The tvättdag

07.25
Att släpa sig upp sju en lördagmorgon innebär huvudvärk, men eftersom det var fasligt längesedan vi lyckades utnyttja en tid i tvättstugan så var det bäst att släpa sig upp. Nu ska jag vila lite. Efter nästa vända tänker jag duscha och diska. Kanske sova.

08.49
Sova är inte att tänka på eftersom världen just nu ljuder av ljuvlig musik från främmande land. När man klagar byts det till dancing queen. Det tråkiga är att min högtalaranläggning skulle vinna en fight, men tyvärr så har jag mina misstankar om att bostadsbolaget faktiskt skulle ta gubens parti, för jag har inte mentala problem. Än.
Tror jag ska åka bil till Ica och handla mjöl. Det är lördag och jag tänker inte nöja mig med något annat än nybakta scones och jucie på någon frukt som jag tål. Har misskött mig lite väl på senare tid och jag börjar bli skrämmande prickig vilket är föga smickrande.

10.20
Sista maskinen är ilagd, mina scones står i ugnen, turen till Ica är avklarad, soporna är slängda, disken är diskad och helt plötsligt har jag en halv lördag att roa mig åt diverse engelska ord. Ska nog färga håret först, börjar se lite väl anskrämligt ut och färgen har snart stått i badrummet i två veckor. Det blir ungefär lika kul som det låter och det är ingen människa utom jag själv som ser skillnad efteråt. Sålänge jag slipper utväxt är jag trotsallt glad.


Kommentarer:
Postat av: Pillan

jag vill fanimej prova de där sconesen nån dag. torsdag perhaps?
Funkar engelskalexikonet bra?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits