med vännerna och lagom vätsketillförsel.
Blir det bättre?
Lag 2

Bland banankartonger och damm

Jag slängde ihop våra tillhörigheter relativt fort om jag får säga det själv, nu tog tyvärr flyttkartongerna slut ovh det kanske var lika bra. Har gått lös på köket senaste timmen och offrat mina senaste tidningar på att slå in glas och packa tallrikar. Lär väl inte ta så lång tid innan jag kommer på att jag lagt ner något viktigt som man behöver varenda dag.

Sågott som klart iallafall. Kläder i sopsäckar och sista köksgrejerna i en låda är vad som står på min att göra lista nästa vecka. Jimbo får sköta det tekniska.

Har växlat in alla mina småpengar. 1600kronor. Då överlever man den här månaden också.


Städa, flytta, krångla.

På torsdag åker vi till fjällen och nästa fredag åker jag till Åland. Jimmy kom igår på att vi börjar få det lite bråttom med flytten eftersom vi knappt kommer att vara hemma framöver. Därav har jag under senaste halvtimmen slängt ihop flyttkartong efter flyttkartong med en otrolig frenesi. Det känns bra, det är till och med roligt.

Snart är det dags för en sväng till tvättstugan också, snarare rätt många svängar. Vi har något sjukt med smutstvätt just nu. Det gör avsevärd skillnad i tvättkorgen nu när jag lagt till tre pass fotboll i veckan.

Senare ikväll ska vi slänga ihop hemmagjorda pizzor inför fjällenresan, innan dess har jag förmodligen/förhoppningsvis fått lite ordning på tillvaron i vår boning. Karln slängde jag ut, han fick åka någonannastans och ägna sig åt skoljobb, sånt här gör jag bäst ensam och på mitt eget sätt.

Fotoalbumet är öppnatP&Lbil
Peace and Love 07
Koskenpäronsoda är fulgroggen som gäller på väg mot Borlänge.
Glada minnen.

Vilka har stjärnstatus nästa år?

Krampar i benen något fruktansvärt och ska jag kunna åka skidor i slutet av veckan så bör jag stå över träningen imorgon. Jag vill inte, men eftersom jag presterar ungefär lika bra som en skadeskjuten utter så finns det inte så mycket annat att göra.

Innebandy var det ja. Jag har så mycket åsikter, jag har så mycket ilska och den här säsongen har faktiskt varit helt åt helvete om man får sammanfatta den redan. Det som har räddat mina vintrar under de senaste åren har förlorat lite av sin glans. Antingen beror det på att jag har försökt säga ifrån och inte bara ställt upp konstant och därmed skapat alla problem själv*. Alternativ till det finns, men vi ska inte älta. Hade inte Thess funnits i laget hade jag nog valt att ligga hemma och dega många av träningarna nu på vårkanten.Förmodligen känner jag nytt sug i höst igen när man har fått koncentrera sig på läderbollen några månader. Gör jag inte det så får det väl va. Värre än så är det inte.

Jag är hursom jäkligt nöjd över att jag sa ifrån F91, jag hade inte haft tid hur mycket jag än hade velat. Dessutom är jag nöjd med att jag kommit igång med fotbollen igen, det kan vara världens bästa sport, tyvärr så kommer astmaattackerna tightare och tightare nu så snart faller träningen igen.

Tre träningar och Åland kvar.

*Men helt seriöst så är jag inte bra som back längre, jag bör inte vara lagkapten och jag har ingen skyldighet att hitta på övningar. Sen har jag ju ett överjävligt humör och där skapas en hel del.


Ibland har man fel.

Ledig var en överdrift, hade skrivit fel tider i kalendern och det innebär att dagen numer förgylls med en jobbtid 11-17. Lagom lång iallafall. Innan det ska jag diska och efter det träna. Så mycket mer vet jag inte om jag hinner med.

Jag har fortfarande inte färgat håret. Börjar närma sig skandal. Inte tjusigt.

Fotbollspremiär och Innebandymatch.

Just nu finner jag bara två ord: Mina ben!

Kan komma utförligare senare. Kanske.
Dusch och sedan bär det av till Thai och slutligen en sväng till Negurn för födelsedagsfika. Sen ska jag sova som ett barn. Är fruktansvärt ledig imorgon och det behövs.


Det fick vara nog.

Upptakt med fotbollen idag, det vill säga en himla massa tävlingar, samarbetsövningar och en god lunch/middag. Trevlig dag faktiskt och med tanke på hur risig jag var imorse så gjorde den vad den skulle också. Känner mig som en frisk människa igen. Ingen feber och ingen huvudvärk. Ska inte bli några problem att spela två matcher imorgon med andra ord. Om man bortser från konditionsproblemet då, men det har jag lärt mig att leva med vid det här laget, känns inte som om det spelar någon roll hur mycket jag tränar och står i det gör ingen skillnad ändå. Och gör det någon skillnad så kommer pollensäsongen och förstör mitt i och allt det roliga försvinner igen. Nog om det. Eftermiddagen och kvällen ser ut att bli fullspäckad och förhoppningsvis riktigt rolig.

Detta sker: Gratta Frida & Linus, innebandy i nyköping (Om grabbarna får för sig att gå vidare), färga håret & jag hoppas att jag hinner in till Tilda och Kvarna en sväng, vill jättegärna träffa C det var så längesedan.

Nu ska jag pyssla ihop lite presenter, det blir varsin klassiker till syskonen. Bild kan komma att dyka upp. Senare såklart.

Kvällsfika och trötthet

Jättetrevlig fika hos Tilda och Kvarna blev kvällsnöjet. Kändes skönt att komma ur lägenheten trots att jag är rätt energilös.

Frågan är när jag egentligen ska få spela min fotbollsmatch. Verkar alltid dyka upp något som hindrar. Trååk

Flyttlasset rullar snart igen.

Idag skrev vi på papper och om två veckor så byter vi ut våra 28kvm mot 83kvm, det känns hejdlöst bra. Jag är redan sugen på att packa ner allting och bara ha det klart. Helgen vi bär, städar, bär lite mer och klagar lite så är jag på Åland och spelar innebandycup. Det känns sådär, även om det är tråkigt att flytta så vill man vara med.

Vi kan förövrigt vara de enda människorna som tackar ja till en lägenhet innan vi vet vad hyran ligger på. Blev dock ungefär vad vi trodde, lite under till och med.

Gaderob ska inhandlas snarast. En riktig jävel.


Sjukt

Träningen var bara att glömma, klarade inte ens av hela jobbdagen. Fruktansvärt obehagligt när det svartnar för ögonen. Pappa var snäll och hämtade bilen på jobbet åt mig, det var inte riktigt läge att köra när jag släpade mig hemåt. Ska försöka få någon att ta ett blodprov åt mig imorgon, misstänker att järnvärdena är i botten igen. Som vanligt när vardagen börjar flyta lite väl smidigt.

Angående vitlökslabben du anonyma läsare så kan jag villigt dela av mig en ungefärlig längd, vilka som växte mest/minst och hur vattnet påverkades. Dessvärre är jag klåpigare än många andra och några exakta siffror på längden har jag inte, men jag trixade mig till ett högt betyg på labben trots det så det går iallafall. Ge mig en emailadress så skickar jag över hela labben.

Hävde i mig en Lemsip för en stund sedan och nu snurrar inte huvudet längre, kallsvettas gör jag dock fortfarande. Planerar att jobba imorgon. Har inte råd med annat.

Onsdag var det ja

Fruktansvärd dag att vakna upp mitt i. R startade min fina dag med att ringa in mig till jobbet så min lediga dag är förbrukad exakt klockan 11. Min hals har satt sig själv i strejk, rumpan värker efter gårdagens fotbollsträning på Valla löparspår, axlarna tjurar efter en omgång med mördarmaskinen på gymmet och huvudvärken är påtaglig.
Jag satsar dock på en snabb återhämtning med Lemsip, mycket vatten och lite värmande salva på musklerna. Gör det susen så är det innebandy ikväll, är skrämmande sugen för ovanlighetens skull. Det är något med att vara på cup utan att spela någon match som triggar igång suget igen.

Var förövrigt och hämtade ut ny allerginässpray häromdagen, kände mig lite som en pensionär när de glatt berättade för mig att jag kommit upp till någon rabattnivå och bara behövde betala 200kronor. Det har börjat på riktigt nu.

Karln kommer hem ikväll redan. Han får vända den här dagen till något positivt.

För att toppa min egen klåpighet...

Bovärden kommer den nionde, det är imorgon. Inte idag.

Ska pina mig själv med en fotbollsträning i slasket, det är precis vad jag är värd.


Kanske ett raketgevär?

Det blev sent igår. Klockan är lite över 08.00. Sömn hade varit fint, men nu är det så att bovärden kommer och besiktar lägenheten idag och tack vare den föga exakta tiden "någongång mellan 08.00 och 15.00"  så ligger jag här och är alldeles för vaken för mitt eget bästa.

hmmm.. jasså!?

En helg i Örebro rikare och några kronor fattigare. Helt okej har det varit ialafall, även om man var mer trött än medel och blev ruggigt sugen på att spela själv.

Imorgon åker karln till Sundsvall och jag är hemma själv till på torsdag. Det innebär förmodligen ínge större ändring i mitt schema förutom att jag måste tvinga folk att umgås med mig när jag har dötid.

Träningar Tis, Ons, Tors och två matcher på Söndag. Svårt att bestämma sig för vilken match som jag ska spela, beror lite på hur mycket folk som blir uttagna mot Onyx. Får vänta och se med andra ord.

Lite jobb stundar också, denna vecka kantas av alla möjliga skittider. Snittar nog på ungefär fyra timmar per dag. Fruktansvärt träligt, men bättre dagar kommer.

Gnällforum

Fotbollsträningen igår gav skön träningsvärk både här och var i kroppen. Idag skulle vi ha spelat match men motståndarna fick inte ihop lag. Ännu en och en halv timmes pina med andra ord. Försäsong ska göra ont. Kände mig tvingad att åka ner och köra lite innebandy efteråt, jag borde ha hoppat över den iden för nu värker min kropp så jag tror att den sprängs snart. Inte i en muskel utan alla. Idiotiskt.

Hört uttrycket "Öga för öga"? dags att mynta "Passning för passning" perhaps.

Imorgon är det jobb som gäller och självfallet karlns födelsedag. Han börjar bli till åren nu må jag säga. Får slänga in en promenad i planeringen så lite av värken släpper.


Trött på strulet.

Skitblogg.se

hits